Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefondaki butun gecmisi temizlerse bile hersey tespit edilebilir mi? bende kendi esimin telefonuna girmek istiyorum bu yuzden soruyorm siz biliyor musnz acaba
Bazı erkekler kendılerını akıllı sanıyor mesrla chorme de arama yapıp gecmıslwrını sılıyolar ordan gecmısı sılıyola4 ama bıyerden sılmeyı unutuyolar. Hanı su telefonlarda g ısaretı olan googla sımgesı varya oraya gırınce 3 noktalı kısım var oraua tıklayıp arama etkınlıgı kısmı var orayada tıklıyorsunz. Asagı, dogru kaydırınca Ne aratmıs ne ızlemıs neye bakmıs cıkıyor hepsı tarıh tarıh saat saat ayrıntılar seklınde bakablıyorsnz. Chormeden vs arama kısmın ısılıyolar ama ordakı googledan sılınmıyor bırde ordan sılmelerı gerek ama bu detayı onlara vermeyın sonra her fırsatta sılerler

Lütfen daha fazla soru sormayın artık. Kadın yeterince ifşa oldu. Keşke bu konu da kapansa.

Ben bile bilmiyordum kendimde oyle yapayim

Evet bu durum da eşine ne güzel haberi verecek ben anlayamadım ya

Evet bu durum da eşine ne güzel haberi verecek ben anlayamadım ya
Konu sahibinin 2015 te yazdigi bir durum güncellemesi o maşallah açık aramayı seviyor burda bazilari sözüm size değil ama tarihine bakmayi unutmuş

O durumu konu sahibi 2015 yılında paylaşmış, eski yani.
Ama bende merak ediyorum umarım iyisindir yenihayat herşey istediğin doğrultuda ilerliyordu.

Kimliğiniz ifşa edildiğinde bende merak edip baktim. Sonradan baktigima cok pisman oldum. Sizi görünce hikayenizden daha çok etkilendim sanki kardeşimin başına gelmis gibi...Siz cok guzel yetenekli bir kadınsınız. Eminim ki bundan sonra ki hayatınız daha güzel olacak

O durumu konu sahibi 2015 yılında paylaşmış, eski yani.
Ama bende merak ediyorum umarım iyisindir yenihayat herşey istediğin doğrultuda ilerliyordu.
Bende öyle diyince yeni yazdı sandım Allah Allah diyorum ne alaka. Heralde oda bakmadan yazmış.
Konu sahibinin 2015 te yazdigi bir durum güncellemesi o maşallah açık aramayı seviyor burda bazilari sözüm size değil ama tarihine bakmayi unutmuş
Aynen kızlar bakmayı unutmusum bende bebek planı yapıyorken nasıl ne ara bu hala gelebıldıler dıyorum. Bıde bı oncekı konuyu gormeyince. Allah yardımcısı olsun ınslalah en guzel kapılar ona acılır

Evlenmek kadar bosanmakta var bu hayatta, yeniden başlayın herşeye...Herşey gönlünüzce olsun

telefona gelen normal mesajların bir kısmını görebiliyor musunuz? görebiliyorsanız bluestacks miydi bir program var. sim kartsız sadece telefona gelen kodla girilebiliyor whatsapp a bilgisayardan.

adam soktan cikamamistir daha dün bir bugün iki yildirim evliligi duydum ama yildirim bosanma duymadim.

yazik kadin hala stalklaniyor resmen

adam soktan cikamamistir daha dün bir bugün iki yildirim evliligi duydum ama yildirim bosanma duymadim.

yazik kadin hala stalklaniyor resmen
Hemen avukat rolüne girip bir şey varmış gibi polemik yaratmaya gerek yok hesap ilk ifşa olduğunda herkes girip baktı buraya gelip de hesapları ifşa etmedik ya. Konuya denk geldim girip baktım kodon holo stolklonoyor yoo diyecek bir durum yok yanı sakin

dogru cok haklisiniz... polemige baya merakliymissiniz ki hemen atlamissiniz... biraz daha ugrasin belki sizde fenomen olursunuz konu üzerinden prim yaparak.... stooollklamamissinizdir siz eliniz tokooosmusturrr... ve kac gün sonra adamin profoooline girmoossinizdir kac senelik kanki sonoctaaa. buda yeni moda oldu resmen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…