Bazı erkekler kendılerını akıllı sanıyor mesrla chorme de arama yapıp gecmıslwrını sılıyolar ordan gecmısı sılıyola4 ama bıyerden sılmeyı unutuyolar. Hanı su telefonlarda g ısaretı olan googla sımgesı varya oraya gırınce 3 noktalı kısım var oraua tıklayıp arama etkınlıgı kısmı var orayada tıklıyorsunz. Asagı, dogru kaydırınca Ne aratmıs ne ızlemıs neye bakmıs cıkıyor hepsı tarıh tarıh saat saat ayrıntılar seklınde bakablıyorsnz. Chormeden vs arama kısmın ısılıyolar ama ordakı googledan sılınmıyor bırde ordan sılmelerı gerekTelefondaki butun gecmisi temizlerse bile hersey tespit edilebilir mi? bende kendi esimin telefonuna girmek istiyorum bu yuzden soruyorm siz biliyor musnz acaba
Lütfen daha fazla soru sormayın artık. Kadın yeterince ifşa oldu. Keşke bu konu da kapansa.Yuh neye gore arama yapıyor buluyorlar anlamadım konu sahıbı cokmu acık acık ısım soyısım memlket bıldırmıs kı ne meraklı ınsamlar varya sosyal medyadan yazanları bırbır dava etsn kon usahıbı. Ama ben nasıl aldatıldıgnı vs hıc okuyamadm gormedım cok uuzldum adına. Adam 2.telefondan baska kadınlara cınsel organn resmınımı yollıyormus.
Ben bile bilmiyordumBazı erkekler kendılerını akıllı sanıyor mesrla chorme de arama yapıp gecmıslwrını sılıyolar ordan gecmısı sılıyola4 ama bıyerden sılmeyı unutuyolar. Hanı su telefonlarda g ısaretı olan googla sımgesı varya oraya gırınce 3 noktalı kısım var oraua tıklayıp arama etkınlıgı kısmı var orayada tıklıyorsunz. Asagı, dogru kaydırınca Ne aratmıs ne ızlemıs neye bakmıs cıkıyor hepsı tarıh tarıh saat saat ayrıntılar seklınde bakablıyorsnz. Chormeden vs arama kısmın ısılıyolar ama ordakı googledan sılınmıyor bırde ordan sılmelerı gerekama bu detayı onlara vermeyın sonra her fırsatta sılerler
Evet bu durum da eşine ne güzel haberi verecek ben anlayamadım yaÜzülerek sormak ıstıyorm amacım desmek degil ama profıkınıze baktıgımda bugun cuma cuma hürmetine esıme iyi haberler vermemi nasıp et demıssın esını okadr onemsıyorken ne sebebten ayrıldınz yanı nasıl bir aldatılma? Tam anlayamadım bazı sıtelerde kızlara organınn resmınımı atmıs. Nedır tam olarak konularuna baktgımda bıseyde goremedım olayın aslıyla ılgılı. Suan aldogın karar ıcınde rabbım sana huzur versin ve tez zamanda evlatlarınn hayrını gorursun ınsallah. Ne guzel aılende arkanda. Son durum ne hıc ıletısıme gectımı esınz sızle
Konu sahibinin 2015 te yazdigi bir durum güncellemesi o maşallah açık aramayı seviyor burda bazilari sözüm size değil ama tarihine bakmayi unutmuşEvet bu durum da eşine ne güzel haberi verecek ben anlayamadım ya
Bende öyle diyince yeni yazdı sandım Allah Allah diyorum ne alaka. Heralde oda bakmadan yazmış.Konu sahibinin 2015 te yazdigi bir durum güncellemesi o maşallah açık aramayı seviyor burda bazilari sözüm size değil ama tarihine bakmayi unutmuş
O durumu konu sahibi 2015 yılında paylaşmış, eski yani.Üzülerek sormak ıstıyorm amacım desmek degil ama profıkınıze baktıgımda bugun cuma cuma hürmetine esıme iyi haberler vermemi nasıp et demıssın esını okadr onemsıyorken ne sebebten ayrıldınz yanı nasıl bir aldatılma? Tam anlayamadım bazı sıtelerde kızlara organınn resmınımı atmıs. Nedır tam olarak konularuna baktgımda bıseyde goremedım olayın aslıyla ılgılı. Suan aldogın karar ıcınde rabbım sana huzur versin ve tez zamanda evlatlarınn hayrını gorursun ınsallah. Ne guzel aılende arkanda. Son durum ne hıc ıletısıme gectımı esınz sızle
O eski bir yazı. Hamile kalmak için uğraştığı zaman yazmış.Evet bu durum da eşine ne güzel haberi verecek ben anlayamadım ya
O durumu konu sahibi 2015 yılında paylaşmış, eski yani.
Ama bende merak ediyorum umarım iyisindir yenihayat herşey istediğin doğrultuda ilerliyordu.
Bende öyle diyince yeni yazdı sandım Allah Allah diyorum ne alaka. Heralde oda bakmadan yazmış.
Aynen kızlar bakmayı unutmusumKonu sahibinin 2015 te yazdigi bir durum güncellemesi o maşallah açık aramayı seviyor burda bazilari sözüm size değil ama tarihine bakmayi unutmuş
Patrick Jane çok tatlııııEvlenmek kadar bosanmakta var bu hayatta, yeniden başlayın herşeye...Herşey gönlünüzce olsun
Merhaba konunu uzaktan takip ettim hep istemeden de olsa profil detaylarına baktım hatta dün Facebook'ta son aramalarda eşine denk gelip şöyle bir baktım boşanmadıınız herhalde çünkü eşin hiç bir şeyi değiştirmemiş
Hemen avukat rolüne girip bir şey varmış gibi polemik yaratmaya gerek yok hesap ilk ifşa olduğunda herkes girip baktı buraya gelip de hesapları ifşa etmedik ya. Konuya denk geldim girip baktım kodon holo stolklonoyor yoo diyecek bir durum yok yanı sakinadam soktan cikamamistir daha dün bir bugün iki yildirim evliligi duydum ama yildirim bosanma duymadim.
yazik kadin hala stalklaniyor resmen
Hemen avukat rolüne girip bir şey varmış gibi polemik yaratmaya gerek yok hesap ilk ifşa olduğunda herkes girip baktı buraya gelip de hesapları ifşa etmedik ya. Konuya denk geldim girip baktım kodon holo stolklonoyor yoo diyecek bir durum yok yanı sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?