Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son durum nedir konu sahibi? Iyisindir umarim.
Merhaba, herşey bildiğiniz gibi kızlar. Çocuları iki günde bir görmek için alıyor ama daha huzursuz oluyoruz hepimiz evde yok ama hayatımıza çok sık dahil durumda hala...

Bugün oğlumu çn aklına girmeye çalışmış. Bendeki telefonu gizlice alıp kendisine getirirse ne isterse yapacağını söylemiş...

İğreniyorum gerçekten bu adamdan. Nasıl tanımadan geçmiş 11 yıl...

Bugün bunu öğrenince Çok gergin geçti benim için. Mesaj attım ilk defa. Çek o kirli ellerini üzerimizden, hele Çocuları sakın alet etme yazdım. Zavallı Aciz abaza dedim son cümlede de.

Zavallı mı? Yazmış yanıt olarak!!!!

Bişey yazmadım ama çok ama çok gerginim.

Muhatap olmayın. Çirkefleşir emin olun.

Kötü bir koca olduğu kadar kötü bir baba olduğunu da ispatlamış olmuş. Çocukların yanında ağlayıp kendini acındırmaya çalışması 1, bu da 2 etti. Mahkemede delil olarak kullanılacak delilleri çocuğa çıldırtmaya çalışmak da nedir??? Bunu yetkili mercilere bildirmeyi düşünmez misiniz?

Çocuğu hırsızlığa teşvik etmiş. Hem de ne istersen yaparım diyerek. Hem de bunu ne için yapıyor? Mahkemede maddi tazminat vs vermemek için. Para için çocuğu yasa dışı işte kullanıyor.

Bu konuyu mutlaka avukatınıza anlatın.

Bence cevap yazmayın. Hakaret etti diye tazminat davası falan açar. Hiç böle yazılı bir şey vermeyin eline

Olayınız ne acaba okudum 25 agustosta actıgınız konuyu ama anlamadım

Abaza kismini kabul etmis demekki sadece zavalliya takılmış. Hic ozur dileme girisiminde bulunmadi mi? Bende arkadaslara katılıyorum avukatiniza bildirin bu durumu. Cirkinlesecek gibi

Pesss!!! Sosyal mecrada yorum yapanla arkadaş olun, süper anlaşırsınız.

Aşırı duyarlı o yorumuna kayıtsız kalamadım

Teşekkür ederim, ayrıca tavsiye de ederim, sizde duyarlı olun, empati kurun, insanların özeline saygı duyun, durulması gereken yeri bilin. Sırf merakını gidermek için duyar kasmaktan çok daha güzel hareketler bunlar.

Tamam

adamin haysiyetsizliği nirvanaya ulaşmış

Çok üzülerek okudum. Geçmiş olsun. İnşallah bu adamdan sağsalim kurtulur, yolunuza bakarsınız. Sağlıcakla.

kardeş öncelikle Allah yolunu da bahtını da açık etsin, delil olarak yeterli demişler ya biraz açıklar mısın? ne gibi deliller vardı elinde yani hangi verileri delil sayıyor bunlar?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…