Merhaba Nasılsıniz ? İyi olduğunuzu umuyoruz :)Merhaba Arkadaşlar,
Sanki az gardım düştü son günlerde. İnşallah en kısa zamanda hakkımda hayırlı bir iş bulur da başlarsam daha iyi olacak herşey.Merhaba Nasılsıniz ? İyi olduğunuzu umuyoruz :)
Dava açıldı, Aralık ayında ilk duruşma. İş bulamadım henüz ama inançlıyum. İnşallah bulurumMerhabalar sizi ilk günden beri takip ediyorum şuan ne yapıyorsunuz dosya açıldı mı mahkeme ne durumda işe girebildiniz mi en önemlisi siz nasılsınız
Gardinizin dusmesi çok normal.Olayin şokuyla ona olan kizginliginiz çoktu ama aradan zaman geçtikçe beynimiz bize oyun oynamaya başlıyor .Kötü anılar silinmeye başlayabiliyor, çünkü beynimiz , daha fazla acı cekmememiz için ruhumuzu korumaya almaya çalışıyor bence .Yavaş yavaş insanlar yaptığının aslında çokta kötü olmadigini ,erkektir , çocuklarınız var vs vs konuşmaya da başlamış olabilirler.Bende boşanmış ve bu süreçleri yaşamış bir insan olarak yaşadıklarınizi anlıyorum.İnanin hepsi geçecek ve kararinizdan pişman olmayacaksınız.Yani ben en azından pişman olmadım .Çünkü yaşanan kötü şeyler asla unutulmuyor.Sanki az gardım düştü son günlerde. İnşallah en kısa zamanda hakkımda hayırlı bir iş bulur da başlarsam daha iyi olacak herşey.
Bende bu konuda pişmanlık duymayacağıma eminim ama henüz 1 hafta geçti evler ayrılalı. Herşey çok yeni. Sürekli çocuklarla görüşüyor, bir şekilde diyalog kurmasam da hayatımıza dahil olmaya devam ediyor. Bu süreçte kendimi sürekli meşgul ediyorum ve inanıyorum iyi olacağımGardinizin dusmesi çok normal.Olayin şokuyla ona olan kizginliginiz çoktu ama aradan zaman geçtikçe beynimiz bize oyun oynamaya başlıyor .Kötü anılar silinmeye başlayabiliyor, çünkü beynimiz , daha fazla acı cekmememiz için ruhumuzu korumaya almaya çalışıyor bence .Yavaş yavaş insanlar yaptığının aslında çokta kötü olmadigini ,erkektir , çocuklarınız var vs vs konuşmaya da başlamış olabilirler.Bende boşanmış ve bu süreçleri yaşamış bir insan olarak yaşadıklarınizi anlıyorum.İnanin hepsi geçecek ve kararinizdan pişman olmayacaksınız.Yani ben en azından pişman olmadım .Çünkü yaşanan kötü şeyler asla unutulmuyor.
Cocuklarla gorusme bahanesıyle sıze bıse mısa yaomasın dıkkat edın sımdı oda sıze onn aılesınn yannda rezıllıgını soyledıgınz ıcın kızgındır onun kızgınlıgıyla bıseu yapmaz ınsallah allah esırgfesnBende bu konuda pişmanlık duymayacağıma eminim ama henüz 1 hafta geçti evler ayrılalı. Herşey çok yeni. Sürekli çocuklarla görüşüyor, bir şekilde diyalog kurmasam da hayatımıza dahil olmaya devam ediyor. Bu süreçte kendimi sürekli meşgul ediyorum ve inanıyorum iyi olacağım
Ben gardım düştüyü bekliyordum açıkcası çok normal eşiniz de size çok kızgındır rezil oldu neticede bence bir süre çocuklarla siz hariç bi aile büyüğü gözetiminde görüşmeli. Dediğim gibi siz hariçSanki az gardım düştü son günlerde. İnşallah en kısa zamanda hakkımda hayırlı bir iş bulur da başlarsam daha iyi olacak herşey.
Ya bu konu nedir ben anlayamadım merak ettim çok bi özet geçer misiniz hayrına, :)Merhaba konunu uzaktan takip ettim hep istemeden de olsa profil detaylarına baktım hatta dün Facebook'ta son aramalarda eşine denk gelip şöyle bir baktım boşanmadıınız herhalde çünkü eşin hiç bir şeyi değiştirmemiş
Insalah hersey yoluna girer. Bu donemlerde kolay degil tabiki zamn herseyin ilaciBende bu konuda pişmanlık duymayacağıma eminim ama henüz 1 hafta geçti evler ayrılalı. Herşey çok yeni. Sürekli çocuklarla görüşüyor, bir şekilde diyalog kurmasam da hayatımıza dahil olmaya devam ediyor. Bu süreçte kendimi sürekli meşgul ediyorum ve inanıyorum iyi olacağım
İnşallah, Aminn. Büyük olan babası sebebi ile kısmen biliyor ayrılık nedenini. Her gün irtibatta, her gün almaya çalışıyor neredeyse 1 saat bile olsa. Oyuncaklar, bana gönderdiği paralar... Zarar vereceğini düşünmüyorum ama bu kadar sık çocukları alması velayet konusuna oynadığını düşündürüyor açıkçası.çocuklarınız nasıl?soru soruyorlar mı özellikle büyüğü..ayrılığın nedenini irdeliyor mu ne cevap veriyorsunuz ona?
büyük oğlana baban beni aldattı diyemezsiniz herhalde,haliyle o da çocuk aklıyla baba ağlıyor diye de babaya hak verip size kızıyor mudur?
ben özellikle çocukların psikolojisi yönünden meraktayım inşaallah bu süreci yara almadan tamamlarsınız özellikle çocuklarınızın gözünde haksız olmayan,güçlü ve her zaman evlatlarını düşünen bir anne olarak kalırsınız.dualarım hep sizinle...
İnşallah kardeşimKimliğiniz ifşa edildiğinde bende merak edip baktim. Sonradan baktigima cok pisman oldum. Sizi görünce hikayenizden daha çok etkilendim sanki kardeşimin başına gelmis gibi...Siz cok guzel yetenekli bir kadınsınız. Eminim ki bundan sonra ki hayatınız daha güzel olacak
Büyük çocuğunuz kaç yaşında? Çocukları anneye veriyolar .ayrıca sizin durumunuz oldukça uc. Sizde kesinlikle size verilirİnşallah, Aminn. Büyük olan babası sebebi ile kısmen biliyor ayrılık nedenini. Her gün irtibatta, her gün almaya çalışıyor neredeyse 1 saat bile olsa. Oyuncaklar, bana gönderdiği paralar... Zarar vereceğini düşünmüyorum ama bu kadar sık çocukları alması velayet konusuna oynadığını düşündürüyor açıkçası.
Ailemle karar aldık zaten dün, öyle her gün değil haftada bir yada iki gün sadece hafta sonu almasını sağlayacağım mahkeme kararı çıkana kadar.
Aileniz nasil,durumu kabullenebildiler mi?İnşallah, Aminn. Büyük olan babası sebebi ile kısmen biliyor ayrılık nedenini. Her gün irtibatta, her gün almaya çalışıyor neredeyse 1 saat bile olsa. Oyuncaklar, bana gönderdiği paralar... Zarar vereceğini düşünmüyorum ama bu kadar sık çocukları alması velayet konusuna oynadığını düşündürüyor açıkçası.
Ailemle karar aldık zaten dün, öyle her gün değil haftada bir yada iki gün sadece hafta sonu almasını sağlayacağım mahkeme kararı çıkana kadar.
10 yaşına girecek. Orta okula başlayacak haftaya kısmetseBüyük çocuğunuz kaç yaşında? Çocukları anneye veriyolar .ayrıca sizin durumunuz oldukça uc. Sizde kesinlikle size verilir
Şükürler olsun ki evet. Arkamdalar. Evimde kalmaya devam edeceğim. Şükür, buna çok seviniyorum çünkü iki çocukla onlarla yaşamak iki taraf için de çok zor olurdu.Aileniz nasil,durumu kabullenebildiler mi?
Allah bağışlasın. Tam buyuk kızımla yasit. Siz güçlü bir annesiniz Masallah. Velayet konusunda çok rahat olun Insallah. Eliniz çok sağlam.10 yaşına girecek. Orta okula başlayacak haftaya kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?