- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
Evwt bende bunu merak ediyorum, hiç bir savunma veya açıklama yapmaya çalışmadı mi bu durumlar karşısında cevabı ne oldu ?Dünden beri bayağı endiselenmiştim, haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Umarım bundan sonra çocuklarınızla çok mutlu olursunuz.
Şu an evinizde misiniz ? Eşiniz size ulaşmaya çalışmıyor mu ?
Nasıl yani burada açılan konu bile delil mi oluyorEşin normal hayatına devam edebiliyor mu bu hâlde? Dilerim geceleri uyuyamaz hale gelir. Hesabını bulanlardan biri de benim ama inan kimseye vermedim sormalarina rağmen. Yine de özel hayatına dahil olduğum için kendi adıma özür diliyorum.
Konu silinmiş, bu çok iyi. Eşin(!) bunu kullanabilirdi.
Dilerim çok mutlu olursun.
Ya hem merak ediyorum hem bişey bilmiyorum kim ifşa oldu kim Dav açtı kimin konusu silindi bi benmi İngiliz kalmışım olayaEski konunun kapatılmasına çok sevindim, bugün burda olanlar gerçekten çok üzücüydü.
İfşa edenlere de dava açacak olmana çok sevindim, insanlar burası forum diye her aklına geleni yazmaması gerektiğini belki bir nebze olsun anlamış olurlar. Konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.
Sen çok güçlü bir kadınsın ve umarım bundan sonraki hayatında çocuklarınla çok mutlu huzurlu olursunuz.
Konuyu takip ederken fake olduğunu düşünenler olunca içimden fake olmasını dilemiştim.Ama okadar gerçektin ki hissetmiştim.Sen çok güçlü bir kadınsın.Duruşundan ve verdiğin tepkiden dolayı seni tebrik ediyorum.Hayatının dersini verdin.Şimdi açıp istediğine, istediği kadar göstersin beyni yerine koyduğu organını.Konuyu biliyorsunuz öncelikle ilk mesajım ifşa edenler, yönetimi ya da beni sadece hayal güçlerine dayanarak suçlayanlara olacak, lütfen benim, ailem ve hatta çocuklarım hakkında bildiklerinizi unutun ve rica ediyorum mesaj yazıp, konumu takip etmeyin.İfşa edenler için yasal hakkımı kullanacağım ve bunu yapmak açacağım boşanma davası kadar kolay olacak benim için.
Bu konu bana güç veren, dua eden beni duaları ile gerçekten güçlü bir kadın olmama vesile olanlara...
Ben hayatımda ilk defa bir AKREP oldum. Hani burçları severiz ya, en azından ben özelliklerini okumaktan keyif alırdım. Soğukkanlı, intikamcı ve sabırlı derler akrep burçları için.
İşte 4, 5 gündür sanıyorum ki BI BENİM!
Nefessiz kaldım ama sahtekarca yüzüme gülen eşime güldüm ben, cinsel organı heryer de elinde Fotoraflar paylaşan bu adamla 3 gece daha aynı yatakta yatmayı ve hiçbirşey hissettirmemeyi başardım ben...
Nasıl oldu, önce Allah, sonra sizlerden sabret diyenler ve tabiki devri olma diyen ailem sayesinde...
Dün gece hayatımın en soğukkanlı ayrılık konulmasını, eşimin ağbisi ve yengesinin yanında yaptım eşime.
Ona dönüp dedim ki, Sana çokk teşekkür ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henüz 28 yaşımdayım. Önümde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım o yattığın o.... Birinden hastalık kapmışsımdır da, aeist ten ölürsün ' dedim.
Ve merak eden Allah razı olsun dua kardeşi olan, bana beni tanımadan dua eden kardeşlerim, olay şöyle gelişti...
Konuyu kaçırmış olanlar ister istemez merak içinde kalıyor ama lütfen kimse sormasın artık neler oldu diye zira konu sahibini yine zora sokacak açıklamalar yapılabilir. Neticede kötü bir biçimde aldatılmış, bunu ispat edip eşinden ayrılma sürecine girmiş bir kadın var ve ona destek için burda olalımYa hem merak ediyorum hem bişey bilmiyorum kim ifşa oldu kim Dav açtı kimin konusu silindi bi benmi İngiliz kalmışım olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?