• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var ama

A
Benim Uzaklara Gidesim Gelir.. Tek başıma sessiz sakin kimsenin yüzünü görmek istemem... O Anlarda Anlarım ki Halam Geldi :D Halam Gider Gene Sıkıntı Evde Yalnızım Bi Arkim Bile yok :KK43: Varda Calısıyorlar... Mahallede Yaşıtım Yok Hepsi Kocakadınlar :KK43: torun Torba Sahipleri.. Eşimin Ümüğünü Sıkmak İstiyorum Aslında... Arada Kafasını duvara VurmK oda yalnızkaldım için olsa gerek :))

Aynen ya bende böyle yapmak istiyorum dinlen dinlen döv

Kalk dans et. Shakiradan la torturayi aç :KK53: çok ciddiyim çok daha iyi hissedeceğine eminim. Bana da oluyo öyle arada kendime nankörsün sen diyorum öyle zamanlarda :KK23: bolca sukret bu da çok iyi geliyor

Belki dudaklarının arasından çıkacak birkaç kelimenin hiç tanımadığın insanların hayatına yön vereceği için..
Yada biri karınca yuvasına basacakken ona yanlışlıkla çarpıp engel olduğun için ..
Niye o kadar yaşıyoruz ki o zaman bunları yaşadıktan yaşattıktan sonra amaç kalmamış oluyor olelım :KK53: derin bi felsefeyle yazılmış sözler film repligi gibi hatta ama bu kadar basit değil yaşama sebebimiz bence :KK68:

Ben de şu an böyleyim. Yapmam gereken gorevler var. Daha anne olmak istiyorum cocuklarimi cok iyi okutmak istiyorum. Ama evlenemiyorum. Hicbi erkegi sevemiyorum. Birini sevdim o gitti hayat enerjim bitti.....

Niye o kadar yaşıyoruz ki o zaman bunları yaşadıktan yaşattıktan sonra amaç kalmamış oluyor olelım :KK53: derin bi felsefeyle yazılmış sözler film repligi gibi hatta ama bu kadar basit değil yaşama sebebimiz bence :KK68:
Tabiki bu kadar basit değil ama belki de bukadar basittir ..
Bu kadar basit bir sebep sonuç ilişkisi için bile yaşamaya değer demek istemiştim teşekkürler :16:

Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var:KK61::KK42:
Hatta suan kafama sıkasım var.
:KK42:

sıcaklar bunaltmıştır :))

Back
X