• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var anlam veremiyorum

rapunzel89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
111
39
53
35
7 aylık basta tartısmalarla başlayan ama sonra gayet güzel giden bir ilişkim vardı son bir ayda sevgilime bişey oldu :( yani sorun çıkarmaya başladı ben hemen evlenemem diye ayrılmak istedi önce tamam beklerim daha erken dedim barıstık sonra seninle evlenmek istemediğimi farkettim dedi ayrıldı ertesi gün öyle demek istemedim senden vazgeçemem dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi tekrar ayrıldık beş gündür ayrıyız sevmeyen insan pişman olur mu defalarca ya da seven insan bunu yapar mı o kadar çok seviyorum ki onu kötülüğü yakıştıramıyorum. Bir insanın kafası bu kadar karışık olabilir mi gerçek sebebi ne olabilir yardım edin lütfen ??

7 aylık basta tartısmalarla başlayan ama sonra gayet güzel giden bir ilişkim vardı son bir ayda sevgilime bişey oldu :KK43: yani sorun çıkarmaya başladı ben hemen evlenemem diye ayrılmak istedi önce tamam beklerim daha erken dedim barıstık sonra seninle evlenmek istemediğimi farkettim dedi ayrıldı ertesi gün öyle demek istemedim senden vazgeçemem dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi tekrar ayrıldık beş gündür ayrıyız sevmeyen insan pişman olur mu defalarca ya da seven insan bunu yapar mı o kadar çok seviyorum ki onu kötülüğü yakıştıramıyorum. Bir insanın kafası bu kadar karışık olabilir mi gerçek sebebi ne olabilir yardım edin lütfen ??
Sizi üzmek istemem ama ya sizi sevmiyor ya da bir ilişkinin sorumluluğunu alacak olgunlukta biri degil

Sordum bunu ama öyle bişey yok ben ne istediğimi bilmiyorum dedi bende bütün hesaplarımı sildim bugün bilmediğim bir numara çağrı bıraktı numaraya baktım adreste onun şirket bilgileri çıktı

Bunları yaptıktan sonra pişman olup karşımda gözleri doluyordu inanıyordum bende aileler tanışmıştı filan

Evlilige henuz hazir olmasa bekleyelim derdi. Bi anda kesip atmazdı. Kafasını karıştıran bi seyler ya da birisi var bence

Oyuna dönmüş bu ilişki . Boşver böyle kararsız bir adam seni nikah masasında bırakır.Def et gitsin
Böyle uzak kalınca aklımdan geçen buydu hep bu adam beni nikah masasındada bırakırdı diyordum emeklerim boşa gitti ona üzülüyorum ve insan belli edee be adam dengesizliğini bir anda o zor geldi

İşte öyle her gidip geldiğinde kabul ederseniz şımarır başınıza çıkar..Çocuk oyuncağımı bu bence biraz ara vermeniz ikiniz için de sağlıklı olur

7 aylık basta tartısmalarla başlayan ama sonra gayet güzel giden bir ilişkim vardı son bir ayda sevgilime bişey oldu :KK43: yani sorun çıkarmaya başladı ben hemen evlenemem diye ayrılmak istedi önce tamam beklerim daha erken dedim barıstık sonra seninle evlenmek istemediğimi farkettim dedi ayrıldı ertesi gün öyle demek istemedim senden vazgeçemem dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi tekrar ayrıldık beş gündür ayrıyız sevmeyen insan pişman olur mu defalarca ya da seven insan bunu yapar mı o kadar çok seviyorum ki onu kötülüğü yakıştıramıyorum. Bir insanın kafası bu kadar karışık olabilir mi gerçek sebebi ne olabilir yardım edin lütfen ??
bu heriften bi cacık olmaz.evlenincede bugün bilmem kaçıncı gününü kutlayalım ertesi gün hayır boşanalım mı dicek.daha tutarlı biri ile karşılaşırsınız inşallah ayrılık acısı çekince siz iyi ilişkiden sıkılınca siz kötü olcanız böyle saçmalık var mı yaw

Böyle uzak kalınca aklımdan geçen buydu hep bu adam beni nikah masasındada bırakırdı diyordum emeklerim boşa gitti ona üzülüyorum ve insan belli edee be adam dengesizliğini bir anda o zor geldi
O zaman ne diye hala bu adam için üzülüyorsun boşversene değmez..

Back
X