- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi rapunzel89
Tamam onu seviyorsun anladık da, azıcık da kendini sevsen. Baksana pat gidip, hop geri gelirken o sana yaşattığı üzüntüyü düşünüyor mu? Üç gün sonra başka bir kıza karşı daha güçlü şeyler besler, aklının ucunda bile olmazsın. O dönse bile sen kucak açma bence, iyice ruh sağlığın bozulur, öz güvenin darmadağan olur bir dengesiz yüzünden.7 aylık basta tartısmalarla başlayan ama sonra gayet güzel giden bir ilişkim vardı son bir ayda sevgilime bişey olduyani sorun çıkarmaya başladı ben hemen evlenemem diye ayrılmak istedi önce tamam beklerim daha erken dedim barıstık sonra seninle evlenmek istemediğimi farkettim dedi ayrıldı ertesi gün öyle demek istemedim senden vazgeçemem dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi tekrar ayrıldık beş gündür ayrıyız sevmeyen insan pişman olur mu defalarca ya da seven insan bunu yapar mı o kadar çok seviyorum ki onu kötülüğü yakıştıramıyorum. Bir insanın kafası bu kadar karışık olabilir mi gerçek sebebi ne olabilir yardım edin lütfen ??
Emeklerime yazık demişsiniz de, 7 ay, ne emeği ya? 5-6 ay da anca birisini tanırsında ilişkiye bir ad koyulur belki.