Bir derdim var eşim..

Ya lütfen yazarken sesli harfleri yutma Allah aşkına.
Yazdıklarını okuyacağım diye kör oluyordum.

Kocanda ve kardeşlerinde hiç iş yok.
Hepsi hayvan.
Anneleri dayak yiyor kovuluyor, biri de müdahale etmiyor.
Senin de sonun kaynana gibi olur.

senin o koca dediğin adam ve 2 kardeşi beş para etmez
anneleri dövülüp sokağa atılırken sahip çıkmamışlar
sana mı sahip çıkarlar zannediyorsun
hadi yarın o sofrayı hazırlamada gör aynı şeyi sana da yaparlar
öncelikle 1.5 ay sonra gideceğim diyorsan onlara kendi işlerini yapmak zorunda bırak
yoksa 1.5 ay sonra yine hep beraber gideceksiniz gibi o eve

Evde 3 tane eşşek kadar oğlu var biri kollamamış mı annesini? Annesini kollamayan sizi niye kollasın?
Çocukları ile beraber bir de kocayı koy içine 4 erkek bir ADAM etmemiş ... Kadına hayatı zindan etmişler sıra gelmiş geline...

allah yardımcın olsun..
gerçekten ben okurken dayanamadım..
resmen karısı değil ailesinin hizmetçisisin mübarek.
bence kendini hayatını kurtarmanın bir yolunu bul

Ayri eve de ciksin kocanin bu dusuncesi degismedikce yine ayni ezuyeti cektirir.seni hepsu hizmetci olarak goruyo.kocanin fikrini degistirmeye calis hersey kocanda bitiyo

ÇOK AFEDERSİNİZ AMA şöyle adamları hangi marketten alıyorsunuz söyleyin oradan alışveriş yapmayacağım anlaşılan hıyarları kötü çıkıyor.........

Ya allah aşkına oruç tutmayan insan ramazanı hissetse ne olur onlar önce insanlığı hissetsin ya yazık günah sanada ewe temizlikçi getirelim die midare altına gireceğine bide üste mi çıkıyo yani nasıl sonuçta yibe işler sana kalıyo

ALLAH yardımcın olsun canım. Çok zor bir durumdasın. Annene ALLAH şifa versin. Baban hayattaysa şayet babanla bir konuş. Annenin hastalığı yüzünden anlatamadığını, kv'e yapılanları bize anlattığın tüm detayları anlat. Babanla aran nasıl bilemem ama hiçbir baba kızına kıyamaz. Çeker kocanı kenara "ben sana kızımı eş olsun diye verdim. Babana kardeşlerine hizmetçi diye değil" der. "Annesine sahip çıkamayan benim kızıma da çıkamaz ben de kızımı çeker alırım elinden" der. Ne bileyim der birşeyler. Yada sen babana söyle bunları yapan adam bana neler yapmaz de. Çocuğun ne kadarlık?

yazik. boyle erkekleri gordkce okudukca tiksiniyorum varlklarndan. karinin beraber oturdgna sukretcgne bi de hizmetclk yaptirio. ayri eve ışınlan. ne kaynin ne kp. yallah

Bana böyle şart koşan adamın ağzını yırtarım. Kendi abisinin babasının her gün giyeceği donundan, temizliğinden, her gün yiyeceği yemeğinden bana ne. Koskoca adamlar el kadar kadınların tepesine biniyor resmen. Terbiyesizler.

Siz kimseyle oturmak zorunda değilsiniz.Esiniz annesi gidince sıkıntısını sizden çıkarmaya kalkmış anlaşılan.Kimsenin hizmetçisi olmayın isterseniz yapın esinizide bu şekilde davranmaya devam ederse çekip gitmekle tehdit edin.

Babam kaynbabamı pek sevmez bu yüzden annemi yollamıyor buraya kaynanam gitriğini demedm annesi hasta onda kalıyor dedm
Sen de her şeyi niye saklıyorsun? Sizler bu yüzden kaybediyorsunuz işte. Sana denileni eşim bana dese tekmeyi yerdi soluğu mahkemede alırdı.

Sizde annenizin evine gittiğiniz zaman bir süre dönmeyin dört dörtlük sofralarında kendileri hazırlasınlar

Kv evi neden terk etti

Oruç tutmayan insan Ramazan'ı yemeklerle mı hissedecekmiş!!!!

Annenize gidin dönmeyin kendi evinize geçene kadar

Çok afedersiniz şu tabiri kendiniz kullandığınız için dillendirmek zorunda kalıyorum da sizi köpekler gibi seven bir adam niye size ilk başından beri ayrı bir ev sunmuyor?

Kaynvalidem varken cocugum oldu gideli daha 2 ay oldu 3 yıllık evlym ben . Kayınabbam eziyordu dövüp sövüyordu bu yüzden gitri daha doğrusu kapının önüne kondu
Ne biçim aile annelerine sahip çıkmayan sanamı çıkacak doğulumusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…