Bir derdim var eşim..

O değilde annen kanser hastasıymış üç gün sonra sana ihtiyacı olduğunda emin ol bu kocan olacak adam sırf kardeşlerine babasına hizmet için seni göndermek istemeyecek ve o zamanda yazacaksın buraya gerçekten şimdi 7 yaşındaki çocuk annesi hırpalandığında babaya kafa tutarken oğulları nasıl müsade eder bi tanıdığım varsa eşi dövermiş hep oğlu 20 yaşlarında dışarda oda bigün yanında rl kaldırıyor kaldırdığı eli tutuyor çocuk yapamazsın bundan sonra diye alıp annesini çıkıyor evden yalvar yakar geri döndürüyor o gün bugündür kadına vuramamış. Bu adam bugün bi yemek için. Size bunu yapıyorsa ilerde oda kapının önüne atar çok üzüldüm halinize Allah yardımcınız olsun

ne diyeceğimi bilemedim ahzırlamasan sana kzıacak hazırlasan sen hizmetçi gibi sofrayı hazır etmiş olacaksın .. eşin adam olsa bunu emretmez

1,5 ay sonra kesin kurtulacak mısın onlardan evi ayırınca düzelip yoluna girecek mi hersey ya eşin yine onlara hizmetçilik etmene devam etmeni isterse bence açıkca konuş eşinle ben bu durumdan çok rahatsızım tahammülüm bitmek üzere artık de

Yapman gereken zikkimlarini hazırlayıp sofraya koydukdan sonra geçıkmeli de olsa annene gitmek ve yolda 1 saat sonra herkes yemeğini yemiş olmalı...
Sevgili kocacim senin tabağına tükürdum çorba nda tırnağim vardı,salatayı soğan doğarken burnum akmisti demek

Ya bu adamlara noluyo böyle nerde eşini sahiplenen gözünden sakınan adamlar ya psikopat gibi kiskanci oluyo ya böyle rahatı...cok sey yazardimda ayip olmasin..
Bir erkek eşini nasil kiskanmaz 3 adam hadi biri haktir baba yerine geciyo iki kayin şakamı ya ortada salinan iş gören bir eş...Benim icin boşanma sebebi olurdu galiba bu ne ya aileye bakicimiyim ben birde üslup cok asagilayici

Ne demek o ya sen kölesi misin?
Bu kadar erkekle bir arada yaşamak beni zorluyor rahat hareket edemiyorum ayrıca kimsenin hizmetçisi değilim evi ayırmayacaksak bu ilişki biter de rest çek.
Daha alttan alarak konuş diyecektim ama hak etmiyor.

Kaynvalidem varken cocugum oldu gideli daha 2 ay oldu 3 yıllık evlym ben . Kayınabbam eziyordu dövüp sövüyordu bu yüzden gitri daha doğrusu kapının önüne kondu

Bir sonraki etap o olucak zaten.
Size saygısı olmayan hiçe sayan bir adam için neden bu çaba.
Öyle bir ortamda özellikle çocuk yetiştirmek büyük cesaret...

Kocan kbakma tam kro.. ne bu ya kadini hizmetci olarak görmeler,
Ben olsam yemekleri okadar tuzlu tatsiz yapardimki birdaha gelip yemek istemesinler

bak çok ıyı fikir, ne olduysa elim bozuldu yapıyorum boyle oluyor dersın
sureklı hakaret kufur asagılama yaparlar yemegının cırkın olduguna daır becerıksızsın falan olsun ıstemezler en azından gunden gune vazgecerler

ayrılmak ıstese de bırakmaz artık işlerıne yarıyor baksana kaç becerıksız erkek ne işe yarıycaklar ne yapabılcekler. kv de fırsatnı bulmusken kaçmıs,
kız kaçsa gerı döner kesın kv

Cok mu aradıniz eşiniz olacak o kiroyu..kusura bakmayın ama Size sıfır değer veren bir adamla evlisiniz.. siz sadece eşinize bakabilirsiniz.. diğer adamlarda neyin nesi..oruç tutmuyormus ramazan olduğunu hissedecekmis..sizde öyle baktiniz dil mi yüzüne..siz çok merakliysaniz birilerine bkicilik yapmaya gidin anne babaninizin evine onlara bakın.

Baştan nasil kabul ettin ki kayinvalidenle yasamayi benim 60yasindaki annem bile yasamaz babamin ailesiyle ben yeni evliyim asla boyle bi durum soz konusu olsa evlenmezdim ask sevgi gozunu kor etmis heralde boyle bi eve gelin gittigin icin birak git bu adami 4 erkek bokunda bogulsunlar

Diyelim ki kv evde kayinlar filan da çok süper temiz insanlar siz de temizlik yapmıyorsunuz.
Her şey çözülecek mi?
Burada ki kadınlar bi anlasın artık ev üstüne ev olmaz olamaz .
Maddiyati filan bahane etmesin kimse ayrı eve çıkamayacak adam evlenmesin böyle bir hakkı yok otursun anasının dizinde.
3 senedir birlikte yaşamayı kabul etmeyecektiniz.
1.5ay varmış artık yapacak bir şey yok annem hasta diye sürekli annenize gidip geçireceksiniz bu zamanı artık.

2 yasında . Dün biraz eşimle tartıstık daha doğrusu ben ağzıma grleni saydım oda cevap bile veremedi

Evet . Dün konustum ben hizmetci değilm bana kalkıp mecburum dyemezsn her gün tuvaletn pisliğini temzlerken kalkıpta sana babanlar bunu yapıyo demedm sana tahammulm kalmadı otur bi düşün oruç olmayan bi insana 4 4 lk sofra ne demek dedm karını bi kenara atmaya devam edersen sonuclarına katlanırsın dedm cvo veremedi tabi

Zaten annem giderken dolapta yemek varsa eğer yemiyorlar tenezzül edip aparatf seyler pişirip yiyip bulaşığıyla birlkte koyup yatıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…