Kaynvalidem varken cocugum oldu gideli daha 2 ay oldu 3 yıllık evlym ben . Kayınabbam eziyordu dövüp sövüyordu bu yüzden gitri daha doğrusu kapının önüne kondu
Kocan kbakma tam kro.. ne bu ya kadini hizmetci olarak görmeler,
Ben olsam yemekleri okadar tuzlu tatsiz yapardimki birdaha gelip yemek istemesinler
Ne demek o ya sen kölesi misin?
Bu kadar erkekle bir arada yaşamak beni zorluyor rahat hareket edemiyorum ayrıca kimsenin hizmetçisi değilim evi ayırmayacaksak bu ilişki biter de rest çek.
Daha alttan alarak konuş diyecektim ama hak etmiyor.
2 yasında . Dün biraz eşimle tartıstık daha doğrusu ben ağzıma grleni saydım oda cevap bile veremediALLAH yardımcın olsun canım. Çok zor bir durumdasın. Annene ALLAH şifa versin. Baban hayattaysa şayet babanla bir konuş. Annenin hastalığı yüzünden anlatamadığını, kv'e yapılanları bize anlattığın tüm detayları anlat. Babanla aran nasıl bilemem ama hiçbir baba kızına kıyamaz. Çeker kocanı kenara "ben sana kızımı eş olsun diye verdim. Babana kardeşlerine hizmetçi diye değil" der. "Annesine sahip çıkamayan benim kızıma da çıkamaz ben de kızımı çeker alırım elinden" der. Ne bileyim der birşeyler. Yada sen babana söyle bunları yapan adam bana neler yapmaz de. Çocuğun ne kadarlık?
Evet . Dün konustum ben hizmetci değilm bana kalkıp mecburum dyemezsn her gün tuvaletn pisliğini temzlerken kalkıpta sana babanlar bunu yapıyo demedm sana tahammulm kalmadı otur bi düşün oruç olmayan bi insana 4 4 lk sofra ne demek dedm karını bi kenara atmaya devam edersen sonuclarına katlanırsın dedm cvo veremedi tabi1,5 ay sonra kesin kurtulacak mısın onlardan evi ayırınca düzelip yoluna girecek mi hersey ya eşin yine onlara hizmetçilik etmene devam etmeni isterse bence açıkca konuş eşinle ben bu durumdan çok rahatsızım tahammülüm bitmek üzere artık de
İnşallahİnşallah bahtın kayınvalidene benzemez.
Yok eger daha alttan alarak konusursam ezmeye çalısırNe demek o ya sen kölesi misin?
Bu kadar erkekle bir arada yaşamak beni zorluyor rahat hareket edemiyorum ayrıca kimsenin hizmetçisi değilim evi ayırmayacaksak bu ilişki biter de rest çek.
Daha alttan alarak konuş diyecektim ama hak etmiyor.
Zaten annem giderken dolapta yemek varsa eğer yemiyorlar tenezzül edip aparatf seyler pişirip yiyip bulaşığıyla birlkte koyup yatıyorlar .bak çok ıyı fikir, ne olduysa elim bozuldu yapıyorum boyle oluyor dersın
sureklı hakaret kufur asagılama yaparlar yemegının cırkın olduguna daır becerıksızsın falan olsun ıstemezler en azından gunden gune vazgecerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?