• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var eşim..

Muge anlinin cok sevdgim bir bolumu vardi.orda soyle diyordu kardesim kiz cocugunu okutacaksin.kizi okutmuyorlar kizi calistirmiyorlar...eee bu kiz ne oluyo yanlis ustune yanlis yapiyor.sana dort dortluk sofra hazirla ramazan oldugunu hissettir dediginde "sen bana once kadin oldugumu esin oldugumu hissettir"diyemedinmi?
Hata bende ailem cok cabaladı oku diye okudumda ama bu ailemn değil benm kazma kocamın sonradan değişmesi

Hiç bir insanın eşine yanlış yaparak evden gitmesini onaylamiyorum ..
Ama arı baldan kaçar mi ?
Kaçmaz...
Kayinvalidenin canı tak etmiş, kaçmış..
Sıra sana kalmış...
Eşin tam dayaklik...
Hiç utanmıyor mu kardeşlerinin donlarini karisina yikatmaya?
Yada sen o evin hizmetçisi misin de yemeği yap onu yap bunu yap ondan sonra git ?
Oldu paşam..

Aklı basına geldiğinde ben olmycam ozaman napıcak blyrm . Allah razı olsun hepnzden bu zor zamanmda derdimi dnleyp vakit ayırdınız

babasına kardeşlerine hizmetçilik ediyorsun okadar minnet duyup elini ayagını öpecegine bide böyle bi tavır!!! Bu erkekler bukadar eksi yönleri varken niye hiç eziklik duymuyor pişkinlik diz boyu anlamıyorum

Hissetmyrm bunu eşimede defalarca söyledm yazık onlarada diyip cıkıyor annem
Yok aklım almıyor, kazık kadar 3 tane üstelik erkek evladın varken evde dayak yiyip, kapının önüne koyulacaksın.
Hiç mi seslerini çıkarmadılar ya, nasıl aile yapıları varmış, nesi yazıkmış, çok garip.
Umarım kendi evinize geçersiniz gerçekten, kp kabul etmeyin de.

Allah kolaylik versin ama ben kv gelmezse sizin evden ayrilacaginizda muamma gibi dusunuyorun

Yok suan abisigil de var diye cıkma konusunda ses etmiyor cıkıcaz kesn evmze ama cıkana kadar sabredeblrsem iyidir

Onlari doguran büyüten annelerinin bile kiymetini bilmeyen nankörlere sakin hizmet etme.git 1.5ay annenin evinde kal.sakin pes etme.yüzsüz adam.Ama şunu bilir söylerim taviz tavizi doğurur.Bastan ayni evde oturmak büyük hata.Bir an önce eşinize kiymetinizi bildirmeye bakin böyle ömür gecmez.

4 tane yetişkin insan nasıl kendinden fiziksel olarak daha narin birinin eline bakar
4 erkek kendilerine hayat vermiş bir kadına bu haksızlığı yapar
Bilmiyorum siz nasıl uygun görüyorsanız tepkinizi o yönde koyun

Yok suan abisigil de var diye cıkma konusunda ses etmiyor cıkıcaz kesn evmze ama cıkana kadar sabredeblrsem iyidir
Çıkana kadar ogret makineyi kendi donlarini kendileri yikasinlar. Yok mok derlerse esin doldursun makineyi. Yemegi idare et bikac tabak fazla yap. Onlarin kaldigi odalara elleme. Kv iyi bi insansa esin de sozlerini tutacaksa ben o kadini evi ayırınca arar bulur yanima alirdim yazik..

Kaynvalidem varken cocugum oldu gideli daha 2 ay oldu 3 yıllık evlym ben . Kayınabbam eziyordu dövüp sövüyordu bu yüzden gitri daha doğrusu kapının önüne kondu

Evde 3 tane eşşek kadar oğlu var biri kollamamış mı annesini? Annesini kollamayan sizi niye kollasın?

Kaynvalidem varken cocugum oldu gideli daha 2 ay oldu 3 yıllık evlym ben . Kayınabbam eziyordu dövüp sövüyordu bu yüzden gitri daha doğrusu kapının önüne kondu

Utanmıyorlar kp gectım üç koca herif bırıde mı engel olmuyor kp dövmesıne sövmesine... Ne rezillik. Siz ayrı evede çıksanız o adamla huzur bulmazsınız. Aynı evdeyken kardeslerıne babasına zorla hızmet ettıren, ayrı eve cıkınca el üstünde mi tutcak sacma sacma kendını avutuyorsun 1,5 ay kaldı dıye

Bunu kimseye soyleyemem vebali büyük ama sen onunla ayrı eve çıkınca degisecek mi sanıyorsun?
Anne evde yok ...
Kesin yakın ev tutulur ve sonra yine bütün gün işlerini yaparsın akşam ancak gidersin evlerine..
Boşa o adamı..
:sopa:

Seni eş değil hizmetçi yapmış

Sen bu ayıları beslemek zorunda mısın

Net konuş ya ayrı ev ya boşanma

ALLAH AŞKINA YAPMA. BEsleme gibi tutuyo seni evde resmen. Hasta numarası yap hiçbişey yapma evde bu surecte. az yiyip hizmetçi tutsunlar.

Back
X