Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hata bende ailem cok cabaladı oku diye okudumda ama bu ailemn değil benm kazma kocamın sonradan değişmesiMuge anlinin cok sevdgim bir bolumu vardi.orda soyle diyordu kardesim kiz cocugunu okutacaksin.kizi okutmuyorlar kizi calistirmiyorlar...eee bu kiz ne oluyo yanlis ustune yanlis yapiyor.sana dort dortluk sofra hazirla ramazan oldugunu hissettir dediginde "sen bana once kadin oldugumu esin oldugumu hissettir"diyemedinmi?
Yok aklım almıyor, kazık kadar 3 tane üstelik erkek evladın varken evde dayak yiyip, kapının önüne koyulacaksın.Hissetmyrm bunu eşimede defalarca söyledm yazık onlarada diyip cıkıyor annem
Çıkana kadar ogret makineyi kendi donlarini kendileri yikasinlar. Yok mok derlerse esin doldursun makineyi. Yemegi idare et bikac tabak fazla yap. Onlarin kaldigi odalara elleme. Kv iyi bi insansa esin de sozlerini tutacaksa ben o kadini evi ayırınca arar bulur yanima alirdim yazik..Yok suan abisigil de var diye cıkma konusunda ses etmiyor cıkıcaz kesn evmze ama cıkana kadar sabredeblrsem iyidir
Kaynvalidem varken cocugum oldu gideli daha 2 ay oldu 3 yıllık evlym ben . Kayınabbam eziyordu dövüp sövüyordu bu yüzden gitri daha doğrusu kapının önüne kondu
Kaynvalidem varken cocugum oldu gideli daha 2 ay oldu 3 yıllık evlym ben . Kayınabbam eziyordu dövüp sövüyordu bu yüzden gitri daha doğrusu kapının önüne kondu