Bir derdim var (eşim)

Bir de eşiniz açısından mı düşünseniz acaba, kimisi kocasının çalışmasından, kimisi çalışmamasından yakınır.
Eşiniz ağır bir işte mi çalışıyor, yorgun mu oluyor? Bunlardan hiç bahsetmemişsiniz. Adamın eve gelinceki hali işiyle de alakalı olabilir.

Bunalmissin anlıyorum.
Ama inan herkes çok iyi şartlar altında yaşamıyor.
Benim eşim de farklı şehirde haftada iki gün gelebiliyor ve lgs sürecine hazırlanan bir kuzu var başımda :)
Çalışan anneyim, her iş bana bakıyor.
Gönül isterdi ki eşim her gün eve gelsin ama olmayınca olmuyor.
1 sene daha bu sekilde idare etmek zorundayiz. Proje bittiğinde gelebilir ancak
Kızımla aktivite hazırlıyorum hafta sonları için.
Bunaldigim elbette oluyor ama bunu eşimi darlayarak cozemem bunun bilincindeyim

Daha makul saatleri olan bir iş aradı mı? Arayıp bulamadıysa haksızsınız.

Daha makul saatleri olan bir iş aradı mı? Arayıp bulamadıysa haksızsınız.
Şöyle söyliyim 4 dönem kurs gördü kaptanlık için son dönemini evliyken bitirdi. Evraklarını tamamlayıp devletin her ay düzenlediği Bi sınav var gemi kullanım ehliyeti gibi bu ehliyeti alırsa boğazlarda yada marmarada çalışabilir neyse sürekli bu evrak işini erteliyor Bi gün ayır hallet bu işleri diyorum tamam şu gün bu gün derken 3 aydır kaldı. Şuan motorkuryecilik yapıyo

Şirket kurun 10-16 arası filmlerdeki gibi holdingine gidip gelsin
Adam da bayılmıyordur 7 ay ailesinden ayrı kalmaya, gece 1lere kadar çalışmaya filan
E siz de çalışmazken taş mı yemeyi düşünüyorsunuz da her işine kulp buluyorsunuz?

Haklısınız

Guzel kardeşim bunun böyle olacağı belli değil mi sence de evlendikten sonra. Özeniyorduysan millete sen de ona göre biriyle evlenseydin. Sabah1 akşam 1 bile olsa en azından pazarı vardır yok dediğine bakma o mesai yaptığı için yoktur soyle pazarını boş bıraksın birlikte aktivite yapın

Gemide çalışanlar genellikle iyi para kazanıyor ama gemiye gitmesini de istememişsiniz.Evlenmeden önce mesleği belliymiş sonradan birşey demeye hakkınız yok bence.

Sohbet edemiyor ve film izleyemiyorken tutup cocuk yapmişsiniz simdi birbirinize kufur ediyorsunuz.

Kimse sabahlara kadar calisip gunduz uyuyarak izinsiz calismaya bayilmiyordur, eşiniz de bayilmiyordur ama şartlar zor, siz daha da zorlaşmasini sagliyorsunuz el birligiyle. İlginc

insanlar aç ve işsiz. siz de çalışmıyorsanız biri daha fazla çalışacak ve para getirecek. hepsi bir arada olmuyor maalesef. mesai saatleri uzun, çok yoruluyordur. biraz daha anlayışlı olmaya çalışın, çift terapisine gidin. mesai saatlerine alışamıyorsanız, boşanın, 9-5 mesaisi olan biriyle evlenin.

Hiç izin günü yok mu küfür olayı çok kötü olmuş saygı olmadan sevgi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…