Aslında en dogrusu anne babanın ogullarını da alıp kendi evlerine donmelerı.Kardeşinin imkanı varsa ayrı ev tutmalı kendisine.
Böyle biraz sende biraz kiz kardesinde nereye kadar?
Ki zaten evde anne baba varken bise ustune kardes gelmesi cidden zor olur.
Ben sürekli yasamak olarak kendi ailemle bile dusunemiyorum bu sekilde..
Ayni saniyede ayni seyi yazmışızAslında en dogrusu anne babanın ogullarını da alıp kendi evlerine donmelerı.
evladıma yanımda hıc hatrım yokmus gıbı burası musaıt degıl diyeni bizzat magdur ederdim.
Kocası kalabalığı istemiyor olabilir haklıdır da. O zaman bakıcı tutucaklar.
Onun evı musaıt degıl de ben anne babanın da orda ev ev ustunde hıc mutlu olduklarını sanmiyorum. Hatır ıcın evlerini kapatıp gelmısler, oyle mi soylenır cocuklarına durum.Ayni saniyede ayni seyi yazmışızsizin yorumlarinizi hep cok begeniyorum..
Ben farkli yonden bakicam. Esinin kiz kardesi bosanip sizde yaşasaydi. Annesi ve babası da sizde kalsaydi 5 aydir yine ayni sebepten cocugunuza bakmak icin. Ne yapardiniz cidden çok merak ettim.Ben evliyim 1 kızım var.bulunduğum şehirde anne babamdan uzağım bir kız kardeşim burda evli.bir oğlan kardeşim yurtdışında evliydi.şuan eşinden ayrı yaşıyor. Ben ve eşim çalışıyor kızım küçük anne babam kızıma bakmak için geldi 5aydır bizdeler. Benim derdim şudur ki, oğlan kardeşimi eşim evde istemiyor.anneme babama bişey demiyor.oğlan kardeşim Kız kardeşimde kalıyordu orada biraz tartışmışlar oda 2gün arkadaşında kalmış. Ben bize gel dedim, geldi. Ben yokken eşim burası müsait değil demiş. Oda çıktı gitti. Annem üzüldü ağladı. Ben şaşırdım. Ne yapacağımı bilemiyorum.eşime tabiiki kızdım ama oda kardeşiyle barışsın diye dedim diyor. Ama anneme çok üzüldüm. Sonuçta evladı.bana fikir verin lütfen arkadaşlar ne yapmalıyım.
Valla bence cok büyük bi durum olmadıkca hicbiri torun bakmamalı abla. Bak yazık kac yaşında insan kalksin seneler sonra yerinden yurdundan olsun sırf kızı ve torunu icin, ödül olarakta damadı kalbini kırsın ogluna git desin..Anne babanız ne olursa olsun evinde kalmalı
Ev evin üstüne olmaz
Zavallı kadın evlatlarıyls torunu arasında kalmış
Nedir bu büyüklerin torun mağduriyeti
Ben anlamiyorum bu mantigi cidden biz calisiyoruz annem cocuguma bakiyo. Ya kadinin omru cocuk bakmakla gecmis birakinda uaslanimca rahat etsin. Annemi soruyorum cocuk yaparken. Herkes kendi cocuguna kendi bakmali ben kendi meslegimi yapmiyorum suan cocuklarima kendim bakicam kendim buyutucem diye onlar okula basladigi zaman devam ederim dedim. Madem meslegine devam ediceksin o zaman cocuk yapma. Ya da madem yapicaksin meslegine bi sure ara ver. Ya da imkanin varsa bakici tut. Ama bakici en karsi oldugum sey. Cok haklisiniz cidden ev ev ustune olmazAnne babanız ne olursa olsun evinde kalmalı
Ev evin üstüne olmaz
Zavallı kadın evlatlarıyls torunu arasında kalmış
Nedir bu büyüklerin torun mağduriyeti
Hiçbir insan bu yaşta böyle hakarete mağruz kalmamalıValla bence cok büyük bi durum olmadıkca hicbiri torun bakmamalı abla. Bak yazık kac yaşında insan kalksin seneler sonra yerinden yurdundan olsun sırf kızı ve torunu icin, ödül olarakta damadı kalbini kırsın ogluna git desin..
En dogrusu annenin kendi evine dönmesi bence.
Öyle davranana böyle cevap verilir
2 tarafida magdur eden konu sahibi.. ne ailesi boyle bir muameleyi hak ediyor ne de esi ailesiyle yasamak zorunda.Hiçbir insan bu yaşta böyle hakarete mağruz kalmamalı
Bu insanlar hak etmiyor böyle bir muameleyi
Evlerinde geriye kalan üçbeş günlük ömürlerini huzur içinde yaşamalı
Evladın var mı derdin var işte ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?