- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 18
- 35
Ben bu foruma geçen aylarda derdimi anlatan bi konu açtım. Yardımcı olur belki arkadaşlar diye. Aman Allahım ne yorumlar ne yorumlar. Ben de karşılık verdim tam karşılığı. 3 gün yasaklandm. İyi yaptım bir daha olsun bir daha yaparım. Zaten şimdi açtığım konular sadece gebelikle ilgili. Daha da o tür konu açmam. Buradan yardım alacağıma gider dağa taşa anlatırım.
Üzülecek bi sey goremiyorum v
Evlenmemize izin vermiyorlar olursa eger istemezde istifa edebilir evlendikten sonra
Şaka mısınız ya siz?Sana yazmadim ama yazdiklarimi uzerine alindiysan demekki kendinden bi seyler bulmus almissin kendine
Ben de onun icin aynisi yapardim ciddi soyluyorum zaten bunlari dusununce diyorum ya seviyorum onun icin cabalar aynisini yapardim sonucta en buyuk hayal birlikte olmak degil mi o da polislik icin kotu gozle bakmiyor polis olmak istiyor sadece istemezse yine vazgecebilir olduktan sonra kii olmakta zor olmayabiliryani polis olmak da kolay değil, binbir tane sınavı vardır şusu busu vardır. bana sevgilim gelse, evlenmemiz için babam şu şu mesleğe sahip olman lazım dedi dese, banane senin babandan, senin baban kim oluyor derim. büyük haksızlık. onun tarafı size benzer şartlar koşsa kabul edecek misiniz? ferhatla şirinin aşkı olsa bile hiçbir insan kendi hayallerinden vazgeçmeye bence değmez, sizden bağımsız olarak söylüyorum.
Ben de onun icin aynisi yapardim ciddi soyluyorum zaten bunlari dusununce diyorum ya seviyorum onun icin cabalar aynisini yapardim sonucta en buyuk hayal birlikte olmak degil mi o da polislik icin kotu gozle bakmiyor polis olmak istiyor sadece istemezse yine vazgecebilir olduktan sonra kii olmakta zor olmayabilir
Canim ailem istiyor diye ayrilmam cunku elle tutulur istekleri yok maddi durum icin ayrilmam cocuk caliskan biriAnne baba sözü dinleyin pişman olmazsınız .
Aslinda duymak istedigim buydu.o zaman millet ne diyor bakmayın, karartın gözü evlenin. tip mip gelip geçici şeyler, keza maaş da. yarınımız belli değil.
Evet o yuzden ailem vermiyor fakat ben istiyorum.
Evet o yuzden ailem vermiyor fakat ben istiyorum.
Oyle olmuyor iste evde babaya karsi fazla ses yukseltemiyorsun kavgalarimiz olsada bu yuzden rest cekemem babam sonucta kacacak halimde yok kac yasinda insanim ve ailem kaldiramaz şu an sinav hazirlanmak icin isten ayrildimalınıp verilme o zaman..
kaç yaşındasın ? çalıştığına göre kiminle evleneceğini seçebilecek yaşta olmalısın..
kendi fikrin zikrinle karar ver.
Elden geldigince ragzi etmeye calisiyoruzOyle olmuyor iste evde babaya karsi fazla ses yukseltemiyorsun kavgalarimiz olsada bu yuzden rest cekemem babam sonucta kacacak halimde yok kac yasinda insanim ve ailem kaldiramaz şu an sinav hazirlanmak icin isten ayrildim
Ona sordun mu hic ne dusunuyor ya da bana sen karar vermissin sormaya gerek yoksevgilinin hayata yakışması için seni bırakması şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?