- 3 Şubat 2018
- 25.789
- 110.943
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesef biraz sorun varBu kadar yazmissin sen mi evlenmek istiyorsun???
Ben pek ragzi olamadim. Cok sorunlusun gercekten kabul et bunu
cocugun cirkin oldugunu bana yakistiramadiklarini soylediler
benim gozumede tip olarak mukemmel gelmiyor
Siz sanırım milletin gazına gelip kendinizi mükemmel falan zannettiniz. Sürekli eziklediğiniz biriyle evlenmeyin. Ayrıca konuda açıkça görmüş olduk kiiyi biri fakat memur degil ve ailesi alevi
Biraz mi?Evet malesef biraz sorun var
Ah gercekten ben ayrilmak istemiyorum diyorum o yuzden buraya yazdim ayril vs diye bir suru yorum yazmislar ayrilin diye dua eden bile var bilmeden biz sevgilimle birbirimiz icin dua ediyor hep kavusmak icin hoca ezan okuyorken. Ve ben her gece dua ederim gercekten onla mutlu olmak icin hayirlisi o olsun diye. Ben fikir icin yazdim fakat pisman oldumNeden arkadaşımıza bu kadar yükleniyorsunuz. Olabilen duygu karmaşasını sizinle paylaşmış. Yardımcı olun demiş. Neden klavye delikanlılığı yapıyorsunuz. Ben bu şekilde karmaşaya düşen çok insan biliyorum. Sebebi duygulardan emin olamamak.
Canim okudun mu hepsini benim degil cevremdekilerin fikri onlar ve benim kafami tek karistiran sana yakismiyor dedikleri icin acaba ben ondan bu karamsar ruh haline girdim sorusuSiz sanırım milletin gazına gelip kendinizi mükemmel falan zannettiniz. Sürekli eziklediğiniz biriyle evlenmeyin. Ayrıca konuda açıkça görmüş olduk
memur - güzel ve sünni olmak insan olmaya yetmemiş.
İlişki oturunca hiç birini görmüyorsun. Bak benim boy takıntım da vardı. Eşimle aynı boydayız. Allah'ım ilk başta nasıl kötüydüm. Şimdi bana 1.90 gibi görünüyor. Kendine zaman verAh gercekten ben ayrilmak istemiyorum diyorum o yuzden buraya yazdim ayril vs diye bir suru yorum yazmislar ayrilin diye dua eden bile var bilmeden biz sevgilimle birbirimiz icin dua ediyor hep kavusmak icin hoca ezan okuyorken. Ve ben her gece dua ederim gercekten onla mutlu olmak icin hayirlisi o olsun diye. Ben fikir icin yazdim fakat pisman oldum
Evet gozume mukkemmel gelmiyor ama tatli geliyor sevimli geliyor güzel geliyor fakat mukkemmel gelmiyor yaninda dizlerim cozulmuyor elim titremiyorSiz sanırım milletin gazına gelip kendinizi mükemmel falan zannettiniz. Sürekli eziklediğiniz biriyle evlenmeyin. Ayrıca konuda açıkça görmüş olduk ki
memur - güzel ve sünni olmak insan olmaya yetmemiş.
Evet yani anlatmak istedigim bu aslinda ben yani ilerde degisir mi bunlar ya da uzun iliskiden dolayi belki boyleyimİlişki oturunca hiç birini görmüyorsun. Bak benim boy takıntım da vardı. Eşimle aynı boydayız. Allah'ım ilk başta nasıl kötüydüm. Şimdi bana 1.90 gibi görünüyor. Kendine zaman ver![]()
Neden bu ısrar peki? Siz bu adamı ezikliyorsunuz ister kabul edin ister etmeyin. Bırakın herkes yoluna gitsinEvet gozume mukkemmel gelmiyor ama tatli geliyor sevimli geliyor güzel geliyor fakat mukkemmel gelmiyor yaninda dizlerim cozulmuyor elim titremiyor
İlerde onun kişiliği görüntünün ve diğer özelliklerinin önüne geçiyor. Zaten emin ol erkekte kişilik ve toplumda kendini ifade edebilmesi çok daha önemliEvet yani anlatmak istedigim bu aslinda ben yani ilerde degisir mi bunlar ya da uzun iliskiden dolayi belki boyleyim![]()
Tesekkur ederim yorum icin anladimİlerde onun kişiliği görüntünün ve diğer özelliklerinin önüne geçiyor. Zaten emin ol erkekte kişilik ve toplumda kendini ifade edebilmesi çok daha önemli
Çocuğa üzülen bi ben miyim?
Cok net soyluyorum bence önce siz kendinizi geliştirin iyi insanlar nasil olur diye cunku konusurken karsinizdaki insanin yerine koymuyorsunuz kendinizi ve en korkulacak insan tipi bence .buraya derdim var diyerek yorum actim yardim almak icin ki ayrilmak istesem ayrilirdim sevmisimki ayrilmamisim sevmisimki evlenmek istiyorum ben bu fikirlerden etkilendim dedim bunlar benim dusuncelerim degil ki ben cocuga mukkemmel iyi davraniyorum o da bana . gelipte hic tanimadiginiz insana beddua edin diye acilmadi bu sohbet . Ki ben onun her seyini bilerek sevgili oldum bunlr benim cevremden etkilenmelerindir ben bunlari anlattim ama demekki bu kulupte dert anlatilmazmiş cunku herkes cok merakli birilerini birilerinden ayirmayaBugunku duamı cocuk ıcın edıcem, ınsallah ayrılır senden.
Dunya guzelı ol rağzı yazmıssın, otesı yok.
Çocuğa üzülen bi ben miyim?
Üzülecek bi sey goremiyorum vÇocuğa üzülen bi ben miyim?
Evlenmemize izin vermiyorlar olursa eger istemezde istifa edebilir evlendikten sonrabi yerde 'babam istiyor diye polis olabilir' gibi bir şey okudum ben de çok üzüldüm
Hanımefendi bi de bana korkulacak insan tipiyazmışbi yerde 'babam istiyor diye polis olabilir' gibi bir şey okudum ben de çok üzüldüm
bi yerde 'babam istiyor diye polis olabilir' gibi bir şey okudum ben de çok üzüldüm
Sana yazmadim ama yazdiklarimi uzerine alindiysan demekki kendinden bi seyler bulmus almissin kendineHanımefendi bi de bana korkulacak insan tipiyazmışÇocuğa üzüldüm diye..