• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var kimseye soyleyemiyorum 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahsen ve bunu dalga geçmeden yaziyorum: siz iyi bir eş veya sevgili olamazsınız zaten bu kafa yapıyla. Adamin zamanını boşa harcamayin. Önce büyümeye ve kendinizi geliştirmeye odaklanın. Sizin sahsen bir duruşunuz yok, kaldıki sevdiğinize insanın arkasında durasiniz

Neden arkadaşımıza bu kadar yükleniyorsunuz. Olabilen duygu karmaşasını sizinle paylaşmış. Yardımcı olun demiş. Neden klavye delikanlılığı yapıyorsunuz. Ben bu şekilde karmaşaya düşen çok insan biliyorum. Sebebi duygulardan emin olamamak.

cocugun cirkin oldugunu bana yakistiramadiklarini soylediler
benim gozumede tip olarak mukemmel gelmiyor
iyi biri fakat memur degil ve ailesi alevi
Siz sanırım milletin gazına gelip kendinizi mükemmel falan zannettiniz. Sürekli eziklediğiniz biriyle evlenmeyin. Ayrıca konuda açıkça görmüş olduk ki
memur - güzel ve sünni olmak insan olmaya yetmemiş. Bende alevi değilim ama sizin gibi zihniyetleri gerçekten anlamıyorum.

Son düzenleme:
Evet malesef biraz sorun var
Biraz mi?
Hala eski sevgilim diyosun ama bende evlenmek istiyorum onunla diyosun bu 1.
Etrafindakiler ne derse ona uyuyorsun bu 2.
Seninde bi fikrin olmali herkesin soyledigine bi avuc tuzla gidilmez ki.

Neden arkadaşımıza bu kadar yükleniyorsunuz. Olabilen duygu karmaşasını sizinle paylaşmış. Yardımcı olun demiş. Neden klavye delikanlılığı yapıyorsunuz. Ben bu şekilde karmaşaya düşen çok insan biliyorum. Sebebi duygulardan emin olamamak.
Ah gercekten ben ayrilmak istemiyorum diyorum o yuzden buraya yazdim ayril vs diye bir suru yorum yazmislar ayrilin diye dua eden bile var bilmeden biz sevgilimle birbirimiz icin dua ediyor hep kavusmak icin hoca ezan okuyorken. Ve ben her gece dua ederim gercekten onla mutlu olmak icin hayirlisi o olsun diye. Ben fikir icin yazdim fakat pisman oldum

Siz sanırım milletin gazına gelip kendinizi mükemmel falan zannettiniz. Sürekli eziklediğiniz biriyle evlenmeyin. Ayrıca konuda açıkça görmüş olduk
memur - güzel ve sünni olmak insan olmaya yetmemiş.
Canim okudun mu hepsini benim degil cevremdekilerin fikri onlar ve benim kafami tek karistiran sana yakismiyor dedikleri icin acaba ben ondan bu karamsar ruh haline girdim sorusu

Ah gercekten ben ayrilmak istemiyorum diyorum o yuzden buraya yazdim ayril vs diye bir suru yorum yazmislar ayrilin diye dua eden bile var bilmeden biz sevgilimle birbirimiz icin dua ediyor hep kavusmak icin hoca ezan okuyorken. Ve ben her gece dua ederim gercekten onla mutlu olmak icin hayirlisi o olsun diye. Ben fikir icin yazdim fakat pisman oldum
İlişki oturunca hiç birini görmüyorsun. Bak benim boy takıntım da vardı. Eşimle aynı boydayız. Allah'ım ilk başta nasıl kötüydüm. Şimdi bana 1.90 gibi görünüyor. Kendine zaman ver 🤗

Siz sanırım milletin gazına gelip kendinizi mükemmel falan zannettiniz. Sürekli eziklediğiniz biriyle evlenmeyin. Ayrıca konuda açıkça görmüş olduk ki
memur - güzel ve sünni olmak insan olmaya yetmemiş.
Evet gozume mukkemmel gelmiyor ama tatli geliyor sevimli geliyor güzel geliyor fakat mukkemmel gelmiyor yaninda dizlerim cozulmuyor elim titremiyor

İlişki oturunca hiç birini görmüyorsun. Bak benim boy takıntım da vardı. Eşimle aynı boydayız. Allah'ım ilk başta nasıl kötüydüm. Şimdi bana 1.90 gibi görünüyor. Kendine zaman ver 🤗
Evet yani anlatmak istedigim bu aslinda ben yani ilerde degisir mi bunlar ya da uzun iliskiden dolayi belki boyleyim 👏🏻

Evet yani anlatmak istedigim bu aslinda ben yani ilerde degisir mi bunlar ya da uzun iliskiden dolayi belki boyleyim 👏🏻
İlerde onun kişiliği görüntünün ve diğer özelliklerinin önüne geçiyor. Zaten emin ol erkekte kişilik ve toplumda kendini ifade edebilmesi çok daha önemli

Çocuğa üzülen bi ben miyim?
Bugunku duamı cocuk ıcın edıcem, ınsallah ayrılır senden.
Dunya guzelı ol rağzı yazmıssın, otesı yok.
Cok net soyluyorum bence önce siz kendinizi geliştirin iyi insanlar nasil olur diye cunku konusurken karsinizdaki insanin yerine koymuyorsunuz kendinizi ve en korkulacak insan tipi bence .buraya derdim var diyerek yorum actim yardim almak icin ki ayrilmak istesem ayrilirdim sevmisimki ayrilmamisim sevmisimki evlenmek istiyorum ben bu fikirlerden etkilendim dedim bunlar benim dusuncelerim degil ki ben cocuga mukkemmel iyi davraniyorum o da bana . gelipte hic tanimadiginiz insana beddua edin diye acilmadi bu sohbet . Ki ben onun her seyini bilerek sevgili oldum bunlr benim cevremden etkilenmelerindir ben bunlari anlattim ama demekki bu kulupte dert anlatilmazmiş cunku herkes cok merakli birilerini birilerinden ayirmaya

bi yerde 'babam istiyor diye polis olabilir' gibi bir şey okudum ben de çok üzüldüm

Konu sahibinin anlamadığı: herkesin olduğu gibi sevilmeye hakkı var. Yok şu bu dedi. Yok babam bu mesleği olacak dedi diye eş seçilmez ve başka insana sanki yetersizmis hissi verilmez. Söyle değil elim ayağım yanında bosalmiyor gibi söylemler aslında konu sahibinin sağlam bir ilişkinin temelinin nasıl atıldığından bir haber olduğunu gösterir. Bunu öğrenebilmesi için ama kendi duruşu olması lazim. Ama henüz yok. Onun icin bu kadar kolayda başkalarin sözlerinden etkileniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X