• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var kimseye soyleyemiyorum 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu foruma geçen aylarda derdimi anlatan bi konu açtım. Yardımcı olur belki arkadaşlar diye. Aman Allahım ne yorumlar ne yorumlar. Ben de karşılık verdim tam karşılığı. 3 gün yasaklandm. İyi yaptım bir daha olsun bir daha yaparım. Zaten şimdi açtığım konular sadece gebelikle ilgili. Daha da o tür konu açmam. Buradan yardım alacağıma gider dağa taşa anlatırım.

Ben bu foruma geçen aylarda derdimi anlatan bi konu açtım. Yardımcı olur belki arkadaşlar diye. Aman Allahım ne yorumlar ne yorumlar. Ben de karşılık verdim tam karşılığı. 3 gün yasaklandm. İyi yaptım bir daha olsun bir daha yaparım. Zaten şimdi açtığım konular sadece gebelikle ilgili. Daha da o tür konu açmam. Buradan yardım alacağıma gider dağa taşa anlatırım.
👏🏻 Vallahi cok haklisin gormuyorlar ya simdi yaziyorlar da yaziyorlar buraya dert acilmazmis gercekten ben cok seviyorum oyle fikrim yok sadece ruh halim karamsar karisik beni seytan ilan ettiler ama kimseye cevap vermeyecegim evet konu acmamak lazim fazla detayli sadece bilgi icin acilabilir

Üzülecek bi sey goremiyorum v

Evlenmemize izin vermiyorlar olursa eger istemezde istifa edebilir evlendikten sonra

yani polis olmak da kolay değil, binbir tane sınavı vardır şusu busu vardır. bana sevgilim gelse, evlenmemiz için babam şu şu mesleğe sahip olman lazım dedi dese, banane senin babandan, senin baban kim oluyor derim. büyük haksızlık. onun tarafı size benzer şartlar koşsa kabul edecek misiniz? ferhatla şirinin aşkı olsa bile hiçbir insan kendi hayallerinden vazgeçmeye bence değmez, sizden bağımsız olarak söylüyorum.

Neden evlenmek istiyorsun ?
Tipini beğenmiyorsun, başkalarının görüşleri hemen ayrılık düşünmene neden oluyor. Tipini beğenmediğiniz biriyle evlenmek onla aynı yatağı paylaşmak demek . Seviyorsan evlenmelisin bence.
Meslek olarak herkes memur olmak zorunda değil. İyi bir mesleği var ve çalışkan ise her türlü tutunur bence.
Mezhep hakkında bişey diyemeyeceğim kuzenim evlendi alevi bir ailenin cocuğu ile gayet mutlu ve hiç sıkıntı yaşamadılar. Bu yetişilen aile durumuna ve bakış acısına göre değişir bu nedenle yorumum yok sizin nasıl baktığınız önemli.

Sana yazmadim ama yazdiklarimi uzerine alindiysan demekki kendinden bi seyler bulmus almissin kendine
Şaka mısınız ya siz?
Biriyle 2 senedir ilişki yaşıyorsunuz.Yok yengem bunu dedi,annem şunu dedi,eski sevgilimi rüyamda görüyorum,simdikiyle evlenmek istiyorum ama polis olmazsa olmaz çünkü alevi.Kötü davranmadığı için aşık değilim,ama çok seviyorum.Yok yok bende kesin büyü var.Sabah mutsuz uyanıyorum ama evlenicem.Bla bla bla..
Önce bi yazdığınız bu saçmalığı okuyun sonra dönüp cevap verin bana.
Çocuğa üzülürüm tabi.Karşısında ne istediğini bilmeyen,millet ne der diye yaşayan,kendi kararlarını bile vermekten aciz biri var.Bence sizde üzülün adamın haline de,bırakın yolunu cizsin.

yani polis olmak da kolay değil, binbir tane sınavı vardır şusu busu vardır. bana sevgilim gelse, evlenmemiz için babam şu şu mesleğe sahip olman lazım dedi dese, banane senin babandan, senin baban kim oluyor derim. büyük haksızlık. onun tarafı size benzer şartlar koşsa kabul edecek misiniz? ferhatla şirinin aşkı olsa bile hiçbir insan kendi hayallerinden vazgeçmeye bence değmez, sizden bağımsız olarak söylüyorum.
Ben de onun icin aynisi yapardim ciddi soyluyorum zaten bunlari dusununce diyorum ya seviyorum onun icin cabalar aynisini yapardim sonucta en buyuk hayal birlikte olmak degil mi o da polislik icin kotu gozle bakmiyor polis olmak istiyor sadece istemezse yine vazgecebilir olduktan sonra kii olmakta zor olmayabilir

Ben de onun icin aynisi yapardim ciddi soyluyorum zaten bunlari dusununce diyorum ya seviyorum onun icin cabalar aynisini yapardim sonucta en buyuk hayal birlikte olmak degil mi o da polislik icin kotu gozle bakmiyor polis olmak istiyor sadece istemezse yine vazgecebilir olduktan sonra kii olmakta zor olmayabilir

o zaman millet ne diyor bakmayın, karartın gözü evlenin. tip mip gelip geçici şeyler, keza maaş da. yarınımız belli değil.

alınıp verilme o zaman..
kaç yaşındasın ? çalıştığına göre kiminle evleneceğini seçebilecek yaşta olmalısın..
kendi fikrin zikrinle karar ver.
Oyle olmuyor iste evde babaya karsi fazla ses yukseltemiyorsun kavgalarimiz olsada bu yuzden rest cekemem babam sonucta kacacak halimde yok kac yasinda insanim ve ailem kaldiramaz şu an sinav hazirlanmak icin isten ayrildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X