- 2 Ekim 2022
- 16
- -10
- 1
- 29
- Konu Sahibi basiretsiz
-
Kocanız arkanızdaysa ( ki bu nadir görülür ) ayrı eve çıkacaksınız maalesef başka çıkar yolu yok onları değiştiremezsiniz. Zaten aynı evde apartmanda hatta yürüme mesafesi yakınlığında bile oturulmasına karşıyım sorun yaşamayanı görmedim. Benim kuzenimde kapı penceleri indirip gitmişti evlerinden ama söylemiştim ona da zamanında imkanınızda var ayrı yaşayın diye..Merhaba kısa anlatayım cunku uzun olunca kimse okumuyor :) 6 senelik evliyim severek evlendim 2 çocuğum var ama eşimin ailesi huzur vermiyor aile binasındayız beni istemedikleri halde ben hep saygı gösterdim onları sevdim evde iki bekar görümcem var eşim uzakta çalışıyor gorumcem yanimda kalıyordu ve uygun olmayan şeyler yapiyordu üstüme kalır evimde yapmasın diye uyarıda bulundum şimdi bütün aile bana düşman kavga dövüş var ama kocam arkamda hepsini sildi engelledi ama yinede durmuyorlar hakaret ediyorlar napicam bilmiyorum çok mutsuzum
Aynı binada olduğunuz sürece huzur bulamazsınız. Görümce uygun olmayan neyi yapıyor ?
Erkeklerle fazla ilgiliAynı binada olduğunuz sürece huzur bulamazsınız. Görümce uygun olmayan neyi yapıyor ?
Siz annesi babası değilsiniz ki neden gorümcenin sorumluluğu size yükleniyorErkeklerle fazla ilgili
Evinizde uygun olmayan ne yapıyordu?Erkeklerle fazla ilgili
Eğer gerçekten mağdursanız sizden önce eşinizin birşeyler yapması gerekiyor.
Mesela taşınmak gib
Ben 18 yasinda evlendim olsunda dedim nasıl olursa olsun cunku aileler karşıydı bazen diyorum ahmı tuttu cunku evlendiğimden beri gün yüzü görmedim o kadar mutsuzum ki suan ağlıyorum cok kotuler acimasizlarKocanız arkanızdaysa ( ki bu nadir görülür ) ayrı eve çıkacaksınız maalesef başka çıkar yolu yok onları değiştiremezsiniz. Zaten aynı evde apartmanda hatta yürüme mesafesi yakınlığında bile oturulmasına karşıyım sorun yaşamayanı görmedim. Benim kuzenimde kapı penceleri indirip gitmişti evlerinden ama söylemiştim ona da zamanında imkanınızda var ayrı yaşayın diye..
Aileden kaçıp mutlu olanı da duymadım ne yalan söyliyim. Ama önemli olan eşinizin yanınızda olması zaten o yüzden düşünmeden gidin o evden derim.Ben 18 yasinda evlendim olsunda dedim nasıl olursa olsun cunku aileler karşıydı bazen diyorum ahmı tuttu cunku evlendiğimden beri gün yüzü görmedim o kadar mutsuzum ki suan ağlıyorum cok kotuler acimasizlar
Evinde değil evimde yapiyordu yarin birgun bisey ciksa benim evimde kaldığı için sucu bana atacaklardi bende uyardım evimde yapma diye sonrası kıyamet zatenSiz annesi babası değilsiniz ki neden gorümcenin sorumluluğu size yükleniyor
sevgilisi varsa olabilir bekar kadın.Erkeklerle fazla ilgili
Sevgilisi olması sıkıntı değil ki birden fazla sevgilisi var kacıcam falan dedi evimde gidemezsin dedim git evinde kaçsevgilisi varsa olabilir bekar kadın.
Şu durumda hakkınız var. Hickimse böyle bir aile faciasından sorumlu olmak istemez. Kac yaşında bu görümce delisi?Sevgilisi olması sıkıntı değil ki birden fazla sevgilisi var kacıcam falan dedi evimde gidemezsin dedim git evinde kaç
27 ve ben babamlara gittiğimde yedek anahtarım kaynanamda var evime erkek davet etmisŞu durumda hakkınız var. Hickimse böyle bir aile faciasından sorumlu olmak istemez. Kac yaşında bu görümce delisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?