- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi basiretsiz
-
27 ve ben babamlara gittiğimde yedek anahtarım kaynanamda var evime erkek davet etmis
Davet ettiği kisi güya abi dediği eşimin yakın dostu benimde akrabam bizim evin altında dükkan var oranın ortağı surekli beraber takılırlardı sigara icerlerdi beraber ben yokkende eve çağırmış sigara kahve için annesi babası ses etmez güvendikleri için ama bana masum gelmiyor boş bir eve bekar birini çağırmak ve bu benim akrabam kayınım sinirli biri duysa ben yaptım olurKim dedi erkek davet etti diye? Ailesiyle aynı apartmanda nasıl yapıyor bunu emin misiniz?
Bir de eşiniz sizin yanınızda olsaydı, evlendiğiniz günden beri her gün ağladığınız için evinizi başka sente taşımaz mıydı? Anlamadım garip durumlarınız var.
Biz zaten evliyken kiradaydık basta almadılar oğlum astım olunca kaldığımız ev rutubetliydi daire verdiler bize geldiğim güne nalet gelsin çıkmaya çalışıyoruz elalemin içinde bizi rezil etmeyin diyorlarKim dedi erkek davet etti diye? Ailesiyle aynı apartmanda nasıl yapıyor bunu emin misiniz?
Bir de eşiniz sizin yanınızda olsaydı, evlendiğiniz günden beri her gün ağladığınız için evinizi başka sente taşımaz mıydı? Anlamadım garip durumlarınız var.
Keske fake olsaydi ama haklısın o kızda cahil cesareti var evime sevgilisine aldığı hediyeyi gizli koymuştu isimli falan temizlik yaparken fark ettim bana sormadan nasıl yaparsın dedim burası benim evim ya abin gorse benim şansa ne olacak seni boşar bizde kurtuluruz dediAnladığım kadarıyla mutasıp bir aile. Şu durumda ya görümce ciğer yemiş ya da konu fake. Bilemedim Altan.
Kaynın duysun ne olacaksa da olsun. Sen dert babasımısın. Yarın birgün biliyordunda niye söylemedin diyip sana ekşiyecekler. İşin zor Allah yardım etsin.Davet ettiği kisi güya abi dediği eşimin yakın dostu benimde akrabam bizim evin altında dükkan var oranın ortağı surekli beraber takılırlardı sigara icerlerdi beraber ben yokkende eve çağırmış sigara kahve için annesi babası ses etmez güvendikleri için ama bana masum gelmiyor boş bir eve bekar birini çağırmak ve bu benim akrabam kayınım sinirli biri duysa ben yaptım olur
Evet cidden cahil cesareti var belli ama siz de eksik bir yanınız var mı ? 18 yaşında da siz evlenmişsiniz sonuçta? Neyse anahtarını değiş önce sonra da çakmaya çalış o evdenKeske fake olsaydi ama haklısın o kızda cahil cesareti var evime sevgilisine aldığı hediyeyi gizli koymuştu isimli falan temizlik yaparken fark ettim bana sormadan nasıl yaparsın dedim burası benim evim ya abin gorse benim şansa ne olacak seni boşar bizde kurtuluruz dedi
Ve siz hala aynı binadasınız. Enteresan.Merhaba kısa anlatayım cunku uzun olunca kimse okumuyor :) 6 senelik evliyim severek evlendim 2 çocuğum var ama eşimin ailesi huzur vermiyor aile binasındayız beni istemedikleri halde ben hep saygı gösterdim onları sevdim evde iki bekar görümcem var eşim uzakta çalışıyor gorumcem yanimda kalıyordu ve uygun olmayan şeyler yapiyordu üstüme kalır evimde yapmasın diye uyarıda bulundum şimdi bütün aile bana düşman kavga dövüş var ama kocam arkamda hepsini sildi engelledi ama yinede durmuyorlar hakaret ediyorlar napicam bilmiyorum çok mutsuzum
Keşke önce eşinize söyleseydiniz, olayın böyle patlaması hiç iyi olmamış, onlar kızlarının açığını örter, ama size olan kinleri içlerinden çıkmaz, eşinize söyleseydiniz o bir şekilde hallederdi, ona gık diyen de olmazdı.Evinde değil evimde yapiyordu yarin birgun bisey ciksa benim evimde kaldığı için sucu bana atacaklardi bende uyardım evimde yapma diye sonrası kıyamet zaten
Ben bir kisiyi sevdim o kişiyle evlendim evli bir adamın metresi degilim yada abimin dostuyla ilişki yaşamadım yada İnternet'e bulduğum her erkekle cinsellik konusmadim ayni şey değil laflarına dikkat et turkiyede 18 değil 10 yasinda evlendirilen kızlar var suan bu forumda kime sorsan yarısı 18 yasinda evlenmiştir bu ayıp değil ayip olan birçok erkeği parmağında oynatmakEvet cidden cahil cesareti var belli ama siz de eksik bir yanınız var mı ? 18 yaşında da siz evlenmişsiniz sonuçta? Neyse anahtarını değiş önce sonra da çakmaya çalış o evden
Allah yardimcin olsun bacımMerhaba kısa anlatayım cunku uzun olunca kimse okumuyor :) 6 senelik evliyim severek evlendim 2 çocuğum var ama eşimin ailesi huzur vermiyor aile binasındayız beni istemedikleri halde ben hep saygı gösterdim onları sevdim evde iki bekar görümcem var eşim uzakta çalışıyor gorumcem yanimda kalıyordu ve uygun olmayan şeyler yapiyordu üstüme kalır evimde yapmasın diye uyarıda bulundum şimdi bütün aile bana düşman kavga dövüş var ama kocam arkamda hepsini sildi engelledi ama yinede durmuyorlar hakaret ediyorlar napicam bilmiyorum çok mutsuzum
Kahretsin ki varMübarek tr de herkesin aile binası var. Bunca insanın kayınpederi müteahhit falan galiba.
2 cocuk kiralar almis basini gidiyor okul masrafları eşim dedi gidelim sabrederim dedim birakmadim ilk defa derdimi burda actim aileye bile anlatamiyorsunuz bazenVe siz hala aynı binadasınız. Enteresan.
Amin cümlemize insallahAllah yardimcin olsun bacım
E eşin gidelim demiş gidin o zaman niye duruyorsunuz2 cocuk kiralar almis basini gidiyor okul masrafları eşim dedi gidelim sabrederim dedim birakmadim ilk defa derdimi burda actim aileye bile anlatamiyorsunuz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?