Bir derdim var kızlar :(

Anladığım kadarıyla mutasıp bir aile. Şu durumda ya görümce ciğer yemiş ya da konu fake. Bilemedim Altan.

27 ve ben babamlara gittiğimde yedek anahtarım kaynanamda var evime erkek davet etmis

Davet ettiği kisi güya abi dediği eşimin yakın dostu benimde akrabam bizim evin altında dükkan var oranın ortağı surekli beraber takılırlardı sigara icerlerdi beraber ben yokkende eve çağırmış sigara kahve için annesi babası ses etmez güvendikleri için ama bana masum gelmiyor boş bir eve bekar birini çağırmak ve bu benim akrabam kayınım sinirli biri duysa ben yaptım olur

Biz zaten evliyken kiradaydık basta almadılar oğlum astım olunca kaldığımız ev rutubetliydi daire verdiler bize geldiğim güne nalet gelsin çıkmaya çalışıyoruz elalemin içinde bizi rezil etmeyin diyorlar

Anladığım kadarıyla mutasıp bir aile. Şu durumda ya görümce ciğer yemiş ya da konu fake. Bilemedim Altan.
Keske fake olsaydi ama haklısın o kızda cahil cesareti var evime sevgilisine aldığı hediyeyi gizli koymuştu isimli falan temizlik yaparken fark ettim bana sormadan nasıl yaparsın dedim burası benim evim ya abin gorse benim şansa ne olacak seni boşar bizde kurtuluruz dedi

Kaynın duysun ne olacaksa da olsun. Sen dert babasımısın. Yarın birgün biliyordunda niye söylemedin diyip sana ekşiyecekler. İşin zor Allah yardım etsin.

Herkes herseyi öğrendi ama ben iftira atiyorum guya hepsi saldırdı bana çocuklarım mahv oldular kaynanam kizini tuttu kizi evimi bastı beni dövmeye calisti evi terk ettim bi süre eşim gelene kadar oda gelince kardeşini dövdü yani cehennemin ortasındayım dua edin olurmu

Evet cidden cahil cesareti var belli ama siz de eksik bir yanınız var mı ? 18 yaşında da siz evlenmişsiniz sonuçta? Neyse anahtarını değiş önce sonra da çakmaya çalış o evden

Yahu aile apartmanı diyorsun
Madem kocan uzakta kal işte 2 çocuğunla evde
Niye görümce sende kalıyor?
İlla yanında biri mi olması lazım?
Madem görümce sağlam pabuç değil bundan sonra tek takılırım evde abinle de konuştum öyle karar verdik seninde düzenin bozulmasın diye savsaydın başından
Anahtarı da çocuk wcye atmış alamadım yedeği versene derdin kvye bi daha da vermezdin kapar kapını otururdun
Bu kadar içli dışlı olmak normal değil zaten illaki b.ku çıkar
Ama artık olan olmuş ya tanışanacaksınız bi an önce ya da kvye gidip yanlış anlamış olabilirim ben kocam da uzakta stresli bi dönemden geçiyorum hoş görün diyip susturacaksın sonra da koyacaksın mesafeyi.
Başka çözüm yok

Ve siz hala aynı binadasınız. Enteresan.

Yeni bir ev bulup taşınana kadar kilidi değiştirt, en kısa zamanda yeni ev bulup taşın, mümkünse eşinin çalıştığı yerde ev bul taşın.

Evinde değil evimde yapiyordu yarin birgun bisey ciksa benim evimde kaldığı için sucu bana atacaklardi bende uyardım evimde yapma diye sonrası kıyamet zaten
Keşke önce eşinize söyleseydiniz, olayın böyle patlaması hiç iyi olmamış, onlar kızlarının açığını örter, ama size olan kinleri içlerinden çıkmaz, eşinize söyleseydiniz o bir şekilde hallederdi, ona gık diyen de olmazdı.

Evet cidden cahil cesareti var belli ama siz de eksik bir yanınız var mı ? 18 yaşında da siz evlenmişsiniz sonuçta? Neyse anahtarını değiş önce sonra da çakmaya çalış o evden
Ben bir kisiyi sevdim o kişiyle evlendim evli bir adamın metresi degilim yada abimin dostuyla ilişki yaşamadım yada İnternet'e bulduğum her erkekle cinsellik konusmadim ayni şey değil laflarına dikkat et turkiyede 18 değil 10 yasinda evlendirilen kızlar var suan bu forumda kime sorsan yarısı 18 yasinda evlenmiştir bu ayıp değil ayip olan birçok erkeği parmağında oynatmak

Ben istemedim ki kalsın yanimda onlar karar aldılar soz hakkı bile tanimadilar bizim senin oyle anlattığın gibi bir aile değil siddeti var ezer geçerler yaşım küçük olduğu için zamanında bilemedim ne dedilerse yaptim kendimi sevdirmeye çalıştım bi zaman sonra farkına vardım ama çok geçti kizinin yaptıklarını annesi biliyor daha doğrusu hepsi o yüzden konustum ama ustunu örtüp bana mal ettiler olanda bana oldu

Allah yardimcin olsun bacım

2 cocuk kiralar almis basini gidiyor okul masrafları eşim dedi gidelim sabrederim dedim birakmadim ilk defa derdimi burda actim aileye bile anlatamiyorsunuz bazen
E eşin gidelim demiş gidin o zaman niye duruyorsunuz
İşe yakın taşının fasulye değil de mercimek çorbası içersiniz en azından acaba kapım çalacak mı dayak yiyecek miyim diye düşünmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…