Bir derdim var! mutsuz bir evliliğim..

zakbaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
7
0
1
Yeni geldim acemilikten nereye yazılır nerden ulaşılır insanlara bilmiyorum arkadaşlar ama çok dertliyim iyi değilim herkesten uzağım paylaşacağım kimse de yok yazmak istedim bir deva belki bulunur mutsuz bir evliliğim var 3 senedir başkalarını düşünmekten ayrılsmıyorum da toparlayamadım da her geçen gün daha mutsuzum daha kötü oluyorum be yapacağımı şaşırdım

Canım dertleşebiliriz neden mutsuzsun , neden evliliğin yürümüyor?

önce neden evliliğinin yürümediğini anlat ki biz de sana yardım edebilelim

Tek bildiğim şey, başkalarını düşünmekten kendimizi düşünmüyoruz. Eğer onlar da bizi gerçekten düşünselerdi, kendilerine yapılan fedakarlıkların bizi her gün yok ettiğini görürler, engel olurlardı kendimizi bitirmemize. Ama biz hala onları düşünüp kendimizi bitirmeye devam ediyoruz. Onlar da bunu görüyorlar emin ol

23 yaşındaydım gözüm hiç bir şey görmüyordu olumsuz bir sürü şey vardı evlenmeden önce de işsizdi mesela evliliğimde de işsiz olduğu süreçler oldu bu çok büyük sorunlara yol açtı ailesi çok sorunlu ama eşim bunu kabul etmiyor. Başka şu an iş dolayısıyla ayrı yerlerde yaşamak zorundayız 1 senedir böyle bunun içinde hiç bir şey yapmıyor. Bende başkaları ne der diye mantıklı düşünemiyorum

siz çalışıyor musunuz ?

Şehir dişin da mı çalışıyor. Sizi yanına alma imkanı yok mu?

Ben çalışıyorum çocuk yok hiç düşünemedik zaten beni aldırabilir ama torpil falan işlemesi lazım böyle bir çevresi de var uğraşması gerekiyor ama hiç çabası yok

Ben çalışıyorum çocuk yok hiç düşünemedik zaten beni aldırabilir ama torpil falan işlemesi lazım böyle bir çevresi de var uğraşması gerekiyor ama hiç çabası yok
sevilmediğini mi düşünüyorsun ,nasıl yardımcı olabileceğimizi anlayamadım ben

Sorun nedir tam aciklarsan? kocanmi ilgisiz yoksa evliliginiz mi sönük renksiz ? senmi hayattan bunaldin ?

Sorun ben çok mutsuzum bütün bu etkenler beni tüketti bitirmek istiyorum ama çevre faktörü beni korkutuyor bitiremiyorum evliliği sürdüremiyorum da korkutuyor sonrası cesaret lazım bana biraz da psikolojimin düzelmesi

Gözüm görmüyordu demişsin, çok mu aşıktın nedir??

psikoloğa gitsen ?

şimdi tatlım öncelikle yalnız değilsin bak biz burdayız .. eşinin ailesini kafana takma burdaki konuları okuyorsan eğer kadınların yüzde doksanı aynı sorundan muzdarip yani tek değilsin .. hayata biraz kendi açından ve iyi yönlerinden bak .. işin varmış bak işine sarıl,kendin için giyin süslen ,kitap oku,yürüyüş yap.. yavaş yavaş ruh halini düzelt
daha sonra eşine güzellikle onu çok özlediğini söyle,ailen ne diyor sahi öyle ayrı yaşamanıza ?

Teşekkürler Benim ailem ayrı olmamızdan ötürü eşimi suçluyor benim gibi. istemiyorlardı zaten evlenmemizi ben onlara çok düşkünüm bu durum eşimi rahatsız ediyor ama benim tutunacak başka bir dalım da yok. Eşim benden 9 yaş büyük galiba bu da Zaman ilerledikçe olumsuz bir etkene dönüşüyor

boşanman çok mu zor ? istemiyor musun yani boşanmayı? çünkü baksana zaten bekar gibi yaşıyorsun

boşanman çok mu zor ? istemiyor musun yani boşanmayı? çünkü baksana zaten bekar gibi yaşıyorsun
Boşanmayı istiyorum çevre beni korkutuyor dul insana o toplumun bakış açısını ne yazıkki biliyoruz. Bundan sonrası da korkutuyor kendime güvenim kalmadı kaldıramamaktan korkuyorum

eşin nereli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…