siz çalışıyor musunuz ?23 yaşındaydım gözüm hiç bir şey görmüyordu olumsuz bir sürü şey vardı evlenmeden önce de işsizdi mesela evliliğimde de işsiz olduğu süreçler oldu bu çok büyük sorunlara yol açtı ailesi çok sorunlu ama eşim bunu kabul etmiyor. Başka şu an iş dolayısıyla ayrı yerlerde yaşamak zorundayız 1 senedir böyle bunun içinde hiç bir şey yapmıyor. Bende başkaları ne der diye mantıklı düşünemiyorum
Şehir dişin da mı çalışıyor. Sizi yanına alma imkanı yok mu?23 yaşındaydım gözüm hiç bir şey görmüyordu olumsuz bir sürü şey vardı evlenmeden önce de işsizdi mesela evliliğimde de işsiz olduğu süreçler oldu bu çok büyük sorunlara yol açtı ailesi çok sorunlu ama eşim bunu kabul etmiyor. Başka şu an iş dolayısıyla ayrı yerlerde yaşamak zorundayız 1 senedir böyle bunun içinde hiç bir şey yapmıyor. Bende başkaları ne der diye mantıklı düşünemiyorum
sevilmediğini mi düşünüyorsun ,nasıl yardımcı olabileceğimizi anlayamadım benBen çalışıyorum çocuk yok hiç düşünemedik zaten beni aldırabilir ama torpil falan işlemesi lazım böyle bir çevresi de var uğraşması gerekiyor ama hiç çabası yok
Sorun ben çok mutsuzum bütün bu etkenler beni tüketti bitirmek istiyorum ama çevre faktörü beni korkutuyor bitiremiyorum evliliği sürdüremiyorum da korkutuyor sonrası cesaret lazım bana biraz da psikolojimin düzelmesi
psikoloğa gitsen ?Sorun ben çok mutsuzum bütün bu etkenler beni tüketti bitirmek istiyorum ama çevre faktörü beni korkutuyor bitiremiyorum evliliği sürdüremiyorum da korkutuyor sonrası cesaret lazım bana biraz da psikolojimin düzelmesi
psikoloğa gitsen ?
olduğum yer imkanlar açısından çok kısıtlı çalışma şartlarım da başka yere gitmeye müsade etmiyor o yüzden biraz rahatlamak istiyorum bu dönemi sağ salim atlatmak en azındanpsikoloğa gitsen ?
Teşekkürlerşimdi tatlım öncelikle yalnız değilsin bak biz burdayız .. eşinin ailesini kafana takma burdaki konuları okuyorsan eğer kadınların yüzde doksanı aynı sorundan muzdarip yani tek değilsin .. hayata biraz kendi açından ve iyi yönlerinden bak .. işin varmış bak işine sarıl,kendin için giyin süslen ,kitap oku,yürüyüş yap.. yavaş yavaş ruh halini düzelt
daha sonra eşine güzellikle onu çok özlediğini söyle,ailen ne diyor sahi öyle ayrı yaşamanıza ?
boşanman çok mu zor ? istemiyor musun yani boşanmayı? çünkü baksana zaten bekar gibi yaşıyorsunTeşekkürlerBenim ailem ayrı olmamızdan ötürü eşimi suçluyor benim gibi. istemiyorlardı zaten evlenmemizi ben onlara çok düşkünüm bu durum eşimi rahatsız ediyor ama benim tutunacak başka bir dalım da yok. Eşim benden 9 yaş büyük galiba bu da Zaman ilerledikçe olumsuz bir etkene dönüşüyor
Boşanmayı istiyorum çevre beni korkutuyor dul insana o toplumun bakış açısını ne yazıkki biliyoruz. Bundan sonrası da korkutuyor kendime güvenim kalmadı kaldıramamaktan korkuyorumboşanman çok mu zor ? istemiyor musun yani boşanmayı? çünkü baksana zaten bekar gibi yaşıyorsun
eşin nereli ?23 yaşındaydım gözüm hiç bir şey görmüyordu olumsuz bir sürü şey vardı evlenmeden önce de işsizdi mesela evliliğimde de işsiz olduğu süreçler oldu bu çok büyük sorunlara yol açtı ailesi çok sorunlu ama eşim bunu kabul etmiyor. Başka şu an iş dolayısıyla ayrı yerlerde yaşamak zorundayız 1 senedir böyle bunun içinde hiç bir şey yapmıyor. Bende başkaları ne der diye mantıklı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?