- 14 Nisan 2012
- 773
- 69
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah sabır versin canım daha yaşında çok gençmiş sen ilerideki hayatını düşün artık onlarıda allaha havale et kadının kocasınada yazık oda karım evde namusuyla beni bekliyo sanıyodur kesin midesizliğin başını çekiyolar nerdeyse oğlu yaşında adamı ayartmış kadına bak eşinde o yaştaki kadında sende bulamadığı neyi bulmuş acaba iyilik, sevgi, emek ,vermek boş gibi böylelerine bundan sonraki hayatında çok mutlu ol inş. rabbim iyilerle karşılaştırsın hiç üzülme böyle bir adamın ipliği pazara çıkmış ve kurtulmuşsun
kesinlikle kocasına anlatmalısın. Düşünsene adamı kendi yerine koy sana yapılsa böyle birşey adama yazık değil mi. O mikrop kadın da cezasını bulur onlar sana acımadı üzülmedi sende ne mal olduğunu anlat kocasına bunu saklayarak Allah katında da günaha giriyorsun gördüğün birşeyi söylemeyerek. Bunun hesabını ödeme bence
peki nasıl söyleyebilirim yani nesemki sürekli bunları düşünüoyrum adamında psikolojisini anlıyorum konuyu nasıl girebilirimki zaten adamın iş yeri annemlerin evine 5 dk uzaklıktaki mesafede gitmek problem değil
Şimdi eşiniz gidip çıtır karısı dururken evli barklı ve ve kendi yaşında çocuğu olan o kadınla yaşasın bakalım yaşayabiliyorsa!!!
Erkeklik çok özür dilerim aynı anda başka tatlara bakmak(!) olsaydı ohoooooooo!
Allah katında analık kutsalken o kadına yazıklar olsun ki başka bir adamın koynundan çıkıp kendi çocuklarına sarılabiliyor!
Kadının eşine de yazık. Söyleseniz adam katil olur maazallah, o çocuklar da oynak analarına kalır!
Allah çok sabır versin ve öyle bir insan çıkarsın ki karşınıza üzüntünüzü unutun:)
dua ettim hep allahım bu adamın bi pisliği varsa çoluğum çocuğum olmadan bana gerçek yüzünü gösterki bende ona göre yoluma bakayım diye Allahım yüzüme baktı bana yardımcı oldu şükürler olsun asla geri dönmicem kararım kesin ve kati çok bunalımdayım öyle böyle değil kendimi aşağılık gibi hissediyorum hatayı kendimde arıyorum sanki ben yapmışım gibi
o komşunuz olacak haysiyetsiz kadın aradı mı peki sizi hiç?
elinde delilin var arkadaşım durduk yere çamur atmıyorsun ki..
göz göre göre kadının kocasını maymun etmesini istemezsin sanırım..ileride belki kadın zengin birini bulup adamı bırakacak.. sen en azından çıtlat inanıp inanmamak ona kalmış.. kulağına kar suyu kaçsın yani.![]()
ya ailene bi danışsana nasıl söyleyeceğin konusunda
ve yanında ispatlayacak birşeylerin olsun
ya da çocuklarına söyle ne bileyim bilemedim
adam yaşıymış bunu duyunca sağlığına birşey olmaz inşallah
adama o kadar üzüldüm ki anlatamam
Aslında kadının eşine söyleyip söylememek çok büyük dert..
Söylemesen vicdanın rahat etmeyecek ömür boyu ve adamın iş yeri yakınındaymış ona denk geldiğinde içine bir kütle oturacak..
Belki o komşu kadın ileride başka biriyle başka şekilde yakalanacak..Bu sefer çocukları çevrede ... kadının çocukları diye lafları duyacaklar ki bir evlat için en kötüsü sanırım..
Söylesen adam cinnet geçirip o komşuna kötü şeyler yapabilir mi?
Çocukları da analarına kötü bişi yapabilir mi? Namus sonuçta.:26:
ama salak yerine konmayı da kimse istemez sanırım.. en azından adam boşanır onuruyla yaşar, başı eğik yaşayacağına.![]()
allah sabır versin,
hissettim dediniz ya , hal hareketlerinden mi? yada eşinize karşı olan üslubundanmı ? yani nasıl içinize doğdu , kadın normaldede sırnaşık olur hani rahat olur öylesi cinsten bi mikropmu ? yoksa eşiniz mi öylesi cinsten bi mikrop , pislikler sinir oldum okudukça, bizim binada da var öyle açık saçık iç çamaşırı gibi şortlarla birbirine gece oturmalarına giden kadınlar, diğerinin eşi karşısında gece yarılarına kadar oturan, bi garip geliyor bana, evde eşin varken k..ını başını açıpta elin adamına totonu göstermek , felan , tövbe yarabbim, ALLAH ISLAH ETSİN , ve beni de kaç kez çağırdılar hep bahane buldum gitmedim görüşmüyorumda şimdi benden kötüsü yok , ama zerre kadar umrumda değil komşu vs . neler çıkıyor içlerinden duyuyorum. ALLAH HELAL SÜT EMMİŞ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN !
ailem anlatmamam taraftarı bırak şeytanlarından bulsunlar diyor bende adama çok üzüldüm ama vicdanım el vermiyor içim rahat değil allah banada soracak sen sustun ve bu günaha ortak oldun diye nasıl yapacağımı bilemedim
aman sakın görüşme o kadınlarla sana iftira bile atar öyleleri benim komşumda bize gelirken soyunuyordu
Zaten geldi geldi gitmedim mrb mrb da bıraktım gelemedi bi daha ,eşim görünce direkt dedi zaten bu kadınla görüşme diye, zaten içimden de gelmemişti,
eşleri nöbette diğeri gidiyor bırak kocasıyla otursun sen ne bekliyorsun başlarını, tuhaf geliyor bana, afedersin .öt göğüs defilesi yapıyorlar sanki birbirlerinin eşlerine, çok yadırgadım, anaaamm dedim bunlar neyyy :44: fıstık gibi olursun o da yok, biri 1.50 boyunda diğeri Kibele gibi bişy , herşey fırlamış gitmiş, nerdeyse çıplak gezecekler dışardada , hareketler felan hiç evli 2 çocuk annesi gibi değil, hala da öyle, kocası kendinden gençmiş galiba onun kompleksiyle mi yapıyormuş nedir, gören annenmi diyormuş adama , oda artık kendini mi kıskandırıyor adama nedir, anlamadım, her türlü bana çok uzak ve tiksindirici şeyler, TEŞHİRCİ insanlardan oldum olası hoşlanmam zaten
arkadaşımın eltiside benzer durum olmuş, çok samimi arkadaşı varmış sürekli gelip giden, kadın saf bişymiş diğeri cin gibi çalışan bi bayanmış, bu safın kocasına takılmaya başlamış felan adam kendisi demiş bana asılıyorda karım duyar korkumdan yanaşamıyorum diye ! demekki oluyor böyle şeyler, oda diyordu eltime desemmi acaba kaynım böyle diyormuş diye, sen anlatınca aklıma o geldi, allah gerçek insanlarla karşılaştırsın, kk da ne kadar okuyoruz böyle mide bulandırıcı pislikleri ya, sinirlenmemek elde değil !
olay kadında değilki benim kocamda biterdi kadının yolu zaten belliydi kimseye güvenim kalmadı abla dediğim insan bana bunu yaparsa evime giren çıkan kadınla eşim bana bunu yaparsa daha ne diyeyimki belki dışardan biri ile yapsaydı bu kadar ağır olmazdı barışmam zaten bitti artık şükrediyorumki çocuğum yok şeytan diyorki git kadının kocasına herşeyi anlat benim çektiğim acının bin beterini kadında çeksin istiyorum üstelik kocamla kadının kocasıda arkadaşlardı bu kadar midesizler işte