• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var oda aldatılmak

bende zaten yatıyorum kalkıyorum yaradanıma öyle dua ediyorum allahım bin beteri başlarına gelsin diye bazende diyorumki gidiyim kadının kocasının yanına olanı biteni anlatayım diyorum sonrada kör şeytan git başımdan diyırum anlatsam kadının kocasına nasıl olurki

bence kocasına anlatmalısın o fahıse yuzunden yuvan yıkılıyo onunda huzuru kalmasın hayasız edepsız
kocan cok suclu tamam ama asıl suc hemcınslerımızın allah belalarını versın ınsallah

Canım öncelikle geri dönmeme kararına sevindim, hem henüz çok gençsin hemde çocuğun yok ayrıca ne güzel ailen destek bu yüzden asla affetme, kadının kocasına da ne yap et söyle, bunları yaşayan biri olarak, bende kocasına söylemiştim ama onlar boşanmak üzereydi ama adam gene de bana inanmadı, eşimin böyle birşey yapacağına milyonda bir ihtimal vermem dedi bende inanmıyorsan, eşinin telefon dökümanlarını al, istersen ben eşiminkini göndereyim diye yazdım, adam bana cevap bile yazmadı, 2 gün sonrada facete barıştık fotoları yayınladı ama fos çıktı, kız geri dönmedi ama o inanmayan adam gene de sıkıştırmış karısını kim bu diye, yani diyeceğim sen söyle adam ister inansın ister inanmasın, günah senden gider.

Malesef 7 sinde neyse 70 inde de o. Içinin nasıl yandıgını cok iyi biliyorum es deil ama cok sevdiğim insan bir cok kez aldattı beni. Allah sana dayanma gücü ve sabır versin. Umarım hakkında hayırlısı olur.

aklıma geldı benım bı tanıdıgın bı tanıdıgı varmıs kadın 45 yaslarında ıkı cocuk annesı 18 yasına komsu oğluyla kocasını aldatmıs ve bu ortaya cıkıo ama kadını aılesı affedıyor neler war yaaa Allah ıslah etsın

aklıma geldı benım bı tanıdıgın bı tanıdıgı varmıs kadın 45 yaslarında ıkı cocuk annesı 18 yasına komsu oğluyla kocasını aldatmıs ve bu ortaya cıkıo ama kadını aılesı affedıyor neler war yaaa Allah ıslah etsın

erkekleri anlamak ne kadar zor hem namus ahkamı keserler hemde başlarına gelince geniş mideliler afederler düzeneği anlamak çok zor kaldıki benim eşimlede kadının arasında 14 yaş vardı bu kadar midesiz erkekler ve kadınlar varkende anlamanın zor olması anormal değil

bence kocasına anlatmalısın o fahıse yuzunden yuvan yıkılıyo onunda huzuru kalmasın hayasız edepsız
kocan cok suclu tamam ama asıl suc hemcınslerımızın allah belalarını versın ınsallah
bende aynı şeyi düşünüyorum anlatayım ben nasıl huzursuz olduysam oda olsun yaptığı yanına kar kalmasın cezasını çeksin diye ama gel gelelim adama desem ya bana inanmazsa yada tepkisi büyük olursa diye çekimser oluyorum bilemiyorum yani susarak günahlarınada ortak olmak istemiyorum ne yapacağımı bilemedim şaştım kaldım

erkekleri anlamak ne kadar zor hem namus ahkamı keserler hemde başlarına gelince geniş mideliler afederler düzeneği anlamak çok zor kaldıki benim eşimlede kadının arasında 14 yaş vardı bu kadar midesiz erkekler ve kadınlar varkende anlamanın zor olması anormal değil

ewet affeden erkek cok cok fazla hanı genelde kadınlar affeder ya kadınlar aldatıldıgını her yerde anlattıgı ıcın bılınıor ama erkek gurur meselesı yapıp saklıyor.
ama affetmemek en guzelı affetmek cok zor bir şey benım bır dusuncem var affetmek Allah a mahsus derler ya aynen oyle..

ewet affeden erkek cok cok fazla hanı genelde kadınlar affeder ya kadınlar aldatıldıgını her yerde anlattıgı ıcın bılınıor ama erkek gurur meselesı yapıp saklıyor.
ama affetmemek en guzelı affetmek cok zor bir şey benım bır dusuncem var affetmek Allah a mahsus derler ya aynen oyle..

zaten eşim olacağa aynı şeyi söyledim bana dediki allah affederken kula ne oluyor bende dedimki zaten affetmek allaha mahsustur kula mahsus değil seni allah affetsin dedim

ssrose sen ne zaman farkettin yan komşuyu yada eşinin halinden tavrından çakmadın mı hiç ne bileyim telefon mesaj gibi

yaptıkları şey ne kadar adi ve basit...

sana boşan ya da boşanma diyemezyiz belki ama farzet ki affettin ve eşinle tekrar birleştiniz.. ilerde seni hiç aldatmasa bile bu yaşananlar aklından hiç çıkmayacak evine giren her kadından yaşı ne olursa olsun şüpheleneceksin.. sürekli eşini takip edip açık arayacaksın ve olan sana olacak.. ve inan eşin zamanla sen bana güvenmiyorsun diye üste bile çıkacak suçlu sen olacaksın...

ben senin yerinde olsam ailem de arkamda ve henüz çocuğum yokken bu adama yolverirdim..ama tabi son karar senin....

yaşadıkların çok üzücü her insan farklı düşünür ama ben olsam dayanamazdım kadının kocasına söyleyeceğimi ima ederdim söyler miydim bilemiyorum muhtemelen de söylerdim ama tabi büyük birşey bu. bununla geçmiş olsun erken göstermiş sana yüzünü karaktersiz. bu erkeklerin ne istediğini anlamak zor evdeki eşi genç olur gider yaşça büyükçesine, yaşları ilerlemiş olur gider gencine ne istiyorsunu ya ne karmaşık bi o kadarda basit yaratıklar

Çok üzücü bir durum ama bu yoruma çok güldüm. sidikliği düğümlensin nedir ya :9::9:

allah iyiliğini versin koptum bacım yav:27::27::27::27::27:

Gecenin bu vakti guldurdun ya kuzum allah da seni guldursun..

hahahahahaha niredendin bakem sen gız hangi şeherdensin?

Kızlar ama haklı değil miyim ya :26:
Evde gül gibi karısı varken aldatıyor bi de üstüne yan komşuyla
Valla annemin meşhur bedduasıdır bu,dilime doladığıma göre anneme benzemeye başladım demektir :27:
Bu arada aslen Kırşehir'liyim ::) :31:

Kızlar ama haklı değil miyim ya :26:
Evde gül gibi karısı varken aldatıyor bi de üstüne yan komşuyla
Valla annemin meşhur bedduasıdır bu,dilime doladığıma göre anneme benzemeye başladım demektir :27:
Bu arada aslen Kırşehir'liyim ::) :31:

aynen öyle canım çok haklısın. şok olduk zaten hepimiz... bu bedduayı ben de kullanırım artık, anneye teşekkürlerimizi ilet :27::27::27::27:

Back
X