Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden? Eğer çocuğa gerçekten değer vermiyorsanız bencede gözünde değersiz olmalısınız.Çocuğuma değer vermiyorsan umrumda değilsin demesi beni çok üzdü.
Çocuğa emir verir gibi sen yapacaksın bura sirket ne demek yahu ! Cocugun annesinin yanında alıştığı bir düzeni var tabiki akli karışacak bocalayacak. Sizi dinlemez siz kusura bakmayın ama ergenlikten bir cocugun üvey annesisiniz . Sizi sevmeyecek de .Üzülerek söylüyorum sizi dinlemeyecek. Anne babasına ancak size karşı bir saygısızlığı olursa söylersiniz o kadar. Siz hiç karışmayın bence. Babasi ilgilensin.Küfür yok psikolojik şiddet gördüm önceden. Çocuğa nasıl davranıyorum açıklayayım aşırı şımarık her istediği yapılmış. Bende yapilmama taraftarıyım çünkü doyumsuz olacak. Mesela iş yerinde beraberiz diyorum ki oğlum çöp kocası dolmuş hadi şunu boşalt ta gel yok gidemem çok yorgunum bende kızıyorum oğlum bak bu şirket senin en aşağı yerden başlaman lazım büyüdüğünde her işi sen yapacaksın gerekirse çöpleri bile havadan konmaya olmaz ama kime diyorum iş yerinde mesela tornavida yi al şuraya bırak diyorum ama kime diyorum bir dünya laf ediyor benimde sabrım tükeniyor ne zaman bize ayak uyduracaksın bak ben hamile bir şekilde evimde oturmayıp her işi yapıyorum sen yapmıyorsun deyip başlıyoruz tartışmaya kendisi 14 yaşında bu arada 5 yaşındaki bir çocuk degil
o yaşta çocuktan şirket sahibi gibi davranip en aşşağidan baslamasini beklemeniz biraz saçma geldi bana.Küfür yok psikolojik şiddet gördüm önceden. Çocuğa nasıl davranıyorum açıklayayım aşırı şımarık her istediği yapılmış. Bende yapilmama taraftarıyım çünkü doyumsuz olacak. Mesela iş yerinde beraberiz diyorum ki oğlum çöp kocası dolmuş hadi şunu boşalt ta gel yok gidemem çok yorgunum bende kızıyorum oğlum bak bu şirket senin en aşağı yerden başlaman lazım büyüdüğünde her işi sen yapacaksın gerekirse çöpleri bile havadan konmaya olmaz ama kime diyorum iş yerinde mesela tornavida yi al şuraya bırak diyorum ama kime diyorum bir dünya laf ediyor benimde sabrım tükeniyor ne zaman bize ayak uyduracaksın bak ben hamile bir şekilde evimde oturmayıp her işi yapıyorum sen yapmıyorsun deyip başlıyoruz tartışmaya kendisi 14 yaşında bu arada 5 yaşındaki bir çocuk degil
Cocuga da köpege de üzüldüm.. Biri 14 yasinda yeni ergen cocuk digeri masum bi canli. Düşünsenize, 14 yasindasiniz ve anneniz evleniyor,kocasi sizi istemiyor ,babanızin eşi de hamile ve size emirler veriyor.. Ergenlik zaten başlı başına zor dönem, hormonlar tavan.Kendi öz anne babasi ile yasayan cocuklar bile bu dönemi zor atlatirken ,bu durumda cocugun ilgi cekmek istemesi vs cok dogal.Sizin icin de ayri zordur mutlaka ama en basindan bunu bilerek evlenmişsiniz,yani evlat sorumlulugu asla bitmez,sabirla yaklasmak,karismamak sizin icin en uygunu.Kolayliklar diliyorum.Annesi de evli ve eşi çocuğu istemiyor o yuzden bizimle kalmak zorunda sorun yok hallettim kökten zaten bu işe son vermenin zamanı gelmiş tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Eşinizle evlenmeden önce sözleşme yaptınız mı çocuk temelli gelmeyecek diye?Eğer yapmadıysanız herşeyi kabul etmiş olursunuz.Bir an önce köpeğinizi o adamdan uzaklaştırın.Burada ki sorun eşinizin oğlu değil eşinizin köpeği dövmesi bunu bir düşününBana kızmışsınız ama bilmediklerimiz var 8 yil süren evlilik döneminde hic mı çocuk bizimle kalmadı sanıyorsunuz bu süre zarfında hep mı kötü davrandım alış verişe hep benimle gider babası ilgilenmez bir iki birşey istedim olmadı sağlık olsun onu hep azarladım sanmayın her seferinde ablacım oyle olmaz dedim ama annesi güzelce doldurup gönderince ortalık karisti