Bir derdim var yanimda olur musunuz?

Köpeğimi dövdü 😭 eşinizden nefret ettim... nolur yalnız bırakmamaya özen gösterin ne biçim vicdansiz bi insan.

Hatanin buyugu sende hem cocugu yonetmeye calisiyosun (suan en asabi zamanlaridir heleki "uvey"anneden emir almak onu iyice kiskirtir)esinin tavrinda yanlis goremedim kirilma ama cocuk zaten annesinin kocasi yuzunden evden yollanmis ki bunuda sacma buluyorum esinmi? Cocugunmu? Yani...sende bu duygu durumundaki cocuga boyle davranirsan seninde esin cocuguna uzuldugu icin sana bu sekilde tepki verir.(bu arada kopegi dovme kisminda tamamen hatali cok cok yanlis vir davranis)

Baştan kabul etmeyecektiniz. Evlenirlen çocukla yaşamam şartı ile evlenmelisiniz. Çocuğun yanı annesinin yanıdır. Siz istediğiniz kadar iyi olun iyi davranın kesinlikle evliliğiniz bitmeye mahkum.

Insanlar arasindaki iliski bir sekilde rayina girer de ben burada esinizin kopege karai tutumunu daha cok onemsedim. Hayvana siddet uygulayan birinde merhamet eksikligi vardir. Bence sizin analiz etmeniz gereken konu bu.

birincisi çocuğa emir verip kucuk görmeyin otorite kurmayı denemeyin bile 14 yasindaki çocuga neyin otoritesi bu ? Sert davranip yonlendireceginize iyi huylu olup güzel davranirsaniz sonuc alırsınız. Onun zaten bir annesi var sizin yonlendirmenize ihtiyaci yok. Siddet sadece dövmek degildir :işsiz:
Herseyi geçtim esiniz nasıl kopegi döver de bunu dert etmez cocuk icin konu acarsiniz ne diyim ki...

Küfür yok psikolojik şiddet gördüm önceden. Çocuğa nasıl davranıyorum açıklayayım aşırı şımarık her istediği yapılmış. Bende yapilmama taraftarıyım çünkü doyumsuz olacak. Mesela iş yerinde beraberiz diyorum ki oğlum çöp kocası dolmuş hadi şunu boşalt ta gel yok gidemem çok yorgunum bende kızıyorum oğlum bak bu şirket senin en aşağı yerden başlaman lazım büyüdüğünde her işi sen yapacaksın gerekirse çöpleri bile havadan konmaya olmaz ama kime diyorum iş yerinde mesela tornavida yi al şuraya bırak diyorum ama kime diyorum bir dünya laf ediyor benimde sabrım tükeniyor ne zaman bize ayak uyduracaksın bak ben hamile bir şekilde evimde oturmayıp her işi yapıyorum sen yapmıyorsun deyip başlıyoruz tartışmaya kendisi 14 yaşında bu arada 5 yaşındaki bir çocuk degil
Çocuğa emir verir gibi sen yapacaksın bura sirket ne demek yahu ! Cocugun annesinin yanında alıştığı bir düzeni var tabiki akli karışacak bocalayacak. Sizi dinlemez siz kusura bakmayın ama ergenlikten bir cocugun üvey annesisiniz . Sizi sevmeyecek de .Üzülerek söylüyorum sizi dinlemeyecek. Anne babasına ancak size karşı bir saygısızlığı olursa söylersiniz o kadar. Siz hiç karışmayın bence. Babasi ilgilensin.

Yazık cocuğa çok üzüldüm ya anne evlenmis üvey baba istemiyor, baba evlenmiş üvey anne istemiyor. Neden hırçınlaşmasın? Kimbilir içinde neler yaşıyor. Kadın erkek farketmez çocuğunuzu kabullenmeyen eş değersizdir bu dünyada evlattan değerli ne var? Ne biçim anneki kocası için evladından vazgeçmiş aynı şeyi babası da mı yapsın? Adamı kışkırtmayın. Bakın sizde yıllardır çocuk için çabalamışsınız bir can dünyaya kolay gelip büyümüyor. Şımartılmış hiperaktif dediğiniz kişi 3 yaşında değil 14 yaşında genç çocuk

ergenlik donemi , psikolojisi,yas ,konum durumu derken cidden isiniz zor..
herseyden once sabir ,sevkat,sevgi,emek,lazim size..oncelikle egitiminden anne babasi sorumludur..suan malum cocuklarin cogu evde ve bazi hareketleri yalnis gelsede,size bunu direk babasiyla cozmeniz lazim ..direk cocuga yansitmaniz aranizin dahada acilmasina,sizden uzaklasmasini saglar..
sonucta siz ne kadarda dogru yaptiginizi dusunsenizde karsi tataftan uvey anne muamelesi gorebilirsiniz..
buda iliskiniz acisindan yipratici olur..
hazira alistirilmis, simartilmis bir cocuga siz istediginizi yaptiramazsiniz..icinde olmadiktan sonra boss..
zaten kisiliginin cogu oturmus durumda..zorlamanin,ayar vermenin,uyarmanin bir anlami yoktur.
esinle kotu olma, sadece birbirinize zaman verin 👍🤗

Küfür yok psikolojik şiddet gördüm önceden. Çocuğa nasıl davranıyorum açıklayayım aşırı şımarık her istediği yapılmış. Bende yapilmama taraftarıyım çünkü doyumsuz olacak. Mesela iş yerinde beraberiz diyorum ki oğlum çöp kocası dolmuş hadi şunu boşalt ta gel yok gidemem çok yorgunum bende kızıyorum oğlum bak bu şirket senin en aşağı yerden başlaman lazım büyüdüğünde her işi sen yapacaksın gerekirse çöpleri bile havadan konmaya olmaz ama kime diyorum iş yerinde mesela tornavida yi al şuraya bırak diyorum ama kime diyorum bir dünya laf ediyor benimde sabrım tükeniyor ne zaman bize ayak uyduracaksın bak ben hamile bir şekilde evimde oturmayıp her işi yapıyorum sen yapmıyorsun deyip başlıyoruz tartışmaya kendisi 14 yaşında bu arada 5 yaşındaki bir çocuk degil
o yaşta çocuktan şirket sahibi gibi davranip en aşşağidan baslamasini beklemeniz biraz saçma geldi bana.
is ögretmekten ziyade getir götür işlerinizi gördürmeye calısiyormuşsunuz gibi geliyor bana.
hamilesiniz ama hasta degilsiniz soylediginiz buyurdugunuz isleri kendinizde yapabilirsiniz bana göre.
şirket yönetimi birakiyormuş gibi calistirmaya calismak cok sacma belki o çocuk hic o işi bile yapmayacak bambaşka bir yolu olacak.
hamileyken iş yapiyor olmaniz çocugun problemi değil hamile bayanlarin bir cogu kendi is yerleri bile olmayan yerlerde calisiyor ama kimseye ben hamileyim yapiyorum sen neden yapamiyorsun diyip kimseyle aşık atmaya çalışıp tartışmıyorlar.

Annesi de evli ve eşi çocuğu istemiyor o yuzden bizimle kalmak zorunda sorun yok hallettim kökten zaten bu işe son vermenin zamanı gelmiş tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Cocuga da köpege de üzüldüm.. Biri 14 yasinda yeni ergen cocuk digeri masum bi canli. Düşünsenize, 14 yasindasiniz ve anneniz evleniyor,kocasi sizi istemiyor ,babanızin eşi de hamile ve size emirler veriyor.. Ergenlik zaten başlı başına zor dönem, hormonlar tavan.Kendi öz anne babasi ile yasayan cocuklar bile bu dönemi zor atlatirken ,bu durumda cocugun ilgi cekmek istemesi vs cok dogal.Sizin icin de ayri zordur mutlaka ama en basindan bunu bilerek evlenmişsiniz,yani evlat sorumlulugu asla bitmez,sabirla yaklasmak,karismamak sizin icin en uygunu.Kolayliklar diliyorum.

kusura bakmayın ama olayla alakası olmayan günahsız bir canı dövebilen eşiniz korkunç bir insan. ben olsam zerre düşünmeden bosanirdim. 7 aylık minicik bir can neden dovulmeyi hak etsin? bugün bunu yapan yarın daha kötüsünü yapar. sizinle oturup konuşmak yerine bu yolu seçmiş demek ki iyi bir insan değil. sert konuştum çünkü durum bu. umarım o köpek daha fazla zarar görmez.

Ben hayvana eziyet eden adami ne baba yapmak isterim nede es olarak yanimda isterim net. Oglu kücük bebek degil. Dikkat etmesi gerektigi yerde olan hayvana oldu. Sizede sabir diliyorum. Lazim olacak

Eşim kedimi dövse olacakları tahmin edemiyorum.Kendi ağzı olup konuşan,yapma etmeden anlayan insan evladına söz geçiremeyip köpeği döven adam adam değildir benim için açık ve net

Bana kızmışsınız ama bilmediklerimiz var 8 yil süren evlilik döneminde hic mı çocuk bizimle kalmadı sanıyorsunuz bu süre zarfında hep mı kötü davrandım alış verişe hep benimle gider babası ilgilenmez bir iki birşey istedim olmadı sağlık olsun onu hep azarladım sanmayın her seferinde ablacım oyle olmaz dedim ama annesi güzelce doldurup gönderince ortalık karisti
Eşinizle evlenmeden önce sözleşme yaptınız mı çocuk temelli gelmeyecek diye?Eğer yapmadıysanız herşeyi kabul etmiş olursunuz.Bir an önce köpeğinizi o adamdan uzaklaştırın.Burada ki sorun eşinizin oğlu değil eşinizin köpeği dövmesi bunu bir düşünün

Ben uslubunuzu cok sevmedim. Kopeginiz sizin minnosunuz ama o cocuk icin en kucuk olumlu ibare kullanmamissiniz, ne hiperaktifligi kalmis ne simarikligi. Nasil ki o hayvan size muhtac o cocukta size muhtac cunku su anda kendi hayatini kurabilecek yasta degil. Esinizin tavrini kalbi olan kimse hos goremez tabi. Siz lutfen merhametli davranin, bu cocuk agac kovugundan cikmadi sizin esinizin oglu. Hayvana siddet uygulayan bir insan o cocuga kizinca nasil davraniyor zaten onu hayal bile etmek istemem. Ben gercekten o cocuga uzuldum.

Zor bir süreç. Çocuklu birisi ile evlenmekyada çocuğu olan birinin evlenmesi. Eğer taraflardan birisi oyun bozanlık yaparsabu iş olmuyor. Hem benim hem eşimin birer çocuğu var. Ama ben hiç bu işe benim çocuğum var onunda olsun diye dusunerek girmedim. Çocukların ikiside eşimin biyolojik çocuğu olsa yine evlenirdim. Fakat Ikimizde başlarken bu çocuklar ikimizin diye başladık.
Yoksa düşünsenize zaten çocukluğu çok zor geçen çocuklar var karşımızda biz o sureci iyi ki bu ikisi evlenmiş dedirterek tamamlamak istiyoruz:)

Kopeginizi mi dovdu???? Kim sizin esiniz?? Adini soyadini verin lutfen sikayet edecegim.Eger icinizde zerre vicdan varsa siz bu ser..sizi sikayet edersiniz..

Helal olsun kocanıza. Baba gibi babaymış. Evlâdın yanında adınızın bile geçmeyeceğini çok güzel anlatmış size. Belki biraz anlar ve çocuğa kötü davranmazsınız böylece. (Köpeği dövme konusunda da keşke şikayet edilse bence de, hayvanlara eziyet edenlerden igreniyorum resmen!)

Back
X