- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi Aylinaydin
-
E sooor ona o zaman... hala dert bunun neresinde anlayamadim. Tek derdin bu olsun...Derdim düşüncelerimin karşılıklı olup olmaması. . Yani onda da birşeyler var mıdır yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
Yaz aşkı kış aşkı farketmez arada aşk var mıdır aşkdüşünüp duruyorum ben mi kendi kendime gelin güvey oluyorum diye
Eve normalde her gün gelmezmiş he bide dikiz aynasından bakışıyoruzhahahaha gecmis olsun iyi kaptirmissin kendini, darisi basimiza insallah
bi kuzeninden ögren bakalim normalde eve giris cikislari nasilmis ordan anlarsin zaten az cok
sanki karsi taraftada bi elektiriklenme olmus gibi, ama cocugu bilmiyoruz belkide arkadasca yaklasiyordur
sen gözetle önce, hatta hoslandigini hafiften belli et nasil bir tepki verecek bakalim
Evveet katılıyorumyaa kizlar dert bunun neresinde demissiniz, hep kötü kötü seyler okuyoruz birazda böyle tatli dertlere care bulalim degilmi
Bunu bende bilemiyorum bu erkekler kadınlardan daha zor vallahiaçık ve net sana karşı bir ilgisi var ama ben bu kızla biraz takılayım , hoş kız gibisinden mi yoksa senin hissettiğin türden mi onu bilemem
Eve normalde her gün gelmezmiş he bide dikiz aynasından bakışıyoruz
Amiiiiin inşallahhemide dikiz aynasindan, siz isi baya bi ilerletmisiniz artik bunun derdi felan kalmamis
Allah tamamina erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?