Bir derdim var yardımcı olun lütfen

Ne biçim iş bu ya diye kendinize sormadınız mı?
Durmuş durmuş düğünün son günü mü aklına gelmiş istemediği?
Bence işin içinde iş var,sizin yaptığınız dünya saçmasına hiç girmiyorum zaten.

Bence resmi olarak her şeyin bitmesini bekleyip, usulüne göre yapın her şeyi. Yoksa daha çok sıkıntıya düşersiniz.

Yalnız durumu doğru bulmamak, eleştirmek ayrı bir şey forum üyeleri. Ama sizler maşallah hayatınızda görmediğiniz bir kadın için ne ithamlarda bulunabiliyorsunuz..
Bi köşeden de başka sevgilisi çıkar, yok kardeşini seviyor mu ki, altınları alıp kaçsa haklı vs..
Sizin hayatınızda her şey dört dörtlük olabilr ama maalesef herkes o kadar şanslı değil.
Tanıdığım kaç insan yıllarca uğraştılar resmen boşanabilmek için. Bu sürede herkes kusursuz davranıp sevgilisiz yaşamıyor demek ki.
Bence tanımadığınız insanlar hakkında konuşurken biraz daha özenli konuşun. Hakaret bile iftira yanında hafif kalır .

Konu sahibinin evlilik anlayışıylı sizinki-bizimki bir değil.
O'na göre sevişmemiş olması yeterli. Nikah kıyılmış resmi olarak evliymiş falan filan fasa fiso yani. Nikah kıyılmış ama sevişmişler mi? Yooo. Öyleyse sorun yok.
Resmi evli kadınla dini nikah kıyar ve sevişirlerse de evli olurlar. Gerisi teferruat.
Akıllara zarar ziyan olaylar.
Şu kafalardan istiyorum bende.

Nereden tutsanız elinizde kalan bir konu yahu.
Evli kadınla kardeş nişanlansın, yetmedi boşanma olmadan dini nikah kıyılsın.

Valla pes yahu.

ya eski eşiyle barışırsa ne olacakkk....

Beklemeyi hiç ihtimallerinize neden almiyorsunuz

Dini nikah kıyacaklar ya işte o zaman zina meşrulaşmış oluyor akıllarınca .
Sanırım. Eşi isterse boşanma davasında kardeşinizi ve nişanlısını zina yapıyor diye gösterebilir. Boşanma dosyalarına kanıtlar girecek bilmem ne ..Ne gerek var boşansın öyle evlensin.. Hem ne bu acele canım sonuçta onun soyadını aşıyor hala daha

anlayan bana anlatırmı yaaa yardm etcem edemedim
Bir kız varmış, evlenmiş ama düğünü iptal etmişler, kısacası kız kocasıyla sevişmemiş yani.
Ama sonuçta kocası hala, boşanmamış
Sonra bir oğlan varmış ( konu sahibinin kardeşi)
Bu boşanmamış ama aynı zamanda sevişmemiş kıza aşık olmuş ve de nişanlanmış.
Üstelik evlenmek istiyormuş ( sanırım sevişesi gelmiş) bu zaten evli olan hanım kızla.
Konu sahibi de diyor ki, biz bunları aynı eve soksak, adına da imam nikahı desek ( afedersin sevişseler diyor yani)
Kız sonra boşansa sorun olur mu diyor

eee hamile kalsa çocukları doğsa kimin üstüne olacak soy karışımı olur ya bunu hiç düşünemediler mi be

Karşı taraf bunu kullanabilir.Dava henüz sonuçlanmadan eşlerden biri başka biriyle ne şekilde birlikte olursa olsun zina kapsamına girer.Bu ne acele bekleyin biraz.Hiç mi kız kalmadı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…