- 8 Mart 2019
- 7.495
- 36.442
- 548
- 39
İnsanları yanlış yönlendirmeyin, resmi nikah biterse dini nikahta düşer çünkü 2 tarafta altına imza atar, rızası var sayılır. 3 talaktan 1 i bitmiş olur böylece. İsterlerse kadın başka biri ile evlenmeden yeniden birleşebilirler ama bu demek değil ki illa ki kadın adamla hala nikahlı sadece evlenmesi haram değil demek.Resmi nikahla düşünce imam nikahı düşmüyor malesef Dini yönden resmi nikah diye bir şey yok
Bulunmaz hint kuması mı bu kız?Arkadaşlar benim kardeşim nişanlandı nişanlandınız kız birisiyle evlenmiş dügün olmuş ama dügünün son günü dügünü iptal etmişler kız istemediği için kozda çok iyi birisi ama resmî nikahla o adamla evli şimdi mahkeme açılmış ama bi türlü bitmiyor dava hakim bitirdi ama karşı taraf itiraz etti itirazdan da ne zaman sonuç geleceği belli değil bizde dügünümüz ü yapalım diyoruz imam nikahıyla yaşasınlar dava bitince de resmî nikah kıyılsın diye düşünüyoruz basına böyle bişey gelen oldu mu yardımcı olurmusunuz lütfen
Resmi nikah bitince dinen de boşanmış sayılırsın.Resmi nikahla düşünce imam nikahı düşmüyor malesef Dini yönden resmi nikah diye bir şey yok
Başkasıyla resmi nikahı olan kadınla nasıl dini nikah kıydıklarını zannediyorlar gerçekten anlamadım, nikah nedir haberleri bile yok.Kağıt üstünde de olsa gelininiz başkasının karısı.
Dini nikah kıyarak kimden bu gerçeği saklamış olacaksınız, haşa Allahtan mı?
Allah böyle mi emrediyor?
Dini nikahın ne demek olduğunu öğrenin önce.
Böyle saçma sapan olaylara alet edilemeyecek kadar hassas bir konudur nikah konusu.
Bu kadar hassassanız başkasının karısını eş yapmazsınız kardeşinize.
Ailece midesizsiniz vallahi kusura bakmayın.
Henüz kıymamışlar zaten de mi?Başkasıyla resmi nikahı olan kadınla nasıl dini nikah kıydıklarını zannediyorlar gerçekten anlamadım, nikah nedir haberleri bile yok.
Orası net değil konuda, o nikahı kıyacak birileri bulunur malesef, ha o nikah gerçek nikah olmaz o ayrı.Henüz kıymamışlar zaten de mi?
Kıyacaklar hesapta.
O nikahı hangi imam veya müftü kıyarki.
Kıysa da geçerliliği olmaz zaten.
Cahillik işte, dini nikahı kıyalım oooh günahsız ayıpsız yaşayalım kafası bunlar.Ne hassas konu oysa.
Gelinmiymis ben damat sandimGelin adaylarının başından bir nikah geçmiş, düğün günü ise düğünü iptal etmişler. Müstakbel gelin şuan resmen başkasıyla evli. Boşanma olmus ama karşı taraf karara itiraz edince mahkeme uzamış.
Durum böyleyken; gelinleri zaten evli göründüğunden mahkeme süreci tamamlanadan imam nikahıyla ve düğün töreniyle (resmi nikah olamayacağı için) birlikte yaşasalar olur mu? Diyor.
Arkadaşlar benim kardeşim nişanlandı nişanlandınız kız birisiyle evlenmiş dügün olmuş ama dügünün son günü dügünü iptal etmişler kız istemediği için kozda çok iyi birisi ama resmî nikahla o adamla evli şimdi mahkeme açılmış ama bi türlü bitmiyor dava hakim bitirdi ama karşı taraf itiraz etti itirazdan da ne zaman sonuç geleceği belli değil bizde dügünümüz ü yapalım diyoruz imam nikahıyla yaşasınlar dava bitince de resmî nikah kıyılsın diye düşünüyoruz basına böyle bişey gelen oldu mu yardımcı olurmusunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?