Bir derdim var yardımcı olur musunuz

burcuuuhulkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
8
0
1
25
Merhaba kızlar benim 8 aydır süren bi ilişkim var ve ilişkim uzak mesafe ama yüzyüze tanıştık bunun üstünden 1 ay sonra maalesef uzak mesafe yaşamaya başladık. Ben sevgilimle tanışırken zaten uzak mesafe olur ilişki uzun sürmez sanmıştım. Ve tanışırken ailem hakkında sorular sormuştu bende 2 gündür tanıdıgım birisine ailem hakkında fazla detay vermedim ve gerçek dışı bilgiler verdim. Ve bunun üstünden biz zaman geçti ve anlaşmaya başladık ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama ben hala ailem hakkındaki gerçekleri söylemedim ve söyleyemiyorum. Bunun konusu açıldıkça sanki ona yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım ve nasıl söylemeliyim. Ve sevgilimin en nefret ettiği şey yalan.

Gercekdisi ne bilgisi verdin?

Ne olabilir ki bu yalanlar?

Çok uç şeyler söylememişsiniz bile kendinizi özgüvensiz ve kompleksli duruma düşürmüşsünüz.

Pek taktik konusu değil. Böyleyken böyle diyeceksiniz dümdüz.

Ama başka konularda çok güvenilir, ayağı yere sağlam basan bir profil değilseniz gün olup kıyısından köşesinden lafını işitmemeniz pek olası değil bence. Yeri geldiğinde çıkarılıp hatırlatılabilir üzülebilirsiniz.

Ben o kişiyle tanışmadan 2 ay önce babam cezaevine girmişti ama çıkma durumu vardı bu yüzden bu bilgiyi vermedim
Ben o kişiyle tanışmadan 2 ay önce babam cezaevine girmişti ama çıkma durumu vardı bu yüzden bu bilgiyi vermedim
Sadece buysa tavsiyem bu bilgiyi hiç vermeyin. Bunu bilmesine gerek yok. Bunu hiç söylememek yalan değil.

Ama onun dışında da yalan söylemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…