- 4 Ekim 2025
- 8
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi burcuuuhulkk
-
Merhaba kızlar benim 8 aydır süren bi ilişkim var ve ilişkim uzak mesafe ama yüzyüze tanıştık bunun üstünden 1 ay sonra maalesef uzak mesafe yaşamaya başladık. Ben sevgilimle tanışırken zaten uzak mesafe olur ilişki uzun sürmez sanmıştım. Ve tanışırken ailem hakkında sorular sormuştu bende 2 gündür tanıdıgım birisine ailem hakkında fazla detay vermedim ve gerçek dışı bilgiler verdim. Ve bunun üstünden biz zaman geçti ve anlaşmaya başladık ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama ben hala ailem hakkındaki gerçekleri söylemedim ve söyleyemiyorum. Bunun konusu açıldıkça sanki ona yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım ve nasıl söylemeliyim. Ve sevgilimin en nefret ettiği şey yalan.
Ne olabilir ki bu yalanlar?Merhaba kızlar benim 8 aydır süren bi ilişkim var ve ilişkim uzak mesafe ama yüzyüze tanıştık bunun üstünden 1 ay sonra maalesef uzak mesafe yaşamaya başladık. Ben sevgilimle tanışırken zaten uzak mesafe olur ilişki uzun sürmez sanmıştım. Ve tanışırken ailem hakkında sorular sormuştu bende 2 gündür tanıdıgım birisine ailem hakkında fazla detay vermedim ve gerçek dışı bilgiler verdim. Ve bunun üstünden biz zaman geçti ve anlaşmaya başladık ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama ben hala ailem hakkındaki gerçekleri söylemedim ve söyleyemiyorum. Bunun konusu açıldıkça sanki ona yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım ve nasıl söylemeliyim. Ve sevgilimin en nefret ettiği şey yalan.
gerçek dışı bilgiler verdim.
Bu arada yalan söylüyor gibi hissetmeniz normal çünkü zaten yalan söylüyormuşsunuz.sanki ona yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum
Ben o kişiyle tanışmadan 2 ay önce babam cezaevine girmişti ama çıkma durumu vardı bu yüzden bu bilgiyi vermedimNe gibi yalanlar söylediniz?
Babam öldü mü demiştiniz? sanki bu konuyu hatırlıyorumBen o kişiyle tanışmadan 2 ay önce babam cezaevine girmişti ama çıkma durumu vardı bu yüzden bu bilgiyi vermedim
Ben o kişiyle tanışmadan 2 ay önce babam cezaevine girmişti ama çıkma durumu vardı bu yüzden bu bilgiyi vermedim
Sadece buysa tavsiyem bu bilgiyi hiç vermeyin. Bunu bilmesine gerek yok. Bunu hiç söylememek yalan değil.Ben o kişiyle tanışmadan 2 ay önce babam cezaevine girmişti ama çıkma durumu vardı bu yüzden bu bilgiyi vermedim
Hayır çıkmadı kavgadan dolayı eski bi dosyası tekrardan açıldı bu yüzden girmiştiÇıkmadı mı babanız cezaevinden? Ayrıca neden girdi cezaevine bu da önemli?
Sadece bunu söylemedim onun dışında yalan söylemedim bunu söylememek yalan gibi hissediriyoSadece buysa tavsiyem bu bilgiyi hiç vermeyin. Bunu bilmesine gerek yok. Bunu hiç söylememek yalan değil.
Ama onun dışında da yalan söylemeyin.
Hayır, bu sizin ailenizin özel bir durumu. Bu bilgiyi vermek zorunda değilsiniz.Sadece bunu söylemedim onun dışında yalan söylemedim bunu söylememek yalan gibi hissediriyo
Hiçbişey dememiştim sadece mesleğinin ne olduğunu söylemiştimHayır, bu sizin ailenizin özel bir durumu. Bu bilgiyi vermek zorunda değilsiniz.
Babanızla ilgili ne söylemiştiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?