- 4 Ekim 2025
- 8
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi burcuuuhulkk
-
Hayır öyle bişey dememiştimBabam öldü demiştiniz diye hatırlıyorum.
Eğer öyleyse söyleseniz de doğruyu burdan dönmez artık
Anladım aynı böyle durumda olan bir konu sahibi “Babam öldü” demiş de o sanmıştım.Hayır öyle bişey dememiştim
Tamam bitti o kadar.. Kimseye bu bilgiyi vermeyin.Hiçbişey dememiştim sadece mesleğinin ne olduğunu söylemiştim
Bende bu sebeple söylememiştim fakat bu kişiyle ciddi düşünüyorum ama babam hala cezaevinden çıkmadı olurda birgün beni babanla tanıştırır dediği zaman ne yapacağımı bilmiyorumTamam bitti o kadar.. Kimseye bu bilgiyi vermeyin.
Karşı taraf ne kadar iyi de olsa, harika da olsa size durduk yere ön yargılı bakar.
Belki olur da iş ciddiye bindi ailesi bile bu duruma takılıp sizi ciddiye almaz. Sizi ve ailenizi yüzyılın suçlusu ilan ederler.
Çok üzülürsünüz..
Babanız ne kadar yatacak?Bende bu sebeple söylememiştim fakat bu kişiyle ciddi düşünüyorum ama babam hala cezaevinden çıkmadı olurda birgün beni babanla tanıştırır dediği zaman ne yapacağımı bilmiyorum
Ne zaman çıkacağı net değil ama avukatlar falan çıkması uzun sürer diyorBabanız ne kadar yatacak?
Tanışmak isteyebilir ama siz tanıştırmak zorunda değilsiniz.
Buna Ailece hazır olmadığınızı söylersiniz. Sizi bu konuda zorlayamaz.
İlişkiniz çok yeni bu çocuğu iyi tanımaya çalışın.
Babanız çıktığı zaman tanıştırırsınız.
yeni tanıştığınız bir insana bunu söylememeniz çok normal. Sebebi de anlaşılır. Hem bu sizin ailenizin özeli. Babam kimseye söylememizi istemiyordu dersiniz , anlaşılır. Siz konuşmalarınız süresince "babam bugün evde sucuklu yumurta pişirdi" ya da bugün babamla şunu yaptık bunu yaptık, falan gibi sürekli babanız hakkında yalan şeyler anlatıp rol kesmediyseniz sorun yok. Çocuk sadece babanızın mesleğini sormuş siz de onu söylemişsiniz bunda yalan yok.Bende bu sebeple söylememiştim fakat bu kişiyle ciddi düşünüyorum ama babam hala cezaevinden çıkmadı olurda birgün beni babanla tanıştırır dediği zaman ne yapacağımı bilmiyorum
ne gibi yalanlar ?Merhaba kızlar benim 8 aydır süren bi ilişkim var ve ilişkim uzak mesafe ama yüzyüze tanıştık bunun üstünden 1 ay sonra maalesef uzak mesafe yaşamaya başladık. Ben sevgilimle tanışırken zaten uzak mesafe olur ilişki uzun sürmez sanmıştım. Ve tanışırken ailem hakkında sorular sormuştu bende 2 gündür tanıdıgım birisine ailem hakkında fazla detay vermedim ve gerçek dışı bilgiler verdim. Ve bunun üstünden biz zaman geçti ve anlaşmaya başladık ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama ben hala ailem hakkındaki gerçekleri söylemedim ve söyleyemiyorum. Bunun konusu açıldıkça sanki ona yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım ve nasıl söylemeliyim. Ve sevgilimin en nefret ettiği şey yalan.
Güzel kız kardeşim,evli olsak bile kendimize ait özel alanımız olmalı.Ben bunu bilir,bunu söylerim.Hayatındaki kişiye,eşine her sır anlatılmaz.Günü gelir,bunu sana karşı kullanabilir.Ben buna pek çok kez şahit oldum maalesef.O yüzden kendimden başka hiç kimseye tam anlamıyla güvenmem.Ha babanın cezaevine girmiş olması çok büyük bir sır değil bence ama seni rahatsız hissettirmiş ki hayatındaki kişiye söylememişsin.Bundan sonra da söyleme bence.Dediğim gibi insanların ne yapabilecekleri belli olmaz,hayatındaki kişi yarın öbür gün bir şekilde bu mevzu üzerinden sana laf söylerse üzülebilirsin.Merhaba kızlar benim 8 aydır süren bi ilişkim var ve ilişkim uzak mesafe ama yüzyüze tanıştık bunun üstünden 1 ay sonra maalesef uzak mesafe yaşamaya başladık. Ben sevgilimle tanışırken zaten uzak mesafe olur ilişki uzun sürmez sanmıştım. Ve tanışırken ailem hakkında sorular sormuştu bende 2 gündür tanıdıgım birisine ailem hakkında fazla detay vermedim ve gerçek dışı bilgiler verdim. Ve bunun üstünden biz zaman geçti ve anlaşmaya başladık ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama ben hala ailem hakkındaki gerçekleri söylemedim ve söyleyemiyorum. Bunun konusu açıldıkça sanki ona yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım ve nasıl söylemeliyim. Ve sevgilimin en nefret ettiği şey yalan.
Biri sana çıkıp hayatta en nefret ettiğim şey yalan,herşeyi affederim yalanı affedemem diyorsa yalan makinesidirMerhaba kızlar benim 8 aydır süren bi ilişkim var ve ilişkim uzak mesafe ama yüzyüze tanıştık bunun üstünden 1 ay sonra maalesef uzak mesafe yaşamaya başladık. Ben sevgilimle tanışırken zaten uzak mesafe olur ilişki uzun sürmez sanmıştım. Ve tanışırken ailem hakkında sorular sormuştu bende 2 gündür tanıdıgım birisine ailem hakkında fazla detay vermedim ve gerçek dışı bilgiler verdim. Ve bunun üstünden biz zaman geçti ve anlaşmaya başladık ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama ben hala ailem hakkındaki gerçekleri söylemedim ve söyleyemiyorum. Bunun konusu açıldıkça sanki ona yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım ve nasıl söylemeliyim. Ve sevgilimin en nefret ettiği şey yalan.
İlk tanıştığınızda bu bilgiyi vermek istememeniz normal. Babanızın mesleğini söylemişsiniz, yalan sayılmaz. Ama sonsuza dek böyle gidecek hali de yok. Bir gün ailenizle tanıştırmaya gidecek kadar ilerlediğini hissederseniz -ki ciddi düşündüğünüzü söylemişsiniz- durumu açıklarsınız, ilk başta böyle bir konu hakkında konuşmak istemediğinizi söylersiniz. Şu an 8 ay olmuş zaten, yeterince zaman geçmiş. Konusu açılınca anlatırsınız, karşınızdaki de öküz değilse anlar. Yine de yıllarca saklanmamalı benceBende bu sebeple söylememiştim fakat bu kişiyle ciddi düşünüyorum ama babam hala cezaevinden çıkmadı olurda birgün beni babanla tanıştırır dediği zaman ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?