- Konu Sahibi melekayy12
Surundurecekler miymis allahin seversen nasil yapacaklarmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimle para için evlenmiş,işleri bitince de ailesi boşa dedi o da öyle yaptı,sonradan pişman oldu kendi ayağınla gel dedi ancak artık benim sevgim bitti sadece sindiremiyorum,onlar çok mutlular, hayatlarında her şey yolunda olan bana olduBence siz onları mahvedin, şikayet edin.
Eşiniz neden bu kadar pasif kaldı? Dertleri neymiş? Neden size takmışlar bu kadar?
İyi günler diliyorum
Desteğinizi almak için geldim değerli üyeler. Derdim boşanmak, uzun zaman oldu bu sürece geçeliartık atlattım sayılır ancak yine de insanın içinde bir burukluk oluyor
kendim karar verseydim belki ama kayınvalide ve görümcenin aklıyla olunca sindiremiyorum, onlar istemişti boşanmamızı eşim olacak kişi de onlara uyunca bu hale geldik. Atmadıkları iftira, söylemedikleri yalan, yapmadıkları pislik kalmadı. Ve utanmadan hala beni mahvedeceklermiş. Artık dayanamıyorum, mümkünse desteğinizi almak istiyorum
![]()
Aklı sıra korkutmaya çalışıyorSurundurecekler miymis allahin seversen nasil yapacaklarmis
dava bitmedi,dertleri pislik yapmakDava bitmedi mi ki, ne istiyorlar
Pislikler. Peki boşanma davası devam ediyor mu?Benimle para için evlenmiş,işleri bitince de ailesi boşa dedi o da öyle yaptı,sonradan pişman oldu kendi ayağınla gel dedi ancak artık benim sevgim bitti sadece sindiremiyorum,onlar çok mutlular, hayatlarında her şey yolunda olan bana oldu![]()
uzaklaştırma kararı çıktı sadece,bir de ceza aldıSonuç?
evet, bitmeyecek boşanmayacağım diyor,ailesine benim onun peşinde koştuğumu söylüyorPislikler. Peki boşanma davası devam ediyor mu?
dava bitmedi,dertleri pislik yapmak
Lütfen alttaki öneriyi yap.evet, bitmeyecek boşanmayacağım diyor,ailesine benim onun peşinde koştuğumu söylüyor
Ota boka dava aç, her tehdide, her hakarete, görsünler dünya kaç bucak
Evlilik de iki kişi arasında olur boşanma da. Bence suçlu aramayı bırakın, kendinizi de rahat bırakın. Kocaniz sizi sevseydi inansaydı güvenseydi karakterli olsaydı kv görümce komşu iş arkadaşı vs 3.kişinin sizin evliliginizle ne ilgisi olabilirdi ki? İleriye bakın bol şanslarİyi günler diliyorum
Desteğinizi almak için geldim değerli üyeler. Derdim boşanmak, uzun zaman oldu bu sürece geçeliartık atlattım sayılır ancak yine de insanın içinde bir burukluk oluyor
kendim karar verseydim belki ama kayınvalide ve görümcenin aklıyla olunca sindiremiyorum, onlar istemişti boşanmamızı eşim olacak kişi de onlara uyunca bu hale geldik. Atmadıkları iftira, söylemedikleri yalan, yapmadıkları pislik kalmadı. Ve utanmadan hala beni mahvedeceklermiş. Artık dayanamıyorum, mümkünse desteğinizi almak istiyorum
![]()
evden gönderdiği için dava açmak zorundaydımKendi kararınız olmasaydı kimse sizi zorla boşamazdi sanırım.esiniz onlara uyMuş olabilir ona göre karar vermiş olabilirsiniz.böyle bir eş için de üzülmeye değmez.hayatınıza bakın artık.
teşekkür ederim dedikleriniz kesinlikle doğruEvlilik de iki kişi arasında olur boşanma da. Bence suçlu aramayı bırakın, kendinizi de rahat bırakın. Kocaniz sizi sevseydi inansaydı güvenseydi karakterli olsaydı kv görümce komşu iş arkadaşı vs 3.kişinin sizin evliliginizle ne ilgisi olabilirdi ki? İleriye bakın bol şanslar
mahkemeler elbet bitecek ansızın geleceğiz diyorSavciliga sikayette bulun hakaret ve tehditten. Yanina bir de sahit al. Bak bakalim sonra kuzu oluyorlar mi? Tehdit ciddi bir suc.
Iste bunun icin tehdit bildiriminde bulun diyorum ki basina bir sey geldiginde ilk onlardan bilinsin. Sen sikayette bulunursan inlar birsey yapamaz. Seni sessiz saniyorlar. Birsey yapamaz saniyorlar. Tum bu soylediklerine sahit birini de yanina al ve karakola sikayette bulun ya da adliyelerde savcilik var git oraya sana soylediklerini anlat korkuyorum de. Savcilik dava acar hemen. Onlar da gorurler gunlerini.mahkemeler elbet bitecek ansızın geleceğiz diyor![]()
Sende polise gideceğini bir şekilde duyur onlaraİnanın anlayamıyorum. Hala yok edeceğiz, mahvedeceğiz diye konuşuyorlar. Bir şekilde laflarını ulaştırıyorlar![]()