bir derdim var :(:(

Bence siz onları mahvedin, şikayet edin.
Eşiniz neden bu kadar pasif kaldı? Dertleri neymiş? Neden size takmışlar bu kadar?
Benimle para için evlenmiş,işleri bitince de ailesi boşa dedi o da öyle yaptı,sonradan pişman oldu kendi ayağınla gel dedi ancak artık benim sevgim bitti sadece sindiremiyorum,onlar çok mutlular, hayatlarında her şey yolunda olan bana oldu:KK43:

İyi günler diliyorum:KK200:
Desteğinizi almak için geldim değerli üyeler. Derdim boşanmak, uzun zaman oldu bu sürece geçeli:KK14: artık atlattım sayılır ancak yine de insanın içinde bir burukluk oluyor:KK43: kendim karar verseydim belki ama kayınvalide ve görümcenin aklıyla olunca sindiremiyorum, onlar istemişti boşanmamızı eşim olacak kişi de onlara uyunca bu hale geldik. Atmadıkları iftira, söylemedikleri yalan, yapmadıkları pislik kalmadı. Ve utanmadan hala beni mahvedeceklermiş. Artık dayanamıyorum, mümkünse desteğinizi almak istiyorum:KK42:

Dava bitmedi mi ki, ne istiyorlar

Benimle para için evlenmiş,işleri bitince de ailesi boşa dedi o da öyle yaptı,sonradan pişman oldu kendi ayağınla gel dedi ancak artık benim sevgim bitti sadece sindiremiyorum,onlar çok mutlular, hayatlarında her şey yolunda olan bana oldu:KK43:
Pislikler. Peki boşanma davası devam ediyor mu?

açıyorum ancak hayatımda böyle pislik görmedim, hem boşanmak istemiyor,hem ailesine ağzını açmıyor,hem bana iftira atıyor.. Daha neler neler :110: bir de zahmet olmazsa eğer sizlerden fikir almak istiyorum evet yaptım bir hata evlendim ancak artık karşılarında güçlü durmak istiyorum

Kendi kararınız olmasaydı kimse sizi zorla boşamazdi sanırım.esiniz onlara uyMuş olabilir ona göre karar vermiş olabilirsiniz.böyle bir eş için de üzülmeye değmez.hayatınıza bakın artık.

İyi günler diliyorum:KK200:
Desteğinizi almak için geldim değerli üyeler. Derdim boşanmak, uzun zaman oldu bu sürece geçeli:KK14: artık atlattım sayılır ancak yine de insanın içinde bir burukluk oluyor:KK43: kendim karar verseydim belki ama kayınvalide ve görümcenin aklıyla olunca sindiremiyorum, onlar istemişti boşanmamızı eşim olacak kişi de onlara uyunca bu hale geldik. Atmadıkları iftira, söylemedikleri yalan, yapmadıkları pislik kalmadı. Ve utanmadan hala beni mahvedeceklermiş. Artık dayanamıyorum, mümkünse desteğinizi almak istiyorum:KK42:
Evlilik de iki kişi arasında olur boşanma da. Bence suçlu aramayı bırakın, kendinizi de rahat bırakın. Kocaniz sizi sevseydi inansaydı güvenseydi karakterli olsaydı kv görümce komşu iş arkadaşı vs 3.kişinin sizin evliliginizle ne ilgisi olabilirdi ki? İleriye bakın bol şanslar

Evlilik de iki kişi arasında olur boşanma da. Bence suçlu aramayı bırakın, kendinizi de rahat bırakın. Kocaniz sizi sevseydi inansaydı güvenseydi karakterli olsaydı kv görümce komşu iş arkadaşı vs 3.kişinin sizin evliliginizle ne ilgisi olabilirdi ki? İleriye bakın bol şanslar
teşekkür ederim dedikleriniz kesinlikle doğru

Savciliga sikayette bulun hakaret ve tehditten. Yanina bir de sahit al. Bak bakalim sonra kuzu oluyorlar mi? Tehdit ciddi bir suc.

mahkemeler elbet bitecek ansızın geleceğiz diyor:110:
Iste bunun icin tehdit bildiriminde bulun diyorum ki basina bir sey geldiginde ilk onlardan bilinsin. Sen sikayette bulunursan inlar birsey yapamaz. Seni sessiz saniyorlar. Birsey yapamaz saniyorlar. Tum bu soylediklerine sahit birini de yanina al ve karakola sikayette bulun ya da adliyelerde savcilik var git oraya sana soylediklerini anlat korkuyorum de. Savcilik dava acar hemen. Onlar da gorurler gunlerini.
Bosanma avukatina soylesene. O da senin adina savciliga sikayette bulunabilir. Vekaletin vardir nasilsa. Sahit de goster. Delillerin vaesa mesaj fakan onlarin fotigraflarini da ver.

avukatım ilgilenmiyor,bana savcıya git,polise git diye akıl veriyor sadece, poliste ifade alıp uzaklaştırma çıkarttırıyor :110: en son poliste ilgilenmedi ben sizi koruyamam diye kovdular başlarından. Ölmeden ilgilenmeyecekler galiba:KK14: polisin o tavrını görünce onlar da iyice arsızlaştı

Back
X