Bir derdim var :(

Hayır demeyi ben de bilmem ama önemsiz meselede.
Bir insanı bitirmişseniz, üzüldüğünüzden affettiniz tamam ama daha fazla yapmayın.
Evinize gelecek cesareti siz veriyorsunuz.
Misafirim gelecek demeyin, dışarıda programım var deyin.
Kendiniz hakkında bilgi vermeyin ve 10 aramasından 1 ini cevaplayın.
İstemediğiniz şeylerde de hayır demeyi öğrenin.
Başkasını kurtarmak için düştüğünüz anlara yazık.

Gercekten bana kafayı bozduracak boyle bı insan görmedim, ben böyle bi durumla karsılasmadım kı belkı de ondan afalladım. en samımı arkadaslarım durması gerektıgı yerı hep bıldı ama bu nasıl bı karakter anlamıyorum.. Daha kesın ve net olmak dısında carem yok galıba o an yuzune vurmak lazım demekkı

Bu lojman ortamı daha çok iyi mi kötü mü ya bu aralar bunu merak ediyorum ortamını

Bu lojman ortamı daha çok iyi mi kötü mü ya bu aralar bunu merak ediyorum ortamını
Valla ben onu lojmandan oncede tanıyordum.. Lojmanda kimseyle samımıyetım yok bu arkadastan sonra ortam yapasım gelmiyor.. Ama cok ıyı samımı olanlar var tabı

Valla ben onu lojmandan oncede tanıyordum.. Lojmanda kimseyle samımıyetım yok bu arkadastan sonra ortam yapasım gelmiyor.. Ama cok ıyı samımı olanlar var tabı
Şansa bak işte tam da merak ettiğim bi konuydu :)

"Sakız gibi yapışıyor." tabirini kullanabileceğiniz biri neden sizin hayatınızda?

Mesafe koymak, görüşmemek sizin elinizde olan şeyler. "Seninle görüşmek istemiyorum." cümlesi üzerine Mecnun gibi çöllere düşecek değil herhalde.

Bir de bu denli nefret ettiğiniz biriyle görüşerek siz de onu kandırmış olmuyor musunuz?

Çünkü gercekten bırakmıyo yakamı.. Ben reddediyorum süreklı ama bı plan program ıcınde cunku gurbetteyız ve baska kimsesı yok burda bana mecbur bırazda ama ben degılım.. Acık acık seninle gorusmek istemiyorum diyemiyorum zatenn eslerımız de arkadas cıkmazdayım

Yüzüne vurun. O yalan söylemeye utanmıyorsa siz neden doğruyu söylemeye utanıyorsunuz ki?

Maalesef benim başımdada var ve her yalana bir kılıf uyduruyor yüzüne vurdugumdada . Başkasınada laf salatası yapıyor mesafedende anlamıyorlar menfaatçi yüzsüz gurursuz bişey yas

Çok haklısınız inşallah bundan sonra bunu yapmaya calısıcam
Olmuyorrr yaa

Maalesef benim başımdada var ve her yalana bir kılıf uyduruyor yüzüne vurdugumdada . Başkasınada laf salatası yapıyor mesafedende anlamıyorlar menfaatçi yüzsüz gurursuz bişey yas

Olmuyorrr yaa
Ben söylemiştim gorusmek istemiyorum artık dıye sonrada tayınlerı cıktı gıttıler artık yok hayatımda darısı basınıza :)

Amin inşallah ama bunların tayin gibi olaylarıda yokkkk
Canım yapabiliyorsan gorusmek istemiyorum de.. Benımkı ile yuzlesınce bu benım huyum dedı.. Ben yalan soyluyorum ama sende boyle boylesın dedı sacmaladı bayaa.. Bende artık gorusmeyelim dedim oyle uzaklastık babamın kızı degıl sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…