- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
Hayır demeyi ben de bilmem ama önemsiz meselede.Ben asla onu aramam sormam cok cıddı kavga ettık herseyı soyledım yuzune 2 ay konusmadık ama yalvardı yemın ederım bende kıyamadım ama hıc duzelme yok.. Ya valla hı o kadar yuzsuz kı plan yapalım der misafirim gelecek derım bende gelecm der gelır bende hayır gelme dıyecek kapasıtede bı ınsan degılım keske olsam en azından kafam rahat olur
Gercekten bana kafayı bozduracak boyle bı insan görmedim, ben böyle bi durumla karsılasmadım kı belkı de ondan afalladım. en samımı arkadaslarım durması gerektıgı yerı hep bıldı ama bu nasıl bı karakter anlamıyorum.. Daha kesın ve net olmak dısında carem yok galıba o an yuzune vurmak lazım demekkıHayır demeyi ben de bilmem ama önemsiz meselede.
Bir insanı bitirmişseniz, üzüldüğünüzden affettiniz tamam ama daha fazla yapmayın.
Evinize gelecek cesareti siz veriyorsunuz.
Misafirim gelecek demeyin, dışarıda programım var deyin.
Kendiniz hakkında bilgi vermeyin ve 10 aramasından 1 ini cevaplayın.
İstemediğiniz şeylerde de hayır demeyi öğrenin.
Başkasını kurtarmak için düştüğünüz anlara yazık.
Yapabılsem keske.. Kırmaktan cok korkuyorum yalan soylesede kırmak istemiyorum. Ben senınle gorusmek istemiyorum desem kurtulurum belkı ama diyemiyorum
Bu lojman ortamı daha çok iyi mi kötü mü ya bu aralar bunu merak ediyorum ortamınıYa aslında esımın iş arkadasının karısı lojmandayız bana sardı kurtulamıyorum sevmıyorum..bugun whatsap durumumda yalanla ılgılı bı soz paylastım esek degılse anladı yanı ona yazdığımı . Gorur gormez mesaj attı napıyosun gel kahve icelım dıye
Ayy deme oyle deme deme :)O zaman bu duruma katlanmaktan başka çareniz yok
Valla ben onu lojmandan oncede tanıyordum.. Lojmanda kimseyle samımıyetım yok bu arkadastan sonra ortam yapasım gelmiyor.. Ama cok ıyı samımı olanlar var tabıBu lojman ortamı daha çok iyi mi kötü mü ya bu aralar bunu merak ediyorum ortamını
Şansa bak işte tam da merak ettiğim bi konuydu :)Valla ben onu lojmandan oncede tanıyordum.. Lojmanda kimseyle samımıyetım yok bu arkadastan sonra ortam yapasım gelmiyor.. Ama cok ıyı samımı olanlar var tabı
Çünkü gercekten bırakmıyo yakamı.. Ben reddediyorum süreklı ama bı plan program ıcınde cunku gurbetteyız ve baska kimsesı yok burda bana mecbur bırazda ama ben degılım.. Acık acık seninle gorusmek istemiyorum diyemiyorum zatenn eslerımız de arkadas cıkmazdayım"Sakız gibi yapışıyor." tabirini kullanabileceğiniz biri neden sizin hayatınızda?
Mesafe koymak, görüşmemek sizin elinizde olan şeyler. "Seninle görüşmek istemiyorum." cümlesi üzerine Mecnun gibi çöllere düşecek değil herhalde.
Bir de bu denli nefret ettiğiniz biriyle görüşerek siz de onu kandırmış olmuyor musunuz?
Oyle kolay olmuyor yuze vurmak..Yalandan nefret etmıs olsaydınız yalanını yüzüne vururdunuz diye düşünüyorum..
Çok haklısınız inşallah bundan sonra bunu yapmaya calısıcamYüzüne vurun. O yalan söylemeye utanmıyorsa siz neden doğruyu söylemeye utanıyorsunuz ki?
Evet dilimin ucuna gelıyo orda kalıyo vallaOyle kolay olmuyor yuze vurmak..
Olmuyorrr yaaÇok haklısınız inşallah bundan sonra bunu yapmaya calısıcam
Ben söylemiştim gorusmek istemiyorum artık dıye sonrada tayınlerı cıktı gıttıler artık yok hayatımda darısı basınıza :)Maalesef benim başımdada var ve her yalana bir kılıf uyduruyor yüzüne vurdugumdada . Başkasınada laf salatası yapıyor mesafedende anlamıyorlar menfaatçi yüzsüz gurursuz bişey yas
Olmuyorrr yaa
Benimde öyle arkadaşım vardı sonunda ipler koptu
Amin inşallah ama bunların tayin gibi olaylarıda yokkkkBen söylemiştim gorusmek istemiyorum artık dıye sonrada tayınlerı cıktı gıttıler artık yok hayatımda darısı basınıza :)
Canım yapabiliyorsan gorusmek istemiyorum de.. Benımkı ile yuzlesınce bu benım huyum dedı.. Ben yalan soyluyorum ama sende boyle boylesın dedı sacmaladı bayaa.. Bende artık gorusmeyelim dedim oyle uzaklastık babamın kızı degıl sonuctaAmin inşallah ama bunların tayin gibi olaylarıda yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?