Yani oda yalanını anladığımı anlıyo ama devam ediyo hıc geregı yokken yalan soylemesi beni delirtiyor, ben ondan salak bı ınsan mıyım anlamayacam acaba.. Ah canım kustuk falan ama yine baristık aynı seyler tam gaz devam..benimde başımda var yalan söylediğini anladığım halde gözümün içine baka baka söyleyebiliyor yalanı.salak yerine koyuyor.dedikoduları da iğrenç üstelik mesafe koymaya kesin karar verirseniz surat yaparsanız o kadar da yapışmaz bir süre sonra bıkar.
onu önemsemiyormuşsunuz gibi hissettirin,bende yalandan nefret ederim
bu tipler çok yüzsüz olur, o yalana da bir kılıf uydururlar. şahsen ben vurdum daha beter bi yalanla örtmeye çalışmıştı daha da uğraşmadım saldımYalandan nefret etmıs olsaydınız yalanını yüzüne vururdunuz diye düşünüyorum..
Yalandan nefret etmıs olsaydınız yalanını yüzüne vururdunuz diye düşünüyorum..
Yani oda yalanını anladığımı anlıyo ama devam ediyo hıc geregı yokken yalan soylemesi beni delirtiyor, ben ondan salak bı ınsan mıyım anlamayacam acaba.. Ah canım kustuk falan ama yine baristık aynı seyler tam gaz devam..
Arkadaş kişisel bir tercihtir. Istemiyorsanız çıkar hayatınızdan.
Yani vuramıyorum kı bana diyor elbısemı terzıye dıktırdım bakıyım dıyorum ıcınde etıket yerı var ama agzımı acıp dıyemıyorum.. Nasıl dıcem bilmiyorum dıle getiremiyorum
Yani vuramıyorum kı bana diyor elbısemı terzıye dıktırdım bakıyım dıyorum ıcınde etıket yerı var ama agzımı acıp dıyemıyorum.. Nasıl dıcem bilmiyorum dıle getiremiyorum
yol verin gitsin bu tipler iflah olmazYani oda yalanını anladığımı anlıyo ama devam ediyo hıc geregı yokken yalan soylemesi beni delirtiyor, ben ondan salak bı ınsan mıyım anlamayacam acaba.. Ah canım kustuk falan ama yine baristık aynı seyler tam gaz devam..
Ya aslında esımın iş arkadasının karısı lojmandayız bana sardı kurtulamıyorum sevmıyorum..bugun whatsap durumumda yalanla ılgılı bı soz paylastım esek degılse anladı yanı ona yazdığımı . Gorur gormez mesaj attı napıyosun gel kahve icelım dıyeNiye hala arkadaşsınız
Ben asla onu aramam sormam cok cıddı kavga ettık herseyı soyledım yuzune 2 ay konusmadık ama yalvardı yemın ederım bende kıyamadım ama hıc duzelme yok.. Ya valla hı o kadar yuzsuz kı plan yapalım der misafirim gelecek derım bende gelecm der gelır bende hayır gelme dıyecek kapasıtede bı ınsan degılım keske olsam en azından kafam rahat olurGörüştüğünüz insan arkasından kullandığınız kelimelere bakılırsa, siz de onun yüzüne yalan söylemiş oluyorsunuz.
Mesafe işine gelince, aramasını açmazsınız, görüşmezsiniz.
Yatağınıza gelip başucunuzda beklemiyor ya.
Bu davranış da bana çok samimiyetsiz geliyor, kusura bakmayın.
Yapabılsem keske.. Kırmaktan cok korkuyorum yalan soylesede kırmak istemiyorum. Ben senınle gorusmek istemiyorum desem kurtulurum belkı ama diyemiyorumHayatımda istemediğim biri ne kadar yakama yapışabilir ki?
Tutar atarım o kadar basit.
İnsanlara "hayır seni hayatımda istemiyorum" diyebilmelisiniz .
Ben mesafe koyayım, o anlar yok, anlamıyor bazıları.
Siz net olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?