Bir derdim var

matmazel_fatigue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
40
16
3
28
Merhaba kızlar daha önce yine bu konuyla ilgili yazı yazmıştım okuyanlar bilir ben yinede kısaca anlatayım biraz. 4 yıldır evliyim 1.5 yaşında kızım var görümcem düşman başına bile vermesin çok sıkıntılı kayınvalidem kendi halinde bana hep iyidir Allahım şükür severim kendisini kanser hastası. Neyse benim bu görümcem kavgaları felan bir kenarı bıraktı artık kayın validemle aramı bozmaktan birazda olsa geri çekildi ve bomba eve nişanlısı ni taşıdı rahatlığa bakarmisin iz eşim şehir dışında çalışıyor annemde şehir dışında ve bi anda eve nişanlısı kalmaya geliyor neyse bu boyle bir kaç hafta devam etti asil sorunlar ozaman başladı evle ilgili hiç bir bilgisi yok ne nerde bilmiyor ne temizlik ne bulaşık felan filan hiçbir halta yardım etmiyor kendileri e doğal olarak nişanlısı bizim evde kalmaya baslayinca da evle en çok kim ilgileniyor ben ne nerede kim biliyor ben çocuk doğal olarak bana soruyor birsey lazım olunca hanfendiye 1 saat dil döküp ne istedini bulmaya çalışana kadar bana soruyor ve birgün hanfendi kıskançlık krizlerine giriyor nisanlisıla kavga ediyorlar sen neden hep yengemin adını söylüyorsun felan filan bu kavgadan iki gün öncede nasıl bir piskolojideyse artık nişanlısı ni benimle aldatttigini görmüş rüyasında dedim pek normal değil kendisi kavga büyüdü de büyüdü kayınvalideme anlatmış annem beni aradı kızım sen sıkıntı yapma benim kızım gerizekalı biliyorsun birazcık sakın kal diye konuştuk dertleştik hanfendi bu arada hala tartışma konusunü büyütmeye çalışıyor. Ulan madem kıskanıyorsun ne işi var senin nişanlısı kocası yanında olmayan sadece senle birlikte yaşıyan insanında evinde ne işi varda kalıyor ya kalmasın evde bide yani öyle bişey ki bir tek nikah eksik görseniz bunlar evli resmen dersiniz bildiğiniz evde evli hayatı yaşıyorlar resmen ya evde kalmasini istemedimı defalarca söyledim ama bana dediği tek kelime bu evde tek sen yaşamıyor sun oldu bende artık sinirlendim asıl sen bu evde tek yaşamıyorsun senin bu salak sacma kıskançlığını abin duysa seni cocugu evine alıp aynı yatakta sarmaş dolaş nikahsız yattığını duysa senide öldürür o çok yükselttiği n nişanlınida dedim ama dinleyen kim annemle abime afedersiniz resmen kim s...er dedi ben pes dedim artik çocuğun yüzüne ben bu evdeyken kalma evde dediğim halde hala evde kalıyor annem eve geldi ama hala kalıyor kovmaktan beter etti annem ama yüzsüz kalıyor bizim kızın yüzsüzlüğü çocuğu hala evde tutuyor ya vallaha iyice bunaldım ve doldum sizlere anlatmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çağır polisi , tanımam etmem , ben bu adamı evimde istemiyorum de , aldır evden . Gitsinler istedikleri yerde istedikleri şeyi yaşasınlar. Bide onlara hizmetçilik mi yapacaksın.? Hem annesi nasıl söz geçiremiyor bu kıza? Olmadı çağır eşini baksın vaziyetin çaresine

Gorumceniz malesef saglikli dusunce yapisina sahip gozukmuyor.

Esinize hemen haber vermeniz gerekir!!!

Boyle bir durumda bu gorumcenin esinize, sizin hakkinizda kendi sacma ruyasini gercek gibi anlatip size iftira atabilmesi isten bile degil.Nasil bu riski dusunmezsiniz...gorumceniz ayarsiz izansiz bunu fark etmemis olamazsiniz dimi!!
Mazaallah yuvaniz yikilir :( Gorumce deli ama suphede insani delirtir.esinizin aklina bir suphe girse omur billah cikaramazsiniz Allah korusun.
ayrica ben olsam kovarim evden o adami.

Kızlar eşine söyle diyorsunuzda
Kızın abisini çokda şey yapmadığı ortada
Kim s.kler onları dediğine göre :)
Anladığım kadarıyla kız evde hukuken hak sahibi
Büyük ihtimal babadan kalma ev
Yapılacak tek mantıklı şey kıza parasını verip evdeki hakkını satın almak
Hem düğünlerini de yaparlar giderler
Yoksa nikah yapar gene getirir o sümsüğü o

Valla kızlar ben eşime çok söylemek istedim annenle ikimiz nasıl anlatırız diye ama eşim nasıl diyim biraz delidir o konularda valla öğrense harbiden öldürür ikisinde yetmez bide bana parlar sen bunların basınımız tutuyorsun diye ne desem beni biraz dinler biraz dinlemez ben eşime söylemiyorum çünkü korkuyorum öldürecek diye. Bide niye kovmuyorsun diyenler olmuş çok kovdum yüzsüzler anam istemiyorsanız ayrı eve çıkarız diyorlar. Biraz önce saat şuan gecenin 3 buçuğu 1 gibi felan tekrar yinemi sen geldin diye felan laf soktum bugün olanın annesine yemeğe gittik annesine artık dedim oğlunu ozlemessindir abla sana oğlunu getirdik diye annesine bizde kaldığını söylememiş gitmiş abisinin yanında kaldığını söylemiş kavga ettik tekrar neyse kira parası ben vereyim de sıktır olup gidin ya dedim artik cok doldum annem kavgalar yüzünden kadın artık durmadan kalp krizi yani atak geçiriyor böyle yuzsuzlere kalp felan dayanmıyor ya..

Bu görümce sana iftira da atar. Eşin duysa kaldığını niye söylemedin diye sana parlar. Neden saklıyorsunuz ki? Elin adamının ne işi var sizin evinizde? Bir de iş bilmeyen görümceye ve parazit nişanlısına niye siz hizmet ediyorsunuz?

Valla hizmet felan etmiyorum yemeğimi kendimle kızıma göre yapıyorum anneme göre onlara bir çöp dahi koymuyorum eve aç geliyorlar ne yemek siye soruyorlar yok yemek diyorum yapmadınmi yapımda bitti anca bize yetti diyorum

Valla hizmet felan etmiyorum yemeğimi kendimle kızıma göre yapıyorum anneme göre onlara bir çöp dahi koymuyorum eve aç geliyorlar ne yemek siye soruyorlar yok yemek diyorum yapmadınmi yapımda bitti anca bize yetti diyorum
Bacım eşine haber ver. Elin adamı. Üstelik görümcen sağlıklı psikolojiye sahip biri değil. Hem getirmiş herifi, hem senden kıskanıyor. Bi gün yazar çizer, başına bela olur. Eşinde haber vermediğin için seni suçlar. Ne alaka evli bile değiller. Ki evli dahi olsalar yine eşinden habersiz yanlış.

Bacım eşine haber ver. Elin adamı. Üstelik görümcen sağlıklı psikolojiye sahip biri değil. Hem getirmiş herifi, hem senden kıskanıyor. Bi gün yazar çizer, başına bela olur. Eşinde haber vermediğin için seni suçlar. Ne alaka evli bile değiller. Ki evli dahi olsalar yine eşinden habersiz yanlış.

Ah gülüm ah bugün daha 2 saat önce kavga ettik tekrar akşam yemeğine çağırmış olanın annesi annesine dedim artik oğlunu ozlemessindir abla sana oğlunu getirdik diye annesine bizde kaldığını söylememiş gitmiş abisinin yanında kaldığını söylemiş kavga ettik tekrar neyse kira parası ben vermede sıktır olup gidin artık dedim ya eşim zaten iskillenmeye başladı bunlardan 5 gun önce eşim izne eve geldi olan burda kaldı gene esin sinirlendi yorgundum onlarla uğraşıp kendini yormamasini söyledim az kaldı aşkım sen bi işlerini hallet sonra ilgilen diye geçiştirmek zorunda kaldım yoksa gecenin 4 dünde girip ikisinde dövüp aticaktim sokaga

Ah gülüm ah bugün daha 2 saat önce kavga ettik tekrar akşam yemeğine çağırmış olanın annesi annesine dedim artik oğlunu ozlemessindir abla sana oğlunu getirdik diye annesine bizde kaldığını söylememiş gitmiş abisinin yanında kaldığını söylemiş kavga ettik tekrar neyse kira parası ben vermede sıktır olup gidin artık dedim ya eşim zaten iskillenmeye başladı bunlardan 5 gun önce eşim izne eve geldi olan burda kaldı gene esin sinirlendi yorgundum onlarla uğraşıp kendini yormamasini söyledim az kaldı aşkım sen bi işlerini hallet sonra ilgilen diye geçiştirmek zorunda kaldım yoksa gecenin 4 dünde girip ikisinde dövüp aticaktim sokaga
Başı belaya girmesin diyosun sanırım. Haklısın ama daha geç öğrenirse topluca başınız belaya girecek.

Başı belaya girmesin diyosun sanırım. Haklısın ama daha geç öğrenirse topluca başınız belaya girecek.

İnan bana ne yapacağımı bilemiyorum şuan sinirden uyuyamıyorum bile eşime anlatsam bi dert anlatmasam bi dert şuan kesin karar verdim yarın bu evden gitmezse eşime herşeyi tek tek ne eksik ne fazla herşeyi anlatırım evimde huzurum kalmadı ya ne temizlik yapmak istiyorum ne yataktan kalkmak nede yemek yemek istiyorum gerçekten iyice çöktüm bunlar yüzünden

Back
X