- 24 Temmuz 2018
- 40
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi matmazel_fatigue
Merhaba kızlar daha önce yine bu konuyla ilgili yazı yazmıştım okuyanlar bilir ben yinede kısaca anlatayım biraz. 4 yıldır evliyim 1.5 yaşında kızım var görümcem düşman başına bile vermesin çok sıkıntılı kayınvalidem kendi halinde bana hep iyidir Allahım şükür severim kendisini kanser hastası. Neyse benim bu görümcem kavgaları felan bir kenarı bıraktı artık kayın validemle aramı bozmaktan birazda olsa geri çekildi ve bomba eve nişanlısı ni taşıdı rahatlığa bakarmisin iz eşim şehir dışında çalışıyor annemde şehir dışında ve bi anda eve nişanlısı kalmaya geliyor neyse bu boyle bir kaç hafta devam etti asil sorunlar ozaman başladı evle ilgili hiç bir bilgisi yok ne nerde bilmiyor ne temizlik ne bulaşık felan filan hiçbir halta yardım etmiyor kendileri e doğal olarak nişanlısı bizim evde kalmaya baslayinca da evle en çok kim ilgileniyor ben ne nerede kim biliyor ben çocuk doğal olarak bana soruyor birsey lazım olunca hanfendiye 1 saat dil döküp ne istedini bulmaya çalışana kadar bana soruyor ve birgün hanfendi kıskançlık krizlerine giriyor nisanlisıla kavga ediyorlar sen neden hep yengemin adını söylüyorsun felan filan bu kavgadan iki gün öncede nasıl bir piskolojideyse artık nişanlısı ni benimle aldatttigini görmüş rüyasında dedim pek normal değil kendisi kavga büyüdü de büyüdü kayınvalideme anlatmış annem beni aradı kızım sen sıkıntı yapma benim kızım gerizekalı biliyorsun birazcık sakın kal diye konuştuk dertleştik hanfendi bu arada hala tartışma konusunü büyütmeye çalışıyor. Ulan madem kıskanıyorsun ne işi var senin nişanlısı kocası yanında olmayan sadece senle birlikte yaşıyan insanında evinde ne işi varda kalıyor ya kalmasın evde bide yani öyle bişey ki bir tek nikah eksik görseniz bunlar evli resmen dersiniz bildiğiniz evde evli hayatı yaşıyorlar resmen ya evde kalmasini istemedimı defalarca söyledim ama bana dediği tek kelime bu evde tek sen yaşamıyor sun oldu bende artık sinirlendim asıl sen bu evde tek yaşamıyorsun senin bu salak sacma kıskançlığını abin duysa seni cocugu evine alıp aynı yatakta sarmaş dolaş nikahsız yattığını duysa senide öldürür o çok yükselttiği n nişanlınida dedim ama dinleyen kim annemle abime afedersiniz resmen kim s...er dedi ben pes dedim artik çocuğun yüzüne ben bu evdeyken kalma evde dediğim halde hala evde kalıyor annem eve geldi ama hala kalıyor kovmaktan beter etti annem ama yüzsüz kalıyor bizim kızın yüzsüzlüğü çocuğu hala evde tutuyor ya vallaha iyice bunaldım ve doldum sizlere anlatmak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: