bir derdim var

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
uzun süredir nişanlıyım ve iş skıntısı yüzünden evlenemiyoruz. sürekli yüzümüze vurulmaya başladı bu sıkıntı ve süre çok uzun olunca sanki ondan uzaklaşmaya başladm ne yapacam hiç bilmiyorum

az eşya ve sade bir nikahla çözebilirsin bu durumu..

Zor bir durum surenin uzamasi can sikici ve uzaklasmaniz normal.

aslında çok haklısınız düğün konusunda ama asıl mesele iş zaten

Yorumum acı olacak belki ama kırmak istemem asla Evliyim geçimin ne zor olduğunu iyi bilirim ve çevren neden huzursuz biliyor musun ilerde bu insanın evini geçindiremeyeceğini düşünüyorlar sizi tanımıyorum ama bencede öyle çalışmak isteyene iş çok nişanlınız rahatından ödün vermek istemiyor soğumakla da haklısın iyi düşün cicim ayı 2 ay sürer sonra faturalar mutfak masrafı kira dağ gibi dikilir önüne napacağını bilemezsin umarım mutlu olursun

o kadar haklısınız ki bunları düşününce çıkamıyorum işin içinden. ikimizde öğretmenlik mezunuyuz ne yazıkki atanamadık başka işe tutunamadık. ayrılmayı çok düşünüyorum bu seferde para yüzünden ayrlmş olmak istemiyorum belki abartıyorum ama bana herşey o kadar karışık ve karamsar geliyor ki

Bu zamanda atanmak zor canım inşallah atanırsınız en kısa zamanda lakin atama beklerken Bi işte çalışmanız şart hayat o kadar zor ki nefes bile alamıyorsun para olmadan umarım her şey yoluna girer

Aynı durumdayız canım .. Nasıl zor olduğunu öyle biliyorum ki Rabbim bir kapı açar inşAllah

Son düzenleme:
Bizde ilköğretim matematik öğretmeniyiz atama bekliyoruz

İnşallah kısa zamanda ikimizinde iş sorunu çözülür. Yoksa umutsuzluktan ölecem heralde hiç kimseyi görmek istemiyorum bana bu konuları açarlar diye

İnşallah kısa zamanda ikimizinde iş sorunu çözülür. Yoksa umutsuzluktan ölecem heralde hiç kimseyi görmek istemiyorum bana bu konuları açarlar diye
Ben bütün arkadaslarımı engellemek zorunda kaldım sanki elimizdeymiş gibi laf vurmalarından öyle bıktım ki ama nişanlımı asla suçlamıyorum elinden gelen herşeyi yapıyor sen çevreden uzaklaş ve Allaha sığın inşAllah güzel haberleri alırız hangi bölüm mezunusunuz branş nedir

Türkçe. Ebet kolay birşey ama biz yapamıyoruz gibi davranılıyor.umarım sen nişanlından uzaklaşmadan çözülür yoksa sabır ve tahammül de kalmıyor

Türkçe. Ebet kolay birşey ama biz yapamıyoruz gibi davranılıyor.umarım sen nişanlından uzaklaşmadan çözülür yoksa sabır ve tahammül de kalmıyor
Sürekli kavga çıkmasa çıkıyor ama çevre herşeyi tetikleyen çevreden uzaklaşınca çok şükür kavga da bitti nişanlın ders çalışıyor mu polislik subaylık sınavlarına girdi mi onlar da iyi aslında

Bi rahatsızlığından dolayı askeri hiç birşey olmuyor ama yoğun bi ders çalışma temposu var elinden geleni yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…