uzun süredir nişanlıyım ve iş skıntısı yüzünden evlenemiyoruz. sürekli yüzümüze vurulmaya başladı bu sıkıntı ve süre çok uzun olunca sanki ondan uzaklaşmaya başladm ne yapacam hiç bilmiyorum
Ailenizi dinlerseniz daha çook evlenemezsiniz.sade nikah ailem asla kabul etmiyor
Bu zamanda atanmak zor canım inşallah atanırsınız en kısa zamanda lakin atama beklerken Bi işte çalışmanız şart hayat o kadar zor ki nefes bile alamıyorsun para olmadan umarım her şey yoluna girero kadar haklısınız ki bunları düşününce çıkamıyorum işin içinden. ikimizde öğretmenlik mezunuyuz ne yazıkki atanamadık başka işe tutunamadık. ayrılmayı çok düşünüyorum bu seferde para yüzünden ayrlmş olmak istemiyorum belki abartıyorum ama bana herşey o kadar karışık ve karamsar geliyor ki
Ben bütün arkadaslarımı engellemek zorunda kaldım sanki elimizdeymiş gibi laf vurmalarından öyle bıktım ki ama nişanlımı asla suçlamıyorum elinden gelen herşeyi yapıyor sen çevreden uzaklaş ve Allaha sığın inşAllah güzel haberleri alırız hangi bölüm mezunusunuz branş nedirİnşallah kısa zamanda ikimizinde iş sorunu çözülür. Yoksa umutsuzluktan ölecem heralde hiç kimseyi görmek istemiyorum bana bu konuları açarlar diye
Sürekli kavga çıkmasa çıkıyor ama çevre herşeyi tetikleyen çevreden uzaklaşınca çok şükür kavga da bitti nişanlın ders çalışıyor mu polislik subaylık sınavlarına girdi mi onlar da iyi aslındaTürkçe. Ebet kolay birşey ama biz yapamıyoruz gibi davranılıyor.umarım sen nişanlından uzaklaşmadan çözülür yoksa sabır ve tahammül de kalmıyor
Niye? Onlar mı evleniyormuş?sade nikah ailem asla kabul etmiyor
Sizin için dua edeceğim hayırlı haberınızı duyarız inşAllahBi rahatsızlığından dolayı askeri hiç birşey olmuyor ama yoğun bi ders çalışma temposu var elinden geleni yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?