- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
-
Takılıyo sizinle muhtemelen başkabilieleri vardır aynen bu şekilde takıldığıSevgilim ile bir öyle bir böyle gidiyor bazen 1 ay konuşmadığımız zamanlar oluyor kırılıyorum diyorum çokta kırıldığım aylar oldu bazen suç bende oluyor gitti bu kez yazmadı diyip yazmıyorum sonra 1 2 ay geçiyor yazıyor ilişkiye girmek için geliyor gidiyor bazen oturmaya geliyor ama bilmiyorum ne yapacagimi bundan ne anlamam gerektiğini bilmiyorum
Hep diyorum ona yapma böyle diye ama hep dediklerimi unutup aynı şeyleri yapıyorSevgili değil de fuckbody olmuşsunuz sanki. Ne istediğinize karar verin bir an önce.
4 yıldır mı ve ilk ilişkimTakılıyo sizinle muhtemelen başkabilieleri vardır aynen bu şekilde takıldığı
4 yılı falan yok bu işin ilk zamanlar normal sevgili gbi olabilirsiniz ama suanki durumun bundan ibaret kes bence görüşmeyi 4 yıllık ilişkide 2 ay arayıp sormamak olmaz ihtiyacını karşılamak için gelinmez4 yıldır mı ve ilk ilişkim
Sen niye aynı şeyleri yaşıyorsun peki? Hadi diyelim 1 ay sonra senin evine geldi niye içeri alıyorsun? Hadi aldın diyelim yatağına niye alıyorsun? Adam kafasına göre yaşıyor, sende onu tatmin etmek için.Hep diyorum ona yapma böyle diye ama hep dediklerimi unutup aynı şeyleri yapıyor
Diyorum ama kabul etmiyor4 yılı falan yok bu işin ilk zamanlar normal sevgili gbi olabilirsiniz ama suanki durumun bundan ibaret kes bence görüşmeyi 4 yıllık ilişkide 2 ay arayıp sormamak olmaz ihtiyacını karşılamak için gelinmez
Çünkü benim de hatalarım varSen niye aynı şeyleri yaşıyorsun peki? Hadi diyelim 1 ay sonra senin evine geldi niye içeri alıyorsun? Hadi aldın diyelim yatağına niye alıyorsun? Adam kafasına göre yaşıyor, sende onu tatmin etmek için.
Etmez o canım ne dicek bunun için geliyorum demez ki sen bırak onu hayatına bak başka birini bul hattaDiyorum ama kabul etmiyor
Ben seni yargılamak istemiyorum, haddim de değil o yüzden ben olsam diye yazıcam.Çünkü benim de hatalarım var
Sizin 5 yasinda kiziniz yok mu? Nasil ilk iliskiniz oluyor?4 yıldır mı ve ilk ilişkim
O konuyu teyzem açtı 2 gün önce benim kızım değil teyzemin kızıSizin 5 yasinda kiziniz yok mu? Nasil ilk iliskiniz oluyor?
Bir uyelik birden fazla kisi tarafindan kullanilmiyor yalniz.O konuyu teyzem açtı 2 gün önce benim kızım değil teyzemin kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?