- 23 Şubat 2023
- 79
- 24
- 18
- 26
- Konu Sahibi Kedigibi1453
-
Arkadaşlığınızı bitirip, uzak durabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba, kısaca özet geçeyim. Benim 7 senelik bir kız arkadaşım var, her şeyimizi biliriz. Bu arkadaşım bazı zorluklar yüzünden acele evlilik yaptı daha doğrusu eski nişanlısına döndü ve nikah kıydı.
Ben bu çocuğu istemiyordum (arkadaşımı nikaha 1 gün kala aldattığı için)
Ve bu çocukla 4 aydır evli ve ve ve yine aldattı. Arkadaşım artık dayanamıyorum deyip boşanma davası açacaktı sonra hamile olduğunu öğrendi ve her ne olduysa vazgeçti ve şu an hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, eşiyle arası iyi.
Benim sorunuma gelecek olursak bana defalarca yalan söyledi işte aşk evliliği değil geri boşanıcam dedi ve son durum bu.
Benim ise sindiremeğim benim başımı ağrıtıp sinir edip sonra bir şey olmamış gibi davranması.
SİZCE NASIL BİR TUTUM SERGİLEMEM LAZIM?
Benim çok yakınım olan biri olduğu için sindiremiyorum yapılanları o nasıl sindirebiliyor üstelik o çocuk sağlıklı bir ortamda olmayacak. Ben tabiki de buna içerlerim içerlemezsem benim arkadaşlığımda bir sorun vardır. Ayrıca söyledim umarım tekrar açmaz bana bu konuları, işin garibi şu an benim arkadaşlığımı sorgulamasıArkadaşınız belli ki çalkantılı hatta belki toksik bir ilişki yaşıyor. Bundan dolayı size derdini anlatmış sonra da eşiyle barışmış olabilir. Yalan değildir bence. Bu gibi durumlarda sizin neden başınız ağrıyor anlamadım, dinlemek istemiyorsanız bir kaç kere soğuk davranın heralde anlar.
Benim çok yakınım olan biri olduğu için sindiremiyorum yapılanları o nasıl sindirebiliyor üstelik o çocuk sağlıklı bir ortamda olmayacak. Ben tabiki de buna içerlerim içerlemezsem benim arkadaşlığımda bir sorun vardır. Ayrıca söyledim umarım tekrar açmaz bana bu konuları, işin garibi şu an benim arkadaşlığımı sorgulaması
Arkadaşın ise dinle ama yargılama...Aldatildigini biliyor ve kabul etmiş sizde onun kararına saygı duymalısınız,yapacak bir şey yok..Size arkadaşlıkta nasıl siz orası ile ilgilenin size bir yamuğu yoksa tamamBenim çok yakınım olan biri olduğu için sindiremiyorum yapılanları o nasıl sindirebiliyor üstelik o çocuk sağlıklı bir ortamda olmayacak. Ben tabiki de buna içerlerim içerlemezsem benim arkadaşlığımda bir sorun vardır. Ayrıca söyledim umarım tekrar açmaz bana bu konuları, işin garibi şu an benim arkadaşlığımı sorgulaması
Benim çok yakınım olan biri olduğu için sindiremiyorum yapılanları o nasıl sindirebiliyor üstelik o çocuk sağlıklı bir ortamda olmayacak. Ben tabiki de buna içerlerim içerlemezsem benim arkadaşlığımda bir sorun vardır. Ayrıca söyledim umarım tekrar açmaz bana bu konuları, işin garibi şu an benim arkadaşlığımı sorgulaması
ASSLAAA KARIŞMA. Samimiyetini minimuma indir yoksa eninde sonunda kotu olan sen olacaksin.SİZCE NASIL BİR TUTUM SERGİLEMEM LAZIM?
Sanırım evetBu arkadaşlık değil, kurtarıcı rolü oynamak.
Arkadaşlıkta bir yamuğu olmadı ama benim tepkim ona göre gereksizArkadaşın ise dinle ama yargılama...Aldatildigini biliyor ve kabul etmiş sizde onun kararına saygı duymalısınız,yapacak bir şey yok..Size arkadaşlıkta nasıl siz orası ile ilgilenin size bir yamuğu yoksa tamam
Sanırım evet
Görüşme? Karışma? Ne hali varsa görsünArkadaşlar merhaba, kısaca özet geçeyim. Benim 7 senelik bir kız arkadaşım var, her şeyimizi biliriz. Bu arkadaşım bazı zorluklar yüzünden acele evlilik yaptı daha doğrusu eski nişanlısına döndü ve nikah kıydı.
Ve bu çocukla 4 aydır evli ve ve ve yine aldattı. Arkadaşım artık dayanamıyorum deyip boşanma davası açacaktı sonra hamile olduğunu öğrendi ve her ne olduysa vazgeçti ve şu an hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, eşiyle arası iyi.
Benim sorunuma gelecek olursak bana defalarca yalan söyledi işte aşk evliliği değil geri boşanıcam dedi ve son durum bu.
Benim ise sindiremeğim benim başımı ağrıtıp sinir edip sonra bir şey olmamış gibi davranması.
Yani beni bağlamazdı aslında bazen insan yaşayıp tecrübe etmeli o dikenli yoldan ayakları kanaya kanaya geçmeli iletişimimi keserim direkArkadaşlar merhaba, kısaca özet geçeyim. Benim 7 senelik bir kız arkadaşım var, her şeyimizi biliriz. Bu arkadaşım bazı zorluklar yüzünden acele evlilik yaptı daha doğrusu eski nişanlısına döndü ve nikah kıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?