• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var:(:(

06merve

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
5
0
6
Ankara
merhaba ben 21 yaşındayım sanal ortamdan birisiyle tanıştım aşık olduğunu sevdiğini söyledi bende kendim çok yalnız hissediyordum teklifini kabul ettim 1 ay konuştuk her gün telde ve nette konuşuyorduk evlilik planları yapıyorduk bana 2 kere yalan söyledi
hep affettim ben.1 ay sonra beni bırakıp gitti hala bu acıdan kurtulamıyorum biliyorum 1 aylık bi ilişkiden bişey beklenmez ama ben ona çok bağlandım onsuz yapamıyorum şunu geçen hafta askere gitti helallik istedi bende asla hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim tekrar gelse sanırım yine affederim onu hergün arar umuduyla bekliyorum ama aramıyo nasıl unutucam onu gerçekten bilmiyorum...

merhaba ben 21 yaşındayım sanal ortamdan birisiyle tanıştım aşık olduğunu sevdiğini söyledi bende kendim çok yalnız hissediyordum teklifini kabul ettim 1 ay konuştuk her gün telde ve nette konuşuyorduk evlilik planları yapıyorduk bana 2 kere yalan söyledi
hep affettim ben.1 ay sonra beni bırakıp gitti hala bu acıdan kurtulamıyorum biliyorum 1 aylık bi ilişkiden bişey beklenmez ama ben ona çok bağlandım onsuz yapamıyorum şunu geçen hafta askere gitti helallik istedi bende asla hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim tekrar gelse sanırım yine affederim onu hergün arar umuduyla bekliyorum ama aramıyo nasıl unutucam onu gerçekten bilmiyorum...

yüzyüze görüştünüz mü tatlım? yargılamak bana düşmez ama 1 aylık ilişkide nasıl evlilik planı yapıyosunuz anlamıyorum. şu an yapacağın sakin kafayla oturup düşünmek gerçekten sevdim mi aşık oldum mu diye. zaten de aramadığı süre boyunca da unutacaksın onu çok zor bişi diil ama arama sakın. bi de ben olsam helal ederdim hakkımı sonuçta askere gidiyo nolur nolmaz ölüm kalım var sonunda sonradan keşke etseydim diyip pişman olabilirsin.

sanal ortamda birisiyle tanıştın bir ayda birbirinizi sevdiniz bağlandınız ne çabuk bu sevgi aşk değil sadece aşırı hoşlanma belki sende ilgiye ona alıştın o yüzden vazgeçemiceksin gibi gelio ama senin hissettiğinde sevgi deil bi süre sonra bunu anlıcaksın bence hiç üzülme önüne bak kalan kalsın arkada:10:
bide tekrar dönerse affederim demişsiniz bu erkekler bu yüzden yüzsüz oluolar işte nasılolsa affedio yine yapıyim die düşünüolar affedersen sonu kesilmicektir bunun:20:

yorumlarınız için teşekkür ederim bunların hepsinin farkındayım herşeyi konuşuyorduk onunla saki 1 aydır değilde 1 senedir tanışıyoruz gibiydik aileside biliyordu beni.sadece kamerada gördük birbirimizi sürekli yanıma geleceğini söylüyordu sonra yalanlarına oyalamasına dayanamadım artık ben konuşmadıkça o bişekilde kendini affettiriyordu çok pişmanım keşke hiç tanımasaydım onu

yorumlarınız için teşekkür ederim bunların hepsinin farkındayım herşeyi konuşuyorduk onunla saki 1 aydır değilde 1 senedir tanışıyoruz gibiydik aileside biliyordu beni.sadece kamerada gördük birbirimizi sürekli yanıma geleceğini söylüyordu sonra yalanlarına oyalamasına dayanamadım artık ben konuşmadıkça o bişekilde kendini affettiriyordu çok pişmanım keşke hiç tanımasaydım onu

Ailesinin seni bildiğini o mu söyledi sana??

evt ama herşeyin yalan olduğu gibi oda yalandır.zorla kuzeniyle evlendirileceğini ailesine beni anlattığını konunun kapandığını söyledi sonradan anladımki kendini kurtarmak için beni kullandı kesin

Arkadaşım bosver yahu.unutursun.bu kadar kendini harap etme. Daha niceleri cikar karsina.disari çık gez eglenmene bak.1aylik bir ilişki için değmez.ustelik sanal ortamda...

canım senin aşık olasın, bağlanasın, evlenesin varmış.. karşına çıkınca biri bağlanmışsın, kişi önemli değil aslında, sen aşık olmak istemişsin

anlatabildim mi ki?

aslında ona bağlı değilsin sen aşık olmak, ilişki sahibi olmak istiyorsun, o yüzden kopamıyorsun

daha sağlıklı bir ilişki kurmalısın, bir başkasıyla

Ben pek güvenemedim bu adama ya kuzeniyle evlendirilme sonra seni söylemesi üzerine vazgeçilmesi falan mantıksız geldi iyi olmuş canım sonradan canının yanmasındansa şimdi yansın elbet geçer neler geçmiyo ki..

1 aylık bir ilişki için evlilik planları yapmak saçma, hiç görmediğiniz birine ölümüne bağlanmak daha da saçma. Basit bir şeyi gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bence.

Back
X