- Konu Sahibi jarelbestel
-
sevdiğim insanı kaybedeli 9 ay oldu ,artık yok yanımda beni görmezden geliyor ben ölüymüşüm gibi davranıyor. benden nefret ediyor ve bunu bilmek bana çok acı veriyor çünkü bir zamanlaar benim herşeyim olan insan şimdi bi hiçç. sürekli karşılaşıyoruz yüzyüze geliyoruz ama kafasını çevirip gidiyor. mesajlar attım kaç kere hep tersledi ve atmamı istedi. artık bende gurur kalmadı onun yüzünden çünkü onsuz harbiden olmuyor arkadaş,kendimi eksik hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum.her yemek yiceğimde aklıma geliyor ve masadan kalkıp gidiyorm. ayrıldıktan sonra tam 1 yıl sinir ilaçları kullandım piskolojim çok bozuldu aradan aylar geçti düzeldim en azından artık aklıma gelmiyordu sık sık unutmaya başlamıştım ki taaki mesaj attı tam 3 gün konuştuk yeniden sonra gene beni bıraktı gitti ve ben başa döndümmm. ya şimdi nolcak benim duygularım,hayatım ha nolcak bende insanım yeter artık üzülmekten bıktımmmbana yardım edin
Hem seni yakın arkadaşınla aldatıyor hem de senden nefret ediyor???
Sen de bu adam için kahroluyorsun
Unut gitsin.
aynen öyle ama sürekli karşılasınca içimde bişeyler oluyor ve gözlerim doluyor
Gözlerin falan dolmasın..
O iki karaktersizden kurtulduğun için dua et ve önüne bak.
seni anlıyorum aşkın acısını bilmeyen bırak ne oluyorsun sen safmısın der . herşey der . ama o iç nasıl yanar ben çok iyi bilirim . bilirsin karşındaki buna değmez zerre kadar . ama içini acıtır yine . herkes aşkı aynı yaşamaz . kimi doruklarda yaşar kimi ortalarda . mantıklı davranan kazanır her zaman . aşk keybetmeye mahkum kalır . ama boşver diyemem sana asla . nasıl canının yandığını tahmin edebiliyorum . sadece sabır diliyorum sana kardeşim
sevdiğim insanı kaybedeli 9 ay oldu ,artık yok yanımda beni görmezden geliyor ben ölüymüşüm gibi davranıyor. Benden nefret ediyor ve bunu bilmek bana çok acı veriyor çünkü bir zamanlaar benim herşeyim olan insan şimdi bi hiçç. Sürekli karşılaşıyoruz yüzyüze geliyoruz ama kafasını çevirip gidiyor. Mesajlar attım kaç kere hep tersledi ve atmamı istedi. Artık bende gurur kalmadı onun yüzünden çünkü onsuz harbiden olmuyor arkadaş,kendimi eksik hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum.her yemek yiceğimde aklıma geliyor ve masadan kalkıp gidiyorm. Ayrıldıktan sonra tam 1 yıl sinir ilaçları kullandım piskolojim çok bozuldu aradan aylar geçti düzeldim en azından artık aklıma gelmiyordu sık sık unutmaya başlamıştım ki taaki mesaj attı tam 3 gün konuştuk yeniden sonra gene beni bıraktı gitti ve ben başa döndümmm. Ya şimdi nolcak benim duygularım,hayatım ha nolcak bende insanım yeter artık üzülmekten bıktımmmbana yardım edin
sevdiğim insanı kaybedeli 9 ay oldu ,artık yok yanımda beni görmezden geliyor ben ölüymüşüm gibi davranıyor. benden nefret ediyor ve bunu bilmek bana çok acı veriyor çünkü bir zamanlaar benim herşeyim olan insan şimdi bi hiçç. sürekli karşılaşıyoruz yüzyüze geliyoruz ama kafasını çevirip gidiyor. mesajlar attım kaç kere hep tersledi ve atmamı istedi. artık bende gurur kalmadı onun yüzünden çünkü onsuz harbiden olmuyor arkadaş,kendimi eksik hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum.her yemek yiceğimde aklıma geliyor ve masadan kalkıp gidiyorm. ayrıldıktan sonra tam 1 yıl sinir ilaçları kullandım piskolojim çok bozuldu aradan aylar geçti düzeldim en azından artık aklıma gelmiyordu sık sık unutmaya başlamıştım ki taaki mesaj attı tam 3 gün konuştuk yeniden sonra gene beni bıraktı gitti ve ben başa döndümmm. ya şimdi nolcak benim duygularım,hayatım ha nolcak bende insanım yeter artık üzülmekten bıktımmmbana yardım edin
yaşın 17...sinir ilacı kullandım 1 yıl diyorsun ??? merak eetim o zamn 16 yaşındaydın ve nasıl bi dr. sana '' sinir '' ilacı yazdı...9 ay olmuş ayrılalı.. 1 yıl ilaç kullanmışsın demekki eskiden de sağlıklı değildin..o çocuuğunda yaşı küçük canı sıkılmış 3 gün mesaj atmış sonra başkasına takılmış belliki.. SENİ SEVMİYOR.... SEVMEYECEK.. en yakın arkadaşınla seni aldatmış aşığım diyorsunn.. ne yapacaksın paslaşacak mısın arkadaşınla çocuğu.. biraz karakterli ve mantıklı olun.. ya oturun bi mesleğe hazırlanın sınavlara çalışın... ne sinir ilacı ne aşkından hasta olması..... insanlar ne acılar yaşıyor. geçmiş seni sevmeyen biri için dertleniyorsun. TUHAF GERÇEKTEN..
Acı çekmek aşık olmak değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?