• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var:(

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhaba arkadaslar ben 3 aylik evliyim sehirdisina gelin geldim esim esnaf sabah gider gece onbirde gelir.bende yalnizlik cekiyordum malesef.bu arada kardesim de universite sinavina hazirlandi.iki yillik benim grlin grldigim yer tutuyordu.basta esime sordum gelsinmi diye cok iyi olur sana arkadas olur dedi ve bu sekilde kardesim yanima geldi.aslinda hersey iyi esim rahatsiz degil bu durumdan hic belli etmedi enazindan kendi de istemisti.ama bugun bir arkadasim bence rahatsizdir evinde rahat olmak ister falan dedi kafami karistirdi.bunaldim biraz ya iki arada kaldim.keske hic boyle birseyi teklif etmese miydim kardesime?

Aslinda dert i

3 aylik evlisiniz ..
Yani cicim aylari bu surec ..

Ama kardesinin yaninda olup olmamasi bence esin icin sorun degildir , cunku kendisi zaten butun gun yok.

Neden esin rahatsiz olsunki , hic sanmiyorum..

Kuzum üç aylık evlisin.
Tuttun kardesini yanına getirdin!
Pes!...
Ailende mi uyarmadı?
Eşin kendi kardesini getirseydi tepkin ne olurdu?
He adamda şuan aynı duygular içinde.
SEVGİLER::KK66:)
Ya biz zaten yalniz kalamiyoruz kendi kardesini getrse tepkim olmazdi severim kendisini ama cok yalniz kaldim sabah yedi bucuk aksam 11.30 bir saat oturuyor uyuyakaliyor zaten izin hic yok zayif anima denk geldi ama oda soyledi gelsin diye ayrica ben rahatsiz oldugunu hissetmedim ki hic hissettirmedi belki oyle birseyde yok zaten arkadasim kuruntu etti

gelen senin değil de onun kardeşi olsaydı sen rahatsız olur muydun?

onun yerine koy kendini birde öyle düşün.

size de zor eşinize de...hatta kardesınıze de....
bır sure sonra belkı yurt ayarlarsınız, aynı sehır dıye aynı evde kalmanız gerekmıyor, hem kardesınız ıcınde oylesı daha ıyı olur dıye dusundum.
tabı sız daha ıyı bılırsınız.

Aslinda pek icimde tutamam ama en azindan rahatsiz oluyorsa da bunu bilmek hakkim onunda evi sonucta bir cozume ulastirmak lazim gecici durcak gerci ama

''kardesımın kalması senın ıcın sorun oluyor mu?'' dıye sorabılırsın ama,'' falanca kısı esın kesın rahatsız oluyordur'' diye soyledı deme.
bu sefer esın, ınsanlar boyle dusunuyorsa, rahatsız olmam gerekıyor gıbı dusunebılır zaman ıcınde, aklına baskaları soruyor dıye sokma bence.

''kardesımın kalması senın ıcın sorun oluyor mu?'' dıye sorabılırsın ama,'' falanca kısı esın kesın rahatsız oluyordur'' diye soyledı deme.
bu sefer esın, ınsanlar boyle dusunuyorsa, rahatsız olmam gerekıyor gıbı dusunebılır zaman ıcınde, aklına baskaları soruyor dıye sokma bence.
Tabi tabi bende onu kasdettim zaten oyle soracagim bakalim ne diyecek gelsin de bir isten

adam zaten evde degilse sorun degil bence de.. ama yine de 3aylik evlilikte yersiz geliyo tabi evde 3ncu kisi, gerci kac ay olsa da bana oyle geliyo da.. bi de hakkaten bu kisi erkek tarafindan olsa hemen cildirirdik :KK48:

olan olmuş
eşiniz rahatsız oluyorum derse yapabileceğiniz bir şey yok zaten
o halde sorgulamak da yersiz olurdu
...bir de davranışlarını, alışkanlıklarını sınırlandırmak zorunda kalsa da
rahatsız değildir belki de durumdan

erkekler bizim kadar takmıyor böyle şeyleri

Canm bence kuruntu yapmissiniz.cunku esin gunun neredeyse 17 saati ewde yok.hangi arada rahatsizlik verecek kardesin anlamadim.adam gelip yemegini yiyip yada cayini icip yatiyodur hemen.onca gunun yorgunlugu var uzerinde bir nevi sizip kaliyodur.esin acisindan dusunuyor herkes ama senin acindan bakinca durumun cok zor bende ayni durumlardan gectim selam verecegim kapimi calan kimse yoktu.hemen hamile kaldim ilk ayda ve suan 2 yasinda valla bana yoldas oldu zaman nasil geciyor anlamiyorum kimseyede ihtiyac duymuyorum.bosver kardesin yoldas olur sana.yanlizliktan psikolojin bozulacagina boylesi daha iyi

Back
X