• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var:(

3 aylik evlisiniz ..
Yani cicim aylari bu surec ..

Ama kardesinin yaninda olup olmamasi bence esin icin sorun degildir , cunku kendisi zaten butun gun yok.

Neden esin rahatsiz olsunki , hic sanmiyorum..
bende bu sekılde düşünüyorum. sonucta kardesınle eşin degıl sen ılgılenıyorsun,

esin aksama kadar evde yokmus!!!! cicim ay'i diyen arkadaslar neden bunuda düsünerek tepki vermisler ki!!???
adam zaten yok ne cicim ay'i Allah askina??? bunun bilincinde olan, bunu düsünen insan is saatlerini ona göre ayarlar, evliliginin ilk aylarinin tadini çikarir...
demek ki sartlar el vermiyor, herkes isine gücüne, rutin hayatina dönmek zorunda kalmis!

konu sahibine gelince:
canim benim ev senin evin!!! 4 duvarin içinde ne yaptigini, ne yasadigini sen bilirsin!!! kolu komsun degil!
esin rahatsiz oluyorsa bunu söyler, ki o da onaylamis kardesinin gelmesini! o komsunda kendine baksin önce!!

yeni evli olup olmamanda önemli değil. yatıya misafir sizin bir aile olma bilincine zarar verir. Ayrıca eşin esnafmış bir günü tamamen sizinle birlikte geçirmek isteyebilir.

Kardestir anlarim ama eve yatili bi misafir icin zaman cok erken ..

kardeşin yurtta olsa daha iyiymiş. oda mutlu olurdu.arkadaşalrı üniversite hayatı olurdu.şimdi belki oda gitmek istiyor .ama diyemiyor.
bigün kardeşine desene bizimle yaşadığın için üniversite hayatı yaşamadığın benim için fedakarlık yaptığın için mutsuz değilsin dimi tarzı bişeyler sor.
gerçi ailen belki sen olmasan dışarda okumasına izin vermeyecekti.eşinde geç geliyormuş. erken gelse zor olurdu.

bence eşiniz belli etmiyordur ama kesinlikle rahatsız olduğu durumlar vardır. sonuçta kocamaan bi eviniz yoksa bunun duşu var gece rahat rahat evde takılması var. yani robot değilki bu adam hergün o saatte gelip hemen uykuya dalsın. ben olsam böyle bir işe hayatta kalkışmazdım. daha çok yenisinizzzzzz ya

Back
X