• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var:(

Aileniz nasil böyle bi duruma izin verdi anlayamadim gercekten, okulada yeni basladigina göre bikac yil kalacak o zaman sizinle...suan rahatsiz olmasada zamanla bence rahatsiz olur, heleki esiyle yanliz gecirebilecigi zamanlarda baldizi düsünüp istedigi gibi davranamazsa zorluklar baslar, yada vakti oldugu zamanlardada nasil olsa evde yanliz degilsiniz diye kendi basina vakit gecirirse arkadaslariyla falan siz rahatsiz olmaya baslarsiniz... Yani ne bileyim, isini gücünü bilmiyormuydunuz, bari eve kadesinizi yerlestirceginize bi ise falan girseydiniz...:ssz:

Merhaba arkadaslar ben 3 aylik evliyim sehirdisina gelin geldim esim esnaf sabah gider gece onbirde gelir.bende yalnizlik cekiyordum malesef.bu arada kardesim de universite sinavina hazirlandi.iki yillik benim grlin grldigim yer tutuyordu.basta esime sordum gelsinmi diye cok iyi olur sana arkadas olur dedi ve bu sekilde kardesim yanima geldi.aslinda hersey iyi esim rahatsiz degil bu durumdan hic belli etmedi enazindan kendi de istemisti.ama bugun bir arkadasim bence rahatsizdir evinde rahat olmak ister falan dedi kafami karistirdi.bunaldim biraz ya iki arada kaldim.keske hic boyle birseyi teklif etmese miydim kardesime?

Aslinda dert i
Arkadaşına kalmış tasası hak yemeye laf etmiş :p

Aileniz nasil böyle bi duruma izin verdi anlayamadim gercekten, okulada yeni basladigina göre bikac yil kalacak o zaman sizinle...suan rahatsiz olmasada zamanla bence rahatsiz olur, heleki esiyle yanliz gecirebilecigi zamanlarda baldizi düsünüp istedigi gibi davranamazsa zorluklar baslar, yada vakti oldugu zamanlardada nasil olsa evde yanliz degilsiniz diye kendi basina vakit gecirirse arkadaslariyla falan siz rahatsiz olmaya baslarsiniz... Yani ne bileyim, isini gücünü bilmiyormuydunuz, bari eve kadesinizi yerlestirceginize bi ise falan girseydiniz...:KK14:
Zaten kucuk bir yerdeyim is bulmam imkansiz esim esnaf bana vakit ayiramiyor ki arkadaslarina ayirsin gece onikide geliyor nerdeyse adam zaten yorgun gezmek aklinin ucundan bile gecmiyor ki bensiz hicbir yere gitmez

3 aylık bir evlilikte belki hoş olmayabilir diye düşünebiliyor insan ama hiç tanımadığınız bir şehire gelin gitmişsiniz. Yalnızlık psikolojisine çok girdiyseniz eşinizde bunu farkındaysa üzülmeyin diye gelsin demiş olabilir.
Bilemedim.

Siz kaynınızın geldiğini düşünün bu süre zarfında?
Yanında rahat giyinemezsiniz,
eşinize sırnaşamazsınız.
Eşiniz de aynı durumda değil midir sizce?
1-2 yıllık evli olsanız hiçbir sakınca yok elbette ama bazı durumları başımıza sarmadan önce empati yapmamız gerekiyor.

Eşin sabah gidip gece geliyormuş.. Adamın bunları bile düşünmeye vakti yok demektir... Kafanı rahat tut kardeşin ömürlük kalmıyacak ya yanında...

Erkek sorun etmez pek bu tarz şeyleri ama araya ilk yıllarda bir resmiyet girebilir eşinle senin

benim esimde uzun saat iste oluyor,anliyorum seni kiii senin esiyin isi daha uzunmus
adamin gozu ne seni ne baldizini nede cicim bocek ayini gormuyodur yazik çalismakdan
bence bi sakincasi yok bu durumun ( esiyin is saatleri daha esnek olsaydi bu yorumu yapmazdim )

Merhaba arkadaslar ben 3 aylik evliyim sehirdisina gelin geldim esim esnaf sabah gider gece onbirde gelir.bende yalnizlik cekiyordum malesef.bu arada kardesim de universite sinavina hazirlandi.iki yillik benim grlin grldigim yer tutuyordu.basta esime sordum gelsinmi diye cok iyi olur sana arkadas olur dedi ve bu sekilde kardesim yanima geldi.aslinda hersey iyi esim rahatsiz degil bu durumdan hic belli etmedi enazindan kendi de istemisti.ama bugun bir arkadasim bence rahatsizdir evinde rahat olmak ister falan dedi kafami karistirdi.bunaldim biraz ya iki arada kaldim.keske hic boyle birseyi teklif etmese miydim kardesime?

Aslinda dert i
Kendinize vesvese yapmayın. Adam sabah çıkıp gece geliyormuş zaten karşısında sıkıntıdan patlamış bir kadın görmekten bunalır bide adam. Siz mutluluğunuza bakın. Yani damadın kardeşi ile oturan milyonlarca çift var gelinin kardeşi olunca kolu komşuyu bir haset sarıyor. Kardeşiniz sizin olduğunuz ilde yurtta kalsa bence ailecek eşinizin gözünden düşerdiniz. Böylece nasıl birbirinize bağlı olduğunuzu görür. Zorlukları elbet olacaktır ama sonuçta geçici bir durum bu.

cinsel anlamda sıkıntı doğurur bence. rahat olamaz. tahminimce eskisi kadar yaklaşamıyorsunuzdur birbirinize. bence bu duruma çözüm bul. yurda gitsin, hem bolca arkadaşı olur. çok saçma bir durum bu yaptığınız, evliliğinizi tehlikeye atmışsınız resmen. hem de daha yeni evlisiniz. ya eşiniz çok iyi bir insan, ya da çok umursamaz. bence siz işinizi şansa bırakmayın ve bir bahane bulup kardeşinizi yurda yerleştirin.

cinsel anlamda sıkıntı doğurur bence. rahat olamaz. tahminimce eskisi kadar yaklaşamıyorsunuzdur birbirinize. bence bu duruma çözüm bul. yurda gitsin, hem bolca arkadaşı olur. çok saçma bir durum bu yaptığınız, evliliğinizi tehlikeye atmışsınız resmen. hem de daha yeni evlisiniz. ya eşiniz çok iyi bir insan, ya da çok umursamaz. bence siz işinizi şansa bırakmayın ve bir bahane bulup kardeşinizi yurda yerleştirin.
Cok canim artik ne tehlikeye atmasi cinsellik acisindan hic sorun yok daha once nasilsa ayni esim evet cok iyi bir insan o bnm kardesim kalcak tabi der hic sikinti oldugunu bana hissettirmedi yani siz yazdiklarimdan oyle anlamisiniz ama evliligimde tehlike yaratacak bir durum yok cok sukur gayet iyi anlasiyorla

Bence arkadaşın haklı.
Ben kaynımın veya görümcemin gelip yanımda kalmasını istemem.
Haliyle eşim de benimkileri istemeyecektir.

bende 3.üncü ayımda bilmediğim şehire geldim ama tutupda yanıma kimseyi çağırmadım.
Daha yenisiniz bi evliliğin tadını çıkardaydınız bi düzen otursaydınız bi kendinize.
Yanlış bence ama rahatsız olmuyorsa dışardan söylenenlere kulak asmayın böyle bişi olsa eşiniz küçükde olsa yansıtırdı bence.

Aslinda dert i
kocan görümceni getirseydi eve sen 3 aylık gelinken sen ne hissedersen kocanda işte onu hissediyor saygılar.

Bu durumun sizin için bir kötü yanı olacak.
Kardeşiniz okulunu bitirdiğinde ve döndüğünde daha çok bunalım yaşayacaksınız.
Siz eşim rahat dersiniz ama bence rahat değildir yani.

Benim eşim 18:00 da eve geldiği ve ctesi pazar evde olduğu için kardeşimi devamlı eve almazdım. Ama seninki çok geç geliyormuş, kendi işi olunca doğru düzgün tatili de yok tabi. Bu durumda olabilir ama kardeşinin çok ince düşünerek yaşaması lazım evde eniştesi geldiğinde. Kardeşin bu olgunluktaysa sizinle kalabilir.

Adam zaten yorgun argın gelecek gecenin bir vakti. Eşin gelince kardeşin sizi yalnız bırakmalı, odasına çekilmeli. İzin günü olursa da sizinle takılmamalı. Her an evde gözünün önünde olursa sıkıntı bence. Sen olsan kaynını devamlı dibinde istermisin?? Ben asla istemem! Evinde istediği gibi giyinip oturamaz bile insan. Kocasını öpüp sarılamaz.

Aslında arada sırada kalmaya gelmesi en ideali ama illaki çok sıkılıyorum yalnızlıktan diyorsan dediğim gibi kardeşini tembihle birlikte yaşamaya başlamadan önce. Yada darılmaması için annenler tembihlesin. Yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri düşünemeyebilir.

size yakın bi evde yurtta falan kalsaydı keşke kardeşin. eşin işteyken gene birlikte vakit geçirirdiniz ama kalmaya oraya giderdi. sonuçta evin içinde 3. birinin varlığını bilmek beni rahatsız ederdi açıkcası.

adamcağız kendisi istemiş sıf eşi kendini daha iyi hissetsin diye

rahatsız olduğunu gösteren ne bir ima var ortada ne bir hareket

ne diye bu üçüncü kişiler fit sokar ki araya

Back
X