- Konu Sahibi rebullavanda
-
İnancı bütün bir insansan bana hak verirsin günahını sorsun sormasın okuduğumda insanların ne kadar içler acısı durumda olduğunu hissettim rabbim benide herkezide ıslah etsin benim düşüncem ve yazdıklarım oanda içimden geçenler herkez düşüncesini yazmakta serbest herkez aynı inancı paylaşmıyor demişsin ben kendi inancıma göre yorumladım
senin inancının gerektirdiği bir durum içinde bulunmak zorunda değiliz.
benim inancımın gerektirdiği bir durum içinde bulunmak zorunda da değiliz.
senin inancının gereği başkasının hayatına müdahaleyse, başkasını eziklemekse biz de bunları duymak zorunda değiliz.
Duymak değilde okumak zorunda değilsin benim ismimi yaz bir kenara görünce direk geç ozamansenin inancının gerektirdiği bir durum içinde bulunmak zorunda değiliz.
benim inancımın gerektirdiği bir durum içinde bulunmak zorunda da değiliz.
senin inancının gereği başkasının hayatına müdahaleyse, başkasını eziklemekse biz de bunları duymak zorunda değiliz.
Çok seven erkek dokunmaz demiş bir de arkadaş.
Evlenince çok sevmiyorlar o zaman
E yani kuzum. İnsan nasıl dokunmak istemez ki sevdiğine. Bana dokunmayan adamın sevgisinden şüphe ederim ben.
Duymak değilde okumak zorunda değilsin benim ismimi yaz bir kenara görünce direk geç ozaman
Her erkek sevgililik doneminde istemiyor yaniliyosun .
Benim esim lafini bile etmedi! !
ihtiyacim icin senle birlikte oluyorum diyor ve sen de onun ihtiyaci icin, istemedigin halde birlikte oluyorsun... bana su imaji verdi bu okuduklarim : adam para vermeden cinsellik yasamak istiyo.. siz de adami kaybetmemek adina istemediginiz halde birlikte oluyorsunuz, bu durumda siz kullaniliyorsuuz.. agdaya gelene kadar oturup dusunmeniz gereken konu bu bencebana diyorki ben seni çok seviyorum benim ihtiyaçlarım var başka biriyle değil bişeyleri seninle yaşamak istiyorum diyo. tamam hak veriyorum ihtiyacı olabilir ama sürekli sürekli bi zamandan sonra bikiyorum
Dokununca seviyor mu yani? Ayy ne garipsiniz siz :) Bol bol önden arkadan dokunsun o zaman canım. Çok seviyor ya hani.
Bakıyorum burdakilern çoğu bazı şeyleri anlayamamış. Bazı kişilerde aşırı mide bulandırıcı.. Allah hepimizi ıslah etsin der, çıkarım.
o anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
sorun bende mi diye düşünüyorum sadece .. ayrıca epilatoru deneeyecegim ama korkuyorum kaptırırm diye.
Yazdıklarınızın çoğundan bişey anlamadım. Farklı diller mi konuşuyoruz acaba?
Seven insan (bakın erkek demiyorum) dokunmak, arzular. Buna karşı çıkmak hayır seven dokunmaz demek ancak gülünç duruma düşürür sizi. Cinselliğin mide bulandırıcı olduğunu düşünüyorsanız adınıza üzüldüm.
Anlamadığımı başta belirttim zaten. Çok karışık cümleleriniz. Bence evet mühim bir şey, o yüzden üzüldüm.Basbaya anlamadınız :) Ben A derim siz B anlarsınız onun için tartışmanın da anlamı yok.
Cinselliği değil, bazı insanların mide bulandırıcı olduğunu söylüyorum arkadaşım.. Ayrıca cinselliği mide bulandırıcı olduğunu düşünsem ne olabilir ki hayır yani çok mu muhim bir şey ki üzülesiniz. Seveni olduğu kadar sevmeyeni de var. Büyük bir kayıp değil ki.. Sizin görüşünüz budur, benim görüşüm de budur.
SEVEN ARZULAR DOKUNMAK İSTER EVET LAKİN EVLİLİK DIŞINDA DEĞİL!!
Öyle bazilarinda demek ki evlenince hop aydinlaniveriyorlar alem bazi kadinlar gönüllü ahlak bekçileri ben anlayamiyorum evlilik içi ya da dişi kişisel tercih meselesi ne diye rahat birakilmaz insanlar gerçekten tuhaf...Anlamadığımı başta belirttim zaten. Çok karışık cümleleriniz. Bence evet mühim bir şey, o yüzden üzüldüm.
Evlilik içindeki sevgiyle evlilik dışındaki sevgi farklı mı oluyor da birinde arzulanıp diğerinde arzulanmıyor. Evlenince birden idrak mı ediyoruz arzulamamız gerektiğini?
SEVEN ARZULAR DOKUNMAK İSTER EVET LAKİN EVLİLİK DIŞINDA DEĞİL!!
Ay aklima geldi 10 yıllık evli ve bakire bir kadın tanıyorum. Kocası da cok sevdiğinden eziyet ediyor sanırım.Ay benim eşim evliyken bile dokunmadı bana, dokundurtmadım, dokunmak dahi istemedi.
Hala bakireyim.
Ciddi mi?Ay benim eşim evliyken bile dokunmadı bana, dokundurtmadım, dokunmak dahi istemedi.
Hala bakireyim.
Ay aklima geldi 10 yıllık evli ve bakire bir kadın tanıyorum. Kocası da cok sevdiğinden eziyet ediyor sanırım.
Ciddi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?