- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi rebullavanda
-
çok şükür ne anlatmak istediğimi anlayan birileri de varmış.. sevgiler askim66
Sevgiler bizden
Benim adam gaydi herhalde hic "ihtiyaçlarından" bahsetmedio anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
sorun bende mi diye düşünüyorum sadece .. ayrıca epilatoru deneeyecegim ama korkuyorum kaptırırm diye.
Ben de tam seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz dememiş kimse dicektim ama mümkün mü.... Hoş geldinizgeç bu işleri canım. 6 yıl herşeyi yapıp evlenen çooooooooook az var. üzmek istemem ama senin ki sırf ihtiyacını gidermek için seninle. Cidden arkadaşın dediği gibi çok seven biri dokunamaz, kıyamaz sevdiğine.. Ben 2 kişiyle yaşadım senin durumunu ama gel gör bak ki terkedildim. Yani bunları yaşayan evlenemez . Bilgin olsun.. Oyüzden devamını getirme.
Ben de tam seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz dememiş kimse dicektim ama mümkün mü.... Hoş geldiniz
E yani kuzum. İnsan nasıl dokunmak istemez ki sevdiğine. Bana dokunmayan adamın sevgisinden şüphe ederim ben.niye dokunmasın ki değil mi
aşk temelde birçok hormonun salgılanmasını tetikleyen şehvet içeren bir şey
niye dokunmasın ki değil mi
aşk temelde birçok hormonun salgılanmasını tetikleyen şehvet içeren bir şey
1.olarak dini birsey sorulmasmis ne alaka?Millet sadece nefsini düşünür olmuş Allahı düşünen yok yaa peki evlenmeden önce bunları yapınca eşinizin yanıda değeriniz düşmemiş olabilir ama sizi yaradanın yanındaki manevi değeriniz ne oluyor Allahım sen ıslah et bu milleti tövbe tövbe
Çok seven erkek dokunmaz demiş bir de arkadaş.
Evlenince çok sevmiyorlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?