bir derdim var :(

Cinsellik elbette gerekli. Fakat bu denli düşkünlük normal değil. Kursağına ne kadar düşkünse aldatma ihtimali de o kadar yüksektir. Herşeyin aşırı zarar..

Lütfen bana de ki..

Benim için bakirelik, evlilik öncesi ilişki sorun değil.
Evlenmesek de yaşadıklarıma pişman olmam, terkedilsem de aldatılsam da
ohh canım çekti, sevdim seviştim iyi yaptım derim..

Bana bunları de.

Nasıl olsa bir gün evleneceğiz deme!

Nerden biliyorsun yahu?
2 saat sonrası yaşamımızın bile garantisi yokken, insanlar nikah masasından dönüyorken.
Nerden biliyorsun?

Ayrıca senin arzularının önüne, onun ihtiyaçları geçmiş farkında mısın?

o anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
sorun bende mi diye düşünüyorum sadece .. ayrıca epilatoru deneeyecegim ama korkuyorum kaptırırm diye.
Benim adam gaydi herhalde hic "ihtiyaçlarından" bahsetmedi

İhtiyaç molası gibii görmüş seni. Evlenmeden asla yaşama, sonra bir bekret konusu daha aaçılmasın buraya. O bekret konularını oku ki ne demek istediğimi anlarsın.

Sevgili arkadaşım. Yasadigin seyleri anliyorum, bir benzerini yaşadım. Hatta nefret ederdim boyle şeylerden ama ileri gitmeden(!) beni çok seven(!) erkek arkadasimla bunları yaşadım. O da evlenelim diye ısrar ediyordu, o da ben de istiyorduk bunu. Sonra ne oldu? Ben aldatildim. Hani beni seviyordu evlenecektik? diye günlerce ağladım. Demem o ki bir evlilik lafina bu kadar anlam yükleme. Sonra üstüne binlerce hakaret küfür isittim. Pesimi bırakmadı. Çünkü yarim bıraktığını tamamlamak istiyordu cunku sevmiyordu, varsa yoksa ihtiyaçları... Simdi o defteri kapadım onu gomdum lakin yaşadığımız şeyleri unutamiyorum. Bak bu da benim cezam. Aci cekiyorum. Demem o ki; sana saygisi varsa, sadakati, seviyorsa ihtiyacmis cartmis curtmus anlamı yok. Ve de benim gibi hassassan ve çok seviyorsan birgun aldatildiginda ayrıldığında acıyı cekebilceksen devam et. İyi düşün. Bir daha 20 olmayacaksin.

Şu benim kocam evlenmeden senelerce kendi kendine idare etti diyenler, kendinizi kandiriyorsunuz. Muhtemelen baskalariyla idare ettiler. 23 yasinda bir erkek icin iki gune bir istemek cok istemek degildir. Bir gunde 3 ten fazla istiyorsa ve her gun ayni sekildeyse bu coktur mesela. Ben bile bi kadin olarak 30 umda her gun istiyosam genc bir erkek sevdigi insanla neden sevismek istemesin. Veya bunun adi niye kullanılmak olsun kizin da hosuna gidiyormus. Bence kendini daha cok kesfetmeye bak konu sahibi arkadasim o zaman daha cok zevk alir daha cok istersin, ozel hayatindaki arkadaslarin haklilar :) Ha bir de 18-20 yasina bir daha gelmiceksin evet, en siddetli orgazmlar o yaslarda olur 25 den sonra libido dusmeye baslar. Pismanlik duyma sakin burdaki yazilara bakip bu senin hayatin topluma gore yasarsan zevklerden mahrum kalarak gidersin.

Ben de tam seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz dememiş kimse dicektim ama mümkün mü.... Hoş geldiniz

Çok ihtiyaçsa hemen evlensin.
Bir de tehdit ediyor, başkasıyla değil seninle yaşamak istiyorum diye.
İstemiyorsan istemiyorsundur, başkasına gidecek korkusuyla mı yaşıyorsun birşeyleri???
Adam her bulduğu fırsatta başkasına gider o zaman.
Açık açık söylemiş ne halt olduğunu.

1.olarak dini birsey sorulmasmis ne alaka?
2.dini cevap vereyim madem allahla kul arasında ki bir meseledir cikipta fetva vermeye gerek yok herkes herseyi biliyor zaten

Inanci tam bir insan olarak bana bile irite edici geliyo insanların olur olmadık yerlerde o günah bu günah demeleri ki burada herkes aynı inanca sahip degil.

ihtiyaçsa herşey ihtiyaç yemek, içmek, wc ...vs..bence güveniyormusunuz o önemli, erkeklerde ister kabahat istemez kabahat:)
istekde yaş, zihin, yorgunluk, his hepsi önemli. evlenince durum aynı olmayabilir. tabi bazı s.x..manyaklarıda vardır:) her halukarda illede yapıcam diyen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…