- 4 Kasım 2014
- 493
- 292
- 73
- Konu Sahibi rebullavanda
-
söylediğinizde doğru tabi ki..herkes aynı olmuyor ..eşlerini aldatan bir ton adam var maalesef bunu hepimiz biliyoruz ..erkekler doyumsuz varlıklar ne yazık ki..hiçbir zaman ellerindekiyle yetinmeyi bilmezler..istisnalar hariç..ben dikkatli olması gerektiği için böyle söyledim..çünkü kimse sonsuz güvenilir değildir öyle değil mi..bugün güvendiği için onun olur yarın üzülür.. garantisi yok..
teşekkür ederim haklısınız.Bence senin bi uyanma yasaman lazim..o da burda yazilanlarla degil yasadiklarinla olucak...bosa konusuyoruz burda...eger olaylari sorgulayamiyosan akisina birak...zamanla daha uyumlu olursunuz belki :) benim son sozum dikkat et..pisman olacagin seyler yasama..burda insanlar cocugumunn babasini taniyamamisim diyo..10 yillik esimi taniyamamisim diyo..kimseye cok fazla guvenme
Yani bir sey yasamiyorsunuz, surtunme yoluyla iliski diye bir sey yok...yanlış anlaşılmasın bakireyim. sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz o kadar.
aminÇok net bir cümle olunca bende düşüncelerimi yazmak istemiştim. Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin diyelim o zaman
amin hepimize inşallah..Çok net bir cümle olunca bende düşüncelerimi yazmak istemiştim. Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin diyelim o zaman
Komserim?
Sorun sizde değil konu sahibi. Sorun, sizin ihtiyaç, beklenti ve isteklerinizin umrunda olmamasında. Diğer arkadaşlarınızın eşleriyle karşılaştırmayın durumu.
yani istemediğim bir şey değil istiyorum fakat burada da yanlış anlaşıldım sanırım. bu kadar sık istemesinin sebebi nedir bunu nasıl çözebilirim diye düşünüyorum yalnızcaYani bir sey yasamiyorsunuz, surtunme yoluyla iliski diye bir sey yok...
Cocuk tadi damagimda kaldi modunda surekli pesinizde...
Kimse istiyor diye bir sey yasamayin "gercekten" cinsel iliski veya bu...
Eger hazirsaniz, isterseniz evet deyin, kimsenin ihtiyac malzemesi degilsiniz...
Ihtiyacim var sen istemezsen ne yani baskasina mi gideyim de en klise ve kusura bakmayin en yavsakca yaklasimdir...
Bunu dile getirmek dahi cok ucuzca...
çok afedersiniz ama böyle bir yorum yapamazsınız. ben burda sizin bu cümlelerinizi işitmeye gelmedim. lütfen haddinizi bilin.Valla görmeyeli Türk aile yapısı çok değişmiş. Baksanıza kızların erkek arkadaşlarının evlerine gelip kızlarıyla sevişmesine izin veriyorlar.
Eeee o zaman nasıl bibirinizin evine gidip seks yapabiliyorsunuz iki günde bir?
Aileniz sizi yalnız bırakıp bir de üstüne prezervatif mi veriyor? Yoksa ''Ne de olsa sürtünmekle yetiniyorlar'' deyip ses etmiyorlar mı?
1 Aralık Pazartesi gece saat 01:00 sularında neredeydin? Tanığın var mı?
içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim buraya dertsiz gelen dertli çıkar bir iki bir şey yazalım dedik hoşuma gitmeyen cümleler dahi işittim. gerçekten anlayıp yorum yazan arkadaşlar da oldu, saçma sapan cevap veren insanlar da.Size ihtiyacinin oldugunu soylemesi sizi kullandigi anlamina gelmez. Buradaki hanimlar neden celallendi bir anda? Neden sapik ilan edilmis hemen? Adam sevgilisiyle bir seyler yasamak istemis ve soylemis. Baskasiyla olup sana hic bir sey caktirmasaydi daha mi iyiydi? Birak allasen burda yazilanlara uyma takilma sen. Herkes sevgilisiyle biseyler yasamistir burada. Cogu bayanlarin sevgilileri onlari arzuladiginda hosuna giderken baskasini dinlerken neden o baska adam sapik oluyor? Gayet acik sozluymus hiic takilma bu soylenenlere.
Ben ayıplamıyorum; ya da kınamıyorum. Bir hayli liberal bir insanım. Diyorum ki hikayenizde eksiklikler var. Ne oluyor?çok afedersiniz ama böyle bir yorum yapamazsınız. ben burda sizin bu cümlelerinizi işitmeye gelmedim. lütfen haddinizi bilin.
Bikiyorum diyorsunuz, ustelik bunu dile getirdiginizde de ihtiyacim bu, seninle giderecegim tabi baskasina mi gideyim tepkisiyle karsilasiyorsunuz bence once buna odaklanin...Surekli istemesinin sebebini de ben soyledim, hala cevap aramayin, siz cinsellik yasamiyorsunuz ve onun aklinda cinsellik var, her adim her deneme ona biraz daha yaklastiriyor ...Sizin duvarlariniz varsa onlari kirma derdinde ve gercek bir cinsel iliskinin... Demin tembihledigim sey de buydu, eger istersen yap bunu ya baskasina giderse korkusuyla degil, cok ongorulu olmaya gerek yok, bu ikilemine cok kalmamis cunku...yani istemediğim bir şey değil istiyorum fakat burada da yanlış anlaşıldım sanırım. bu kadar sık istemesinin sebebi nedir bunu nasıl çözebilirim diye düşünüyorum yalnızca
sen de az degilsin my chucko anlamda söylemedğinden eminim ihtiyacım var kelimesini, sonuçta her erkek istiyo böyle seyleri.
sorun bende mi diye düşünüyorum sadece .. ayrıca epilatoru deneeyecegim ama korkuyorum kaptırırm diye.
Bazı duvarlar yıkılmak icindir özellikle o yaşlarda.Cok doğru saptamaBikiyorum diyorsunuz, ustelik bunu dile getirdiginizde de ihtiyacim bu, seninle giderecegim tabi baskasina mi gideyim tepkisiyle karsilasiyorsunuz bence once buna odaklanin...Surekli istemesinin sebebini de ben soyledim, hala cevap aramayin, siz cinsellik yasamiyorsunuz ve onun aklinda cinsellik var, her adim her deneme ona biraz daha yaklastiriyor ...Sizin duvarlariniz varsa onlari kirma derdinde ve gercek bir cinsel iliskinin... Demin tembihledigim sey de buydu, eger istersen yap bunu ya baskasina giderse korkusuyla degil, cok ongorulu olmaya gerek yok, bu ikilemine cok kalmamis cunku...
allah allah vallahi mievlenmeden bir şey yaşama bence ..sonra hevesini alır sende buraya ne yapacağım şimdi diye yeni konu açarsın..erkekler ulaşamadıklarınla evlenirler bunu sakın unutma..
Bikiyorum diyorsunuz, ustelik bunu dile getirdiginizde de ihtiyacim bu, seninle giderecegim tabi baskasina mi gideyim tepkisiyle karsilasiyorsunuz bence once buna odaklanin...Surekli istemesinin sebebini de ben soyledim, hala cevap aramayin, siz cinsellik yasamiyorsunuz ve onun aklinda cinsellik var, her adim her deneme ona biraz daha yaklastiriyor ...Sizin duvarlariniz varsa onlari kirma derdinde ve gercek bir cinsel iliskinin... Demin tembihledigim sey de buydu, eger istersen yap bunu ya baskasina giderse korkusuyla degil, cok ongorulu olmaya gerek yok, bu ikilemine cok kalmamis cunku...
Bazı duvarlar yıkılmak icindir özellikle o yaşlarda.Cok doğru saptama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?