- 17 Temmuz 2016
- 9
- 1
- 1
- Konu Sahibi minyonanne
-
1 59 bisey demeden cikti gitti kapidaydi zatenee sen kendi göbeğine bak deyince ne diyor
boyun kaç merak ettim
1 59 bisey demeden cikti gitti kapidaydi zaten
Seni fiziksel özelliklerin için mi sevmiş eşin?Öncelikle sırf bu konu hakkında görüslerinizi almak almak icin üye oldum.22 yasinda 15 aylık bebeği olan bir anneyim.Hamilelikten sonra haliyle kilo aldim tabi suan eski kiloma donmek istemiyorum cunku kendimi oyle begenmiyodum.50 kiloyum fakat simit bolgem var yanlarim ama cok degil tabi neyse esim beni cok kiriyor bu konuda surekli soyluyo biktim artik..O yanlarini gobegini gormek istemiyorum senden haz almiyorum dedi ya inanin.su an cok ama cok kotuyum kendiside koca gobeklinin biri.Once kendine bak dedim hemen cikti gitti ya daha anlatamadigim cok sey var ama kotuyum iste yorum istiyorum dertlesmek istiyorumm
Keske diyebilsem ben bu kadar kirici olamiyorum iste ama gercekten sinir oldum yuzunu gormek istemiyorumKilon gayet normal ya saçmalamış resmen 15 aylık çocukla daha ne kadar zayıf olucan. Çocuğu büyüt biraz ileride canın isterse sıkılaşırsın pilatesle falan da. Bu kadar kırıcı olunmaz. Bence o sana söylenmeden artık sen onun tipini eleştir. Sakalların uzun saçların kötü olmuş tırnaklarına manikür yaptır çirkin gözüküyor. Göbeğin ve göğüs kılların hiç çekici değil sevişesim gelmiyor. De bunları ya.
Sanirim ven onu oyle her haliyle sevdigim icin gozume batmiyody ama su an her kusuru oldugunu yuzunr solryebilirimSevişmek istediğinde göbeğin yüzünden seni çekici bulmuyorum, hem göbek yağlarından dolayı pipin de küçük yeterince tatmin etmiyorsun derdim ben olsam. Valla sonu boşanmaya gitse de yaparım bunu çok net.
Sanirim ven onu oyle her haliyle sevdigim icin gozume batmiyody ama su an her kusuru oldugunu yuzunr solryebilirim
Bilmiyorum o dusunceyi uyandurdi.kafamdaSeni fiziksel özelliklerin için mi sevmiş eşin?
O size nasıl davranıyorsa siz de ona aynı şekilde davranın. Herkes hakettiğini yaşasın.Bilmiyorum o dusunceyi uyandurdi.kafamda
1 59 bisey demeden cikti gitti kapidaydi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?