bir derdim var

Seni gidi fake üye senii

Ne fake ki, fake oldugunuzu saniyorsaniz hic okuyup cevaplamayin, eglence icinmi yapiyorum yani ilk defa bi paylasim yapmisim

Konunun fake olmasını umut ediyorum .

İnanmak istemiyorum . Bir kadının dış görünüş yüzünden aldatılıp , aldatıldığı yüzüne vurulduktan sonra üzerine kuma olarak başka bir kadının gelme ihtimali varken hala boşanmayı aklından geçirmemesine inanmak istemiyorum .

Yani bence konu fake ...

Avrupa Turkiye konusuna hic yorum yapmaycagim gecen sefer Turk erkegine laf soyledim diye irkci oldum ban yedim susuyorum. Gercekten seven insan kasi gozu kiloyu umursamaz. Ne demek gel derim gelir gel pisi pisi diye kedi mi cagiriyor adam. Devlet kanun yok mu ne demek yollamaz?

Adam seni istemiyor zorlamanın manası yok ayakların üstünde durmayı becereceksin ki yurtdışında sosyal hakların çok , seni cesaretsiz ve korkak buldum

Aaa sana kumami getirecekmis ve sen hala daha soruyormusun ne yapmam lazım diye?
Kilo yüzünden yapmaz bunu bir adam..adam dedim dikkat ettiysen.
Yerinde olsam ne yapardım söyleyeyim.
Önce bir güzel kilo verir sonra o koca denen şahsın münasip yerine tekmeyi basardım.

Karısını gerçekten sevip değer veren bir adam onun kusurlarını görmezden gelir zaten o kusur hiç yokmuş gibi gelir ona fakat eşinizin bu tavırları hayatına yeni birini almış olduğunu gösteriyor.

Saka misin arkadasim ? Bunu teklif ettigi saniye bitmiştir zaten

düsünsen ki verdin kiloyu bu dedikleri senin aklindan cikmaz ki cok ayip size gel beraber diyet yapalim gibisinden bir seyler soyleyip saglikli yollara basvurabilirken tehdite gerek yokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…