Bir derdim vardı bin oldu.

Çok merak ediyorum kendisinin ereksiyon problemi olsa sen aynısını yapsan ne olurdu? Lütfen erkektir dayanamaz bilmem ne gibi aptal saptal şeyler yazmayın. Empati biraz.
Bu tür insanlar şans vermeyi hak etmez.

Asla vajinismusu bahane olarak sunmasına izin vermeyin. Ben 7 senelik evliyim. 3,5/4 sene sonra yendim. Eşim asla bir sefer yüzüme vurmadı, kırmadı. Böyle birşeyinide asla görmedim.
Eşiniz sizi aldatmış. Bence boşanmalısınız.

Korkunçsunuz

Muhtelemen sizin vajinismus olma sebebiniz bu adam.

Vajinismus fizyolojik bir durum olmaktan ziyade psikolojiktir. Sizin bilinç altınız zaten bu insanı onaylamamış. O sebeple geç olmadan bu insana yol verin derim ben.

Ahir zaman neydi la

aldatilip o adamla tekrar aynı yatağa girmek ne kadar iğrenç birşey farkında mısın ahir zaman diye ne yapalım affedelimmi ne güzel mantık yaa ben aldatiyorsam eşimde beni bosasin yani ne iğrenç bir zahmet bir taraflarina sahip çıkacaksın kadınin rahatsızlığı var diye başka kadınlara meylediyor yazık o kadına bosamayipta ne yapsın bir şerefsiz için omrunumu geçirsin

Ögh midem bulandı siz neyle uğraşıyorsunuz adama bak

Anlayamadim, instadan birileriyle konusurken tatmin olmus ve uyuyakalmis o sekilde, ulu orta?

Aldatilmak bu bariz o ayri mesele ama, bu denli okuz bir adami kendinize nasıl layik gorup de evlendiniz ben orayi anlayamadim...

Ay özverili ol diyor bir de.. dinimizde de sadakatsiz adamlardan boşanmak var, kuranda bulduğunuz koca eli şeyinde gezen biri bile olsa kocandır yapar olsun mu yazıyor? Ne özverisi be cehalete bak! Ahir zaman sizin gibilerle gelmiş zaten bi bitmediniz

Umarım tüm bu aldatan karaktersiz erkekler sizin gibi zihniyetteki kadınlarla evlenirler de kendine saygısı olan kadınlara da saygın karakterli erkekler kalır. Çıkın mağaranızdan artık yıl olmuş 2023

Kırmızı saten gecelik giyip yerleri de gırgırlasın mı?
Bu bayanın en sonki yorumlarına baktım sürekli kısmet bulma duaları edilen sayfalarda , sürekli evlilik için ismi azam okumalar , belli ki öyle bir yokluğa düşmüş ki koca boşamak ona saçma geliyor, koca bulmak çok zor bişey çünkü bulduysan kaçırmayacaksın aldatsa bile Asla bu yorumuna şaşırmıyorum artık, kendisi koca diye yanıp tutuşan birisi ve evlilikle kafayı fena bozmuş, böyle biri için koca çok değerlidir tabi, evlenmek büyük başarı ona göre, boşanmak ise asla düşünülemez, evlense aldatılsa bile hayatta boşamaz kocasını ahir zaman der geçer artık

Aaaa normal o zaman. Evliliği gözünde ne kadar büyüttüyse artık..

Kocana daha çok sahip cikmaya bak mi ? Pardon ! Kadin vajinusmus yani onu yenmeye çalışıyor zaten kocası için beraber mutlu evlilik için adam milletle yazişıyor. Bide o adam için bakımlı olcam süslencem e oldu canım başka. Bakımlı olacaksa kendisi için olmalı o adamı elinde tutmaya deymez. Hiç bi aldatan erkeğe 2. Şans verilmez. 1. Yi benim eşim affetti 2. Yi de affeder der. Var mi böyle saçmalık. Adam resmen aldatmış hersey orta da yani.

Adam kafasında bitirmiş evliliği bence. Nasıl bi insan size yardımcı olmak yerine kendi zevklerinin peşine düşmüş. Hayır gelmez bu adamdan size uzak durun çocuk da yok herhalde. Yol yakınken bırakın gitsin.

Bazı yorumlar kanser eder cinsten evliliği hemen yasaklaya bilirmisiniz lütfen

Burada aldatilma karsisinda en cok verilen oneri bosanmak.
Psikolojik sorunlara verilen oneri de terapi almak.
Siz aldatmanin gercekten psikolojik bir sorun oldugunu dusunecek kadar tam olarak ne zaman koptunuz bu dunyadan? Ahir zaman deyip durmussunuz bi kadina mi ahir zaman? Napsin bu kadinlar kocamdir sever de dover de yataga bosalir da baska kadinlara yazar da ne yapalim ahir zaman mi desin? Komik olmakla beraber cok zavalli buldum su yorumu. Linclemiyorum da. Size bir oneri "terapi alin".

Arkadaşım yok başına böyle bi durum gelen. Varsa da boşanır. Aynı konuyu defalarca açtın. Ne dememizi bekliyorsun? Olur böyle şeyler canımm otur sineye çek falan diyelim de rahatlatalım mı seni ne istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…