- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
Herkese merhabalar öncelikle. Benim vajinismus sorunum vardı sona yaklaştık artık ama eşim bir hafta nomal bir hafta vardiyalı çalıştığı için çokta görüşemiyoruz ve tatili yok. Her neyse uzatmayayım . İns. Dan birkaç kadına yazdığı mesajları gördüm ve yatakta boşalmış vaziyette gördüm. Başına bu şekilde bi durum gelen var mı ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin
KorkunçsunuzYaaa bişe söylicem ama inşallah linçlenmemburda herkes hemen her ptobleme boşan diyo niye kimse gidin destek alın çözmeye çalışın demiyoda boşan dito. Her insan hata yapar her insan konuşulmayı ne biliyim terapi almayı tedavi edilmeyi hakkediyo 1 kere bile olsa şans verikmeli. Heeeeee ben burda adam suçsuz demiyorum tabiki suçlu yaptığı tam olarak aldatmak ahlaksızlık sen eşin yanında yatarken başka kadını nasıl düşünürüsün bu tamamen aldatmadır tabikide. Benim demek istediğim neden herşeyi hemen boşanmayla çözüyorız. Ozmn şöyşe düşünğn erkekler klübü diye bi sayfa var adam yazıyo benim eşim vajinüsmüs diğer erkeklerde yorum yapıyı hemen boşan önüne bak hayatına bak olur mu sizce.
Bu insanlar severek evlenmiş 2 günde karar vermemiş öncesi vardır evlenmek bu kadar zorda boşanmak bu kadar kolay mı. Ahir zamanı yaşıyorız dinimizin yasakladıklarını kabul görür olduk ben burfa adamı savunmuyotum ama ahir zaman şimdi boşansa bi başkası ile evkense o çok mu temiz biri olucak yoooo. Kahretsinki erkeklerin pis bi nefsi var ve uçkurlatına düşkünler inşallah fiziksel aldatma yoktur. Şu hâle bak aldatmanın bile şeklini çıkatdık ahir zman Allah affetsin.
Benim sana tavsiyem vajinıamusunu çözmeye bak kocana daha çok sahip çıkmaya bak elinde tutmaya bak bakımlı ol eşine özverili ol. Ve ileride daha büüyük bi aldatma ile karşılaşabileceğinide aklının kenarında tut.
Ahir zaman neydi laYaaa bişe söylicem ama inşallah linçlenmemburda herkes hemen her ptobleme boşan diyo niye kimse gidin destek alın çözmeye çalışın demiyoda boşan dito. Her insan hata yapar her insan konuşulmayı ne biliyim terapi almayı tedavi edilmeyi hakkediyo 1 kere bile olsa şans verikmeli. Heeeeee ben burda adam suçsuz demiyorum tabiki suçlu yaptığı tam olarak aldatmak ahlaksızlık sen eşin yanında yatarken başka kadını nasıl düşünürüsün bu tamamen aldatmadır tabikide. Benim demek istediğim neden herşeyi hemen boşanmayla çözüyorız. Ozmn şöyşe düşünğn erkekler klübü diye bi sayfa var adam yazıyo benim eşim vajinüsmüs diğer erkeklerde yorum yapıyı hemen boşan önüne bak hayatına bak olur mu sizce.
Bu insanlar severek evlenmiş 2 günde karar vermemiş öncesi vardır evlenmek bu kadar zorda boşanmak bu kadar kolay mı. Ahir zamanı yaşıyorız dinimizin yasakladıklarını kabul görür olduk ben burfa adamı savunmuyotum ama ahir zaman şimdi boşansa bi başkası ile evkense o çok mu temiz biri olucak yoooo. Kahretsinki erkeklerin pis bi nefsi var ve uçkurlatına düşkünler inşallah fiziksel aldatma yoktur. Şu hâle bak aldatmanın bile şeklini çıkatdık ahir zman Allah affetsin.
Benim sana tavsiyem vajinıamusunu çözmeye bak kocana daha çok sahip çıkmaya bak elinde tutmaya bak bakımlı ol eşine özverili ol. Ve ileride daha büüyük bi aldatma ile karşılaşabileceğinide aklının kenarında tut.
aldatilip o adamla tekrar aynı yatağa girmek ne kadar iğrenç birşey farkında mısın ahir zaman diye ne yapalım affedelimmi ne güzel mantık yaa ben aldatiyorsam eşimde beni bosasin yani ne iğrenç bir zahmet bir taraflarina sahip çıkacaksın kadınin rahatsızlığı var diye başka kadınlara meylediyor yazık o kadına bosamayipta ne yapsın bir şerefsiz için omrunumu geçirsinYaaa bişe söylicem ama inşallah linçlenmemburda herkes hemen her ptobleme boşan diyo niye kimse gidin destek alın çözmeye çalışın demiyoda boşan dito. Her insan hata yapar her insan konuşulmayı ne biliyim terapi almayı tedavi edilmeyi hakkediyo 1 kere bile olsa şans verikmeli. Heeeeee ben burda adam suçsuz demiyorum tabiki suçlu yaptığı tam olarak aldatmak ahlaksızlık sen eşin yanında yatarken başka kadını nasıl düşünürüsün bu tamamen aldatmadır tabikide. Benim demek istediğim neden herşeyi hemen boşanmayla çözüyorız. Ozmn şöyşe düşünğn erkekler klübü diye bi sayfa var adam yazıyo benim eşim vajinüsmüs diğer erkeklerde yorum yapıyı hemen boşan önüne bak hayatına bak olur mu sizce.
Herkese merhabalar öncelikle. Benim vajinismus sorunum vardı sona yaklaştık artık ama eşim bir hafta nomal bir hafta vardiyalı çalıştığı için çokta görüşemiyoruz ve tatili yok. Her neyse uzatmayayım . İns. Dan birkaç kadına yazdığı mesajları gördüm ve yatakta boşalmış vaziyette gördüm. Başına bu şekilde bi durum gelen var mı ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin
Ay özverili ol diyor bir de.. dinimizde de sadakatsiz adamlardan boşanmak var, kuranda bulduğunuz koca eli şeyinde gezen biri bile olsa kocandır yapar olsun mu yazıyor? Ne özverisi be cehalete bak! Ahir zaman sizin gibilerle gelmiş zaten bi bitmedinizYaaa bişe söylicem ama inşallah linçlenmemburda herkes hemen her ptobleme boşan diyo niye kimse gidin destek alın çözmeye çalışın demiyoda boşan dito. Her insan hata yapar her insan konuşulmayı ne biliyim terapi almayı tedavi edilmeyi hakkediyo 1 kere bile olsa şans verikmeli. Heeeeee ben burda adam suçsuz demiyorum tabiki suçlu yaptığı tam olarak aldatmak ahlaksızlık sen eşin yanında yatarken başka kadını nasıl düşünürüsün bu tamamen aldatmadır tabikide. Benim demek istediğim neden herşeyi hemen boşanmayla çözüyorız. Ozmn şöyşe düşünğn erkekler klübü diye bi sayfa var adam yazıyo benim eşim vajinüsmüs diğer erkeklerde yorum yapıyı hemen boşan önüne bak hayatına bak olur mu sizce.
Umarım tüm bu aldatan karaktersiz erkekler sizin gibi zihniyetteki kadınlarla evlenirler de kendine saygısı olan kadınlara da saygın karakterli erkekler kalır. Çıkın mağaranızdan artık yıl olmuş 2023Yaaa bişe söylicem ama inşallah linçlenmemburda herkes hemen her ptobleme boşan diyo niye kimse gidin destek alın çözmeye çalışın demiyoda boşan dito. Her insan hata yapar her insan konuşulmayı ne biliyim terapi almayı tedavi edilmeyi hakkediyo 1 kere bile olsa şans verikmeli. Heeeeee ben burda adam suçsuz demiyorum tabiki suçlu yaptığı tam olarak aldatmak ahlaksızlık sen eşin yanında yatarken başka kadını nasıl düşünürüsün bu tamamen aldatmadır tabikide. Benim demek istediğim neden herşeyi hemen boşanmayla çözüyorız. Ozmn şöyşe düşünğn erkekler klübü diye bi sayfa var adam yazıyo benim eşim vajinüsmüs diğer erkeklerde yorum yapıyı hemen boşan önüne bak hayatına bak olur mu sizce.
Bu bayanın en sonki yorumlarına baktım sürekli kısmet bulma duaları edilen sayfalarda , sürekli evlilik için ismi azam okumalar , belli ki öyle bir yokluğa düşmüş ki koca boşamak ona saçma geliyor, koca bulmak çok zor bişey çünkü bulduysan kaçırmayacaksın aldatsa bileKırmızı saten gecelik giyip yerleri de gırgırlasın mı?
Aaaa normal o zaman. Evliliği gözünde ne kadar büyüttüyse artık..Bu bayanın en sonki yorumlarına baktım sürekli kısmet bulma duaları edilen sayfalarda , sürekli evlilik için ismi azam okumalar , belli ki öyle bir yokluğa düşmüş ki koca boşamak ona saçma geliyor, koca bulmak çok zor bişey çünkü bulduysan kaçırmayacaksın aldatsa bileAsla bu yorumuna şaşırmıyorum artık, kendisi koca diye yanıp tutuşan birisi ve evlilikle kafayı fena bozmuş, böyle biri için koca çok değerlidir tabi, evlenmek büyük başarı ona göre, boşanmak ise asla düşünülemez, evlense aldatılsa bile hayatta boşamaz kocasını ahir zaman der geçer artık
Kocana daha çok sahip cikmaya bak mi ? Pardon ! Kadin vajinusmus yani onu yenmeye çalışıyor zaten kocası için beraber mutlu evlilik için adam milletle yazişıyor. Bide o adam için bakımlı olcam süslencem e oldu canım başka. Bakımlı olacaksa kendisi için olmalı o adamı elinde tutmaya deymez. Hiç bi aldatan erkeğe 2. Şans verilmez. 1. Yi benim eşim affetti 2. Yi de affeder der. Var mi böyle saçmalık. Adam resmen aldatmış hersey orta da yani.Yaaa bişe söylicem ama inşallah linçlenmemburda herkes hemen her ptobleme boşan diyo niye kimse gidin destek alın çözmeye çalışın demiyoda boşan dito. Her insan hata yapar her insan konuşulmayı ne biliyim terapi almayı tedavi edilmeyi hakkediyo 1 kere bile olsa şans verikmeli. Heeeeee ben burda adam suçsuz demiyorum tabiki suçlu yaptığı tam olarak aldatmak ahlaksızlık sen eşin yanında yatarken başka kadını nasıl düşünürüsün bu tamamen aldatmadır tabikide. Benim demek istediğim neden herşeyi hemen boşanmayla çözüyorız. Ozmn şöyşe düşünğn erkekler klübü diye bi sayfa var adam yazıyo benim eşim vajinüsmüs diğer erkeklerde yorum yapıyı hemen boşan önüne bak hayatına bak olur mu sizce.
Burada aldatilma karsisinda en cok verilen oneri bosanmak.Yaaa bişe söylicem ama inşallah linçlenmemburda herkes hemen her ptobleme boşan diyo niye kimse gidin destek alın çözmeye çalışın demiyoda boşan dito. Her insan hata yapar her insan konuşulmayı ne biliyim terapi almayı tedavi edilmeyi hakkediyo 1 kere bile olsa şans verikmeli. Heeeeee ben burda adam suçsuz demiyorum tabiki suçlu yaptığı tam olarak aldatmak ahlaksızlık sen eşin yanında yatarken başka kadını nasıl düşünürüsün bu tamamen aldatmadır tabikide. Benim demek istediğim neden herşeyi hemen boşanmayla çözüyorız. Ozmn şöyşe düşünğn erkekler klübü diye bi sayfa var adam yazıyo benim eşim vajinüsmüs diğer erkeklerde yorum yapıyı hemen boşan önüne bak hayatına bak olur mu sizce.
Aynenyani böyle bi durum gelmedi ama evlerden ırak o neymiş öyle mağara adamı gibi. bırak yenme o adam için o bile değmez nasıl evlendiniz ? severek mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?