Yaaa bişe söylicem ama inşallah linçlenmem

burda herkes hemen her ptobleme boşan diyo niye kimse gidin destek alın çözmeye çalışın demiyoda boşan dito. Her insan hata yapar her insan konuşulmayı ne biliyim terapi almayı tedavi edilmeyi hakkediyo 1 kere bile olsa şans verikmeli. Heeeeee ben burda adam suçsuz demiyorum tabiki suçlu yaptığı tam olarak aldatmak ahlaksızlık sen eşin yanında yatarken başka kadını nasıl düşünürüsün bu tamamen aldatmadır tabikide. Benim demek istediğim neden herşeyi hemen boşanmayla çözüyorız. Ozmn şöyşe düşünğn erkekler klübü diye bi sayfa var adam yazıyo benim eşim vajinüsmüs diğer erkeklerde yorum yapıyı hemen boşan önüne bak hayatına bak

olur mu sizce.
Bu insanlar severek evlenmiş 2 günde karar vermemiş öncesi vardır evlenmek bu kadar zorda boşanmak bu kadar kolay mı. Ahir zamanı yaşıyorız dinimizin yasakladıklarını kabul görür olduk ben burfa adamı savunmuyotum ama ahir zaman şimdi boşansa bi başkası ile evkense o çok mu temiz biri olucak yoooo. Kahretsinki erkeklerin pis bi nefsi var ve uçkurlatına düşkünler inşallah fiziksel aldatma yoktur. Şu hâle bak aldatmanın bile şeklini çıkatdık ahir zman Allah affetsin.
Benim sana tavsiyem vajinıamusunu çözmeye bak kocana daha çok sahip çıkmaya bak elinde tutmaya bak bakımlı ol eşine özverili ol. Ve ileride daha büüyük bi aldatma ile karşılaşabileceğinide aklının kenarında tut.