insan o anda bazı şeyleri düşünemiyor işte beyni gidiyor başka alemlereO işi yapmadan önce böyle olabileceğini düşünmediysen şimdi neden bu kadar dert ediyorsun?
vajinamda sarkma eskiden var onun için ayrı bir konu açmayı düşünmediğim için iki soruyuda aynı anda sordum arkadasımİş ciddiye binerse o zaman anlatırsın. Bir kaç gün tanıdığın birine nasıl güvenebilirsin ki? Ya senin bu durumunu başkalarıyla paylaşırsa?
Ayrıca vajina sarkması ne alaka? Bir kere ilişkiye girmekle sarkacak olsaydı evlilerin yere değmesi gerekirdi.
okBen de bunu anlamıyorum. Madem yapıyorsunuz sonra niye pişman oluyorsunuz? Arkasında durmalısın yaptığın şeyin duramıyorsan yapmamalıydın. Erkek arkadaşına evet anlatmalısın ama biraz süre geçsin bence ilişkinin başında söylemene gerek yok.
vajinamda sarkma eskiden var onun için ayrı bir konu açmayı düşünmediğim için iki soruyuda aynı anda sordum arkadasım
benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen
vajinamda sarkma eskiden var onun için ayrı bir konu açmayı düşünmediğim için iki soruyuda aynı anda sordum arkadasım
benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen
Birazdan burasi karisacak gibime geliyo
aynen..taşlar gelir hatta gelmeye başlamış,şemsiyeleri açalım kafalara dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?