Burası bir forum herkes kendi düşüncesini yazabilir. Bu benim görüşüm benim gibi düşünmeyen illa ki var ama ben kimseyi yaklaşımından ötürü yargılamıyorum. Sonuçta yazdığım mesajda küfür ya da aşağılayacak tarzda bir şey yok. Ben itici bulmuyorum yazdığımı.Herkesin yaşamı,değer yargıları ve en önemlisi 'düşüncesi' farklıdır ve bu yüzden yargılanamazlar,yargılanmamalıdır. Hani santrançta bir hamle yapmadan önce bir adım sonrasını da düşünmek gerekir ya hayat da böyledir. Bir şey yapmadan/yaşamadan önce bir adım sonrasını da düşünmek gerekir.Ne sonuçlar doğuracağını düşünmek gerekir ki pişmanlık duymayasın.Yaklaşım tarzınız çok itici!
süper bir cevap oldu bu teşekkür ederimerkek arkadaşının bakire olup olmadığını bilme ihtiyacı yok sormamalı bile sorana da yuh derim, kendin anlatabilirsin iş ciddiye binince o konular illaki açılıyor ilk deneyimden falan bahsedince o zaman söylersin ki , asla bakire kelimesini kullanma , bakire değilim şeklinde değilde evet bir kez bir birliktelik yaşadım de, iğreniyorum artık bakire lafından... anlatışında midemi bulandırdı zaten..
neymiş yollarıBurdan Genc kizlara sesleniyorum o sey hayalinizdeki gibi degil, olmuyor oyle bulutlarin ustune falan cikamiyorsunuz once bunu bir yerinize notlayin... Yapmadan once iki kez dusunursunuz belkim...
Ayrica bunu dert edecektiniz madem konu sahibi iradenize sahip olacaktiniz, hadi kafa gitti cok istiyon diyelim bu isin turlu turlu yollari var. Gecmis olsun.
sevdim işte sevmenin saniyesi dakkası salisesi olmazki bir anda oldu oldu olmadı zaten olmazbıkaç gun once baskasıyla tanıstım dıosun ve sevıyorum dıyorsun hangı ara sevdın be uc gunde şıpsevdi
sevmek uc gunde olmaz hoşlantı senınkısısevdim işte sevmenin saniyesi dakkası salisesi olmazki bir anda oldu oldu olmadı zaten olmaz
hey allahımsonun boyle gıder senın daldan dala
oda olabilir belki ama şimdilik kalbimi çarptırmaya yetiyor düşünmeden duramıyorumsevmek uc gunde olmaz hoşlantı senınkısı
oda olabilir belki ama şimdilik kalbimi çarptırmaya yetiyor düşünmeden duramıyorum[/QUOTonunlada bırlıkte olursun bu kafayla
evet ben sorun anlatıyorum herkes keşke yapmasaydınn oldu işte bir kere diktirilebiliyormu veya baska ne yapabilirim onu istiyorumYaklaşım tarzınız çok itici!
trafik yogun derkenmaşallah trafik baya yoğunmuş
töbe..
benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen
al bırını vur otekıne pess:)süper bir cevap oldu bu teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?