bir derdim ve sıkıntım var arkadaşlar ama nasıl anlatacağım

sevgili konu sahibesi yaşını merak ediyorum. 3 ay önce başkasına aşıksın şimdi başkasına. daha yeni tanışmışsın anlatayım mı diyorsun hayır anlatma. Onun haddi değil şu anda bilmek. Kimseye anlatma düşün şurada bayan olduğu halde (ki umarım bayan değildirler) korkunç yaklaşım tarzı olanlar var. Birde erkeği düşün. Yaptığından pişmanlık duyma ben çok sıkıldım yaptım ama pişmanım denilmesinden. Pişman olacaksan yapma. Herşeyin sonu değil bu..
Hayır neden kendini anlatmak zorunda görüyorsun neden kendini eksik hissediyorsun ki. Seni seven her şekilde sever. Ama şu an o kişinin seni sevdiğini sanmıyorum 2 günde aşkmı olur çok hızlı yaşıyorsun hayatı yapma. Yaşadığın şey değil ama bu hızlılık pişma eder sen.

Yaklaşım tarzınız çok itici!
Burası bir forum herkes kendi düşüncesini yazabilir. Bu benim görüşüm benim gibi düşünmeyen illa ki var ama ben kimseyi yaklaşımından ötürü yargılamıyorum. Sonuçta yazdığım mesajda küfür ya da aşağılayacak tarzda bir şey yok. Ben itici bulmuyorum yazdığımı.Herkesin yaşamı,değer yargıları ve en önemlisi 'düşüncesi' farklıdır ve bu yüzden yargılanamazlar,yargılanmamalıdır. Hani santrançta bir hamle yapmadan önce bir adım sonrasını da düşünmek gerekir ya hayat da böyledir. Bir şey yapmadan/yaşamadan önce bir adım sonrasını da düşünmek gerekir.Ne sonuçlar doğuracağını düşünmek gerekir ki pişmanlık duymayasın.

süper bir cevap oldu bu teşekkür ederim

bıkaç gun once baskasıyla tanıstım dıosun ve sevıyorum dıyorsun hangı ara sevdın be uc gunde şıpsevdi

neymiş yolları

üzücü.başka biri ile tanıştınız ve sevdiğinizi düşünüyosunuz.çok erken değilmi sevmek için ?
Yeni bir ilişkiden çıkmış iken tekrardan neden bukadar erken davranıp ilişki içine giriyosunuz.
biraz kafanızı dinleseniz,daha sağlıklı olur.
Yeni erkek arkadaşınıza şuan bahsetseniz belki allah korusun oda sizden yararlanmak isticek.Ona dikkat etmelisiniz,kötü bir durum kafanızda soru işareti varsa bu hergeçen gün sizi yer bitirir.söyleyin veya söylemeyin diyemem tabi zor bir karar.allah yardımcınız olsun ne denilir...

çözümünü sorduğunuz için ben sizden şüphelendim doğrusu.
acaba erkek misiniz de burda bayanların ağzını mı arıyorsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…