Bir derdim war

hatice96

Bir kız we ikinciyi bekleyen bir anne 😇
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
88
47
38
28
Mrb uzun zamandan sonra kadınlar kulübüne geri döndüm.
Sorum;
ilgisiz eşden sevgi merhamet görmek için Allah rızası için dua istiyorum...
Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...

Sorum;
Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...
Ne iş yapıyor eşiniz Şoför mü, sürekli yola gider mi

Kv ile mi yaşıyorsun eşin şoför mü niye yola gidip duruyor?

O zaman eşinize masa başı iş bulun gitmesin. adam çalışmayınca siz ne yiyeceksiniz

Sorum;
cok ıcten dılıyorum allahım ne olur akılsız kocalara akıl kalplerıne sevgı merhamet ver

yalnız '' Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...'' su sozunuzle ılgılı hıc bırsey anlamadım orda ne demek ıstedınız

cok ıcten dılıyorum allahım ne olur akılsız kocalara akıl kalplerıne sevgı merhamet ver

yalnız '' Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...'' su sozunuzle ılgılı hıc bırsey anlamadım orda ne demek ıstedınız
Yani eşim varken güzel sohbetler edior ama o yokken bir den değişiyor tavırları davranışları

Back
X