Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım?Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...
Ne iş yapıyor eşiniz Şoför mü, sürekli yola gider miMrb uzun zamandan sonra kadınlar kulübüne geri döndüm.
Sorum;
ilgisiz eşden sevgi merhamet görmek için Allah rızası için dua istiyorum...
Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...
Eşi evde olmadığı zamanlar kayınvalidesi kötü davranıyormuşAnlamadım?
Kaynak işi dışarı gidip bir buçuk iyi ay gelmiyor türküye içi türkiye dışı makine kuruyorlarNe iş yapıyor eşiniz Şoför mü, sürekli yola gider mi
Aynn öle dert değirmenihangimizin yok bacım, hayat değil dert değirmeni..
anlayan beri gelsinAnlamadım?
Eşin gidince yanina kayınvaliden mi geliyor düzgün anlatmamışsın olayiKaynak işi dışarı gidip bir buçuk iyi ay gelmiyor türküye içi türkiye dışı makine kuruyorlar
Değirnen makinesi yapıor fabrikada iş kalmayınca dışarı gönderim yapıyorlarmşKv ile mi yaşıyorsun eşin şoför mü niye yola gidip duruyor?
Aynn öle adım nankör de oldu yılan da oldu yalancıdan oldu ama günahımı aldı Allah'a havale ettiklerimin içindeEşi evde olmadığı zamanlar kayınvalidesi kötü davranıyormuş
cok ıcten dılıyorum allahım ne olur akılsız kocalara akıl kalplerıne sevgı merhamet verMrb uzun zamandan sonra kadınlar kulübüne geri döndüm.
Sorum;
ilgisiz eşden sevgi merhamet görmek için Allah rızası için dua istiyorum...
Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...
Davulu v w anladmdabulu v tikim var önce bir ondan vazgeçseniz...
sonrada kocam dediğiniz ama koca olamayan o kazma sapından.
Yani eşim varken güzel sohbetler edior ama o yokken bir den değişiyor tavırları davranışlarıcok ıcten dılıyorum allahım ne olur akılsız kocalara akıl kalplerıne sevgı merhamet ver
yalnız '' Sürekli yola gidecem dior gitmesini istemiyorum sebebi ise kaynanam yanında melek eşim olmayınca şeytan dikilior...'' su sozunuzle ılgılı hıc bırsey anlamadım orda ne demek ıstedınız
.Davulu v w anladm
Hayr ewim ayrı ama gittiğinde uzun sürünce işi ona gidiyorum kalmayaKv.ile mi yasiyorsunuz?